Glancebox septembra skaistuma kastīte - atsauksmes, iespaidi un sajūtas.

ceturtdiena, oktobris 22, 2015


Šķiet kosmētikas kastītes, kas vēl nesen bija kaut kas īpašs un nesasniedzams, par ko ar apbrīnu varēja skatīties ārzemju blogeru apskatus youtube, nekad nenonāks līdz Latvijai. Par laimi arī pie mums ir uzņēmīgi cilvēki, kas ļoti veiksmīgi ieviesa skaistuma kastītes latviešu meiteņu ikdienā. Tagad jebkurš, kuru interesē kosmētikas jaunumi un kam patīk katru mēnesi izjust gaidīšanas prieku un pārsteiguma burvību, var tikt pie savas skaistuma kastītes. Man iepriekš nav bijusi saskarsme ar šādu servisu. Šī ir pirmā reize, tāpēc biju priecīga, kad testēšanai dabūju glancebox.lv skaistuma kastīti. Šodien godīgi dalos ar savu pierdzi, produktu testēšanas rezultātiem un sajūtām.


Noformējums ir ļoti pārdomāts un meitenīgi gaumīgs. Vēl viena doma, kas ienāca prātā - ja katru mēnesi saņemt šādas kastītes var ļoti labi un organizēti glabāt visu kosmētiku, vai pat salīmēt sev kartona mini kumodi, kuras atvilknes varēs atvērt vaļā izmantojot kastīšu rokturus. Ērti un oriģināli.


Katrā kastītē- personīgs sveiciens un pārdomāts saturs, kas ietīts zīdpapīrā. Atverot pilnīgi var just tādu bērnišķīgu, neviltotu prieku un pārsteiguma gaidas. Visus esošos produktus esmu testējusi, šodien padalīšos ar savām īsajām atsauksmēm un novērojumiem. Tātad - septembra kastītes saturs bija šāds:


Dermosil deo roll - on red orange - jauns somu kosmētikas zīmols, kas ienāk Latvijas tirgū ar drošiem un kvalitatīviem ādas kopšanas produktiem. Es vispār neesmu rullīšu dezedorantu piekritēja, vienmēr liekas, ka aizsardzība pret svīšanu nebūs pietiekama. Taču sākot testēt šo produktu, secināju, ka tas lieliski aizsargā pret sviedriem, turklāt ļoti patīkami un dabiski smaržo. Produkta iedarbība līdz pat 10 stundām, nekairina maigo padušu ādu un ir visādi citādi labs pamata produkts.
Vēl kastītē bija šī paša ražotāja valriekstu roku krēma un vitamīna E dušas želejas paraudziņi - dušas želeja likās tāds ļoti maigs pamata produkts, kas īsti neatšķiras no pārējām dušas želejām. Taču valriekstu roku krēms ir pavisam cits stāsts - ļoti mitrinošs, bet ne trekns. Ļoti barojošs, bet ne lipīgs, tāds, kas momentāli iesūcas un pabaro rokas.

Kastītē bija arī Sebastian matu kopšanas līdzekļu paraudziņi. Šos matu kopšanas produktus jau ļoti sen vēlējos izmēģināt, tagad izdevās.
Sebastian penetraitt reģenerējošs šampūns - labi nogludināja matus, nepadarot tos smagus. Neteiktu gan, ka piešķir pamanāmu ražotāja solīto matu spīdumu, drīzāk mati izskatījās gludāki un zīdaināki.
Sebastian penetraitt reģenerējoša matu maska - Favorīts. Pēc lietošanas mati paliek ļoti, ļoti dzīvīgi, zīdaini un veselīgi. Neatņem matiem apjomu kā to bieži dara mitrinošās matu maskas. Arī ķemmēt matus ir nesalīdzināmi vieglāk. Šo domāju iegādāties pilnā izmērā.
Sebastian matu eļļa - paraudziņš bija pavisam mazs - 2ml. Eļļu lietoju 3 reizes. Pēc darbības to varētu pielīdzināt Maroccan oil, kas nepārslogo matus, taču ļoti labi nogludina matu galus un piešķir tiem papildus spīdumu. Arī produkta smarža man ļoti patika-  ļoti piesātināta, patīkama un "dārga" :)

Etude house baking powder - otrais kastītes favorīts. Sejas mazgāšanas līdzeklis, kura sastāvā ir soda. Man ir sausa āda, bet arī manai ādai darbojās lieliski. Lietoju pēc sejas ādas tīrīšanas ar micelāro ūdeni, izmantojot vien mazu līdzekļa pilīti. Litojas ļoti ekonomiski, mazliet balina ādu un āda pēc lietošanas pat čīkst no tīrības :) Pēc līdzekļa lietošanas visas sejas eļļas iesūcas divreiz ātrāk.
Holika Holika sejas maska - žanra klasika. Man ļoti patīk ikdienā izmantot maskas - salvetes. Ļoti ātri, higiēniski un pārdomāti. Šī konkrētā patīkami smaržoja pēc mango, tonizēja ādu un likās, ka ir minimāls liftinga efekts, arīdzan.

Absolute Organic mitrinošs dienas krēms/ paraudziņš/ - ļoti labs sastāvs - ar alvejas sulu, olīvu un jojobas eļļām. Pēc divām lietošanas reizēm likās ļoti labs sabiedrotais tieši rudens sezonai. Tāds treknāks, barojošāks dienas krēms, kad ādai ir nepieciešama papildus aizsardzība un mitrināšana rudens apstākļos. Iesūcās vidēji ātri. Vairāk patiks sausas ādas īpašniecēm.
Absolute Organic barojošs nakts krēms/ paraudziņš/ - sastāvsļoti līdzīgs kā jau iepriekšminētajam dienas krēmam, bet pats produkts ir vēl barojošāks un kopjošāks. Iesūcas vidēji ātri.
Absolute Organic liftinga serums acu zonai/ paraudziņš/ - Trešais kastītes favorīts. Ļoti viegls, taču iedarbīgs serums ādai ap acīm. Šo lietoju pirms grima uzklāšanas no rītiem. Vizuāli ļoti ātri atsvaidzina ādu ap acīm, piešķir vieglu liftinga efektu un atvieglo tālāku konsīlera uzklāšanu, sevišķi ja jau ir pirmās mīmiskās grumbiņas. Šo domāju pirkt pilnā izmērā.

Kā pēdējais produkts kastītē bija Mary Kay Satin hands roku krēms - produkts bez smaržas, kas momentāli iesūcas. Manā praksē pirmais roku krēms, kas iesūcas TIK ātri. Nu, tiešām! Ideāls visiem tiem, kam ir jāstrādā ar papīriem vai klientiem. Kad rokām jābūt kārtībā ļoti āri, bet ofisa papīrus nevar sasmērēt un klientus nevar biedēt ar lipīgām rokām :) Kastītē bija arī ielūgums divām personām uz Mary Kay produktu prezentāciju un skaistumkopšanas procedūrām. Forša ideja kādam rudens vakaram!

Kopsummā ar kastīti esmu apmierināta. Varbūt tajā ir mazliet vairāk paraudziņu kā gribētos. Bet atkal - tāds jau ir skaistuma kastītes mērķis - ļaut izmēģināt jaunus produktus, kuriem ikdienā paietu garām. Arī tiem, kam ir slinkums vai laika trūkums sekot līdzi visiem kosmētikas jaunumiem atsevišķi. Visu var izmēģināt vienā reizē un izšķirties - ir produkti pilnizmēra versiju pirkšanas vērti vai ne. No šīs kastītes vien man ir trīs favorīti, kurus plānoju iegādāties pilnā izmērā. Protams katra mēneša kastīte ir arī laimes spēle...bet tajā pat laikā patīkamas pārsteiguma gaidas.

Kā Jums skaistuma kastīšu mode? Vai Jūs esat mēģinājuši pasūtīt skaistuma kastītes? Kuras?

Pasūtīt : glancebox.lv
Cena : 14 EUR/ mēnesī

*testa produkts

You Might Also Like

2 komentāri

  1. Kastītes noformējums ir maksimāli burvīgs!
    Jauns blogs: http://arinaozolina.blogspot.com/ drīz būs jauni interesanti raksti! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, pie noformējuma īpaši piedomājuši...un man prieks, ka esi atgriezusies blogu pasaulē.

      Dzēst