Jaunumi no Oriflame - Eleo sērija matu kopšanai.

trešdiena, augusts 19, 2015


Vasara jau gandrīz galā un laiks sākt skatīties ne tikai rudens garderobes, bet arī rudens sejas un matu kopšanas virzienā. Izskatās, ka šogad ražotāji uzsākuši gatavošanos rudens sezonai laicīgi - ir iznākušas vairākas interesantas ķermeņa, sejas un matu kopšanas līnijas. Par vienu no tām pastāstīšu šodien.
Pavisam nesen Oriflame nāca klajā ar jaunu matu kopšanas līniju - Eleo. Tā ir paredzēta bojātu, sausu un nespodru matu kopšanai. Lai arī pārdošanā jaunie produkti ir tikai kopš augusta sākuma - es konkrēto matu kopšanas līniju testēju * jau vairāk kā mēnesi un esmu gatava padalīties savā viedoklī. Turklāt testēju šos produktus gan uz saviem garajiem, sausajiem matiem, gan tagad, kad esmu atgriezusies pie žanra klasikas un nogriezusi akurātu karē griezumu :)
Jaunā kopšanas līnija sastāv no četriem produktiem - šampūna, balzāma, matu maskas un matu eļļas. Visu produktu sastāvā ir argana un rožu eļļa, kā arī diždadža saknes ekstrakts un F vitamīns.


Sākotnēji produkti piesaista ar savu noformējumu. Tik ļoti harmonisku un pārdomātu. Ja nebūtu zinājusi iepriekš, nekad nepadomātu, ka tas ir Oriflame. Vispār, liels prieks, ka arī budžeta kosmētikas ražotāji arvien vairāk piedomā pie produktu vizuālā noformējuma.
Otrā lieta, kas īpaši iepriecina mani kā smaržu cilvēku ir produktu aromāts - piesātināts, mazliet pēc ambras, mazliet pēc sandalkoka. Produktu smarža man atgādināja šo matu produktu smaržu. Smarža matos saglabājas vēl kādu laiku, kas mani ļoti priecē.

Eleo šampūns - ļoti labi puto un attīra galvas ādu, nepārsausinot to. Smarža no visas produktu līnijas ir visneitrālākā un mazāk izteikta. Ļoti labi puto un veido biezas putas. Arī patēriņš ir minimāls. Tāds pamata šampūns, kas patīkami smaržo, nekairina galvas ādu un nepārsausina matus. Sastāvā jūtamas eļļas, tāpēc pārforsēt ar šo šampūnu pie matu saknēm nevajadzētu, arī matus vajadzētu kārtīgi izskalot.

Eleo balzāms -  plūstošas konsitences, skaisti smaržojošs un viegli izlīdzināms matos. Mati pēc lietošanas paliek gludāki un mīkstāki, taču, lai redzētu patiešām gludus un spīdīgus matus labāk izvēlēties šīs pašas sērijas matu masku, kas ir daudz biezāka un piesātinātāka, arī darbojas daudz efektīgāk.


Eleo matu maska - Visas sērijas absolūtais favorīts. Bieza, barojoša un ļoti piesātināti smaržojoša. Sajūtas tiešām kā veicot kādu austrumniecisku rituālu. Mati pēc lietošanas paliek jūtami gludāki, spīdīgāki un vieglāk ķemmējami. Manās pēdējās nedēļās kā ļoti garu matu īpašniecei, šī bija vienīgā maska pēc kuras īpaši neprasījās papildus līdzekļi. Tagad, kad mati ir par 15 cm īsāki, lieku tikai pašos, pašos matu galiņos, lai vieglāk tos ieveidotu un tie būtu elastīgāki.

Eleo nogludinošā eļļa matiem - lietojas ļoti ekonomiski, taču ar to ir diezgan viegli pārforsēt. Taču, ja tiek lietota minimāli, padara matus vijīgus un ļoti dzīvīgus. Kā garu matu īpašniece izmantoju divus pilienus eļļas visos svaigi mazgātajos matu galos, pēc tam tinu uz liela izmēra matu ruļļiem un žāvēju ar fēnu - pēc pāris stundām gludas, spīdīgas un ļoti elastīgas lokas bija garantētas. Mazliet mulsina eļļas iepakojums - viegli ieguļas rokā, taču caurspīdīgs, kas eļļu uzglabāšanai īsti nav ieteicams. Šo glabāju tumšā vietā, lai eļļa nebojājas.


Kopsummā - Šī matu kopšanas sērija derēs garu, sausu matu īpašniecēm, kam ir grūtības ar smalku, pārsausinātu matu izķemmēšanu un veidošanu. Īpašas ārstnieciskās īpašības es nemanīju - sērijas efekts ir drīzāk vizuāls. Jā, ar šo bojātus matus neizārstēt, bet vismaz padarīt tos vizuāli dzīvīgākus, elastīgākus un spīdīgākus. Tiem, kas vēl nav gatavi griezumam, vai vēlas saglabāt garas lokas :)

Nopirkt : oriflame.lv

Cenas : Šampūns - 7.90EUR/ balzāms - 7.90EUR/ matu maska - 11.90EUR/ matu eļļa - 13.90EUR (šobrīd visam 50% atlaide)

You Might Also Like

2 komentāri