Rituals Mandi Lulur - smaržīgākās vasaras dušas putas.

ceturtdiena, jūlijs 09, 2015


Sveiciens visiem rituālu mīļotājiem!

Vasara gandrīz jau pusē, bet es nekādi nevaru atslēgties no darbīgās ikdienas un vienkārši baudīt. Šādos gadījumos ir forši, kad ir produkti, kas liek aizmirst ikdienas steigu un palīdz veltīt laiku tikai sev. Ļauties egoistiskai sevis lutināšanai un mazo mirkļu baudīšanai. Šī raksta Rituals dušas putas no jaunās, limitētās Mandi Lulur kolekcijas ir tieši šāds produkts.
Pati limitētā sērija ir indonēziešu Javas salas princešu seno rituālu iedvesmota. Mandi Lulur ir ajūrvēdisks rituāls, kas attīra ķermeni un atbrīvo prātu. Indonēzijā šādu rituālu veica līgavām. Tas sevī ietver smaržīgu vannošanos un ķermeņa pulēšanu ar īpašu Lulur pastu, kuras sastāvā ir sandalkoks, ambra, plumērijas koka ziedi un piens.
Arī lietojot šīs dušas putas, burvīga smarža piepilda visu vannasistabu. Produkts smaržo ļoti sievišķīgi, tīri un vasarīgi. Man tiešām rodas asociācijas ar jaunu līgavu, kas savā kāzu rītā vannojas eksotisko ziedu un piena vannā. Aromāts - pietiekami piesātināts un spilgts, taču ne uzbāzīgs. Produkta sastāvā ir plumērijas koka ziedi un rīsu piens. Tāpat kā visas citas Rituals dušas putas - šis produkts ļoti maigi un delikāti attīra ķermeņa ādu, nesausinot to. Vien žēl. ka burvīgā smarža nesaglabājas uz ķermeņa ādas ilgi.
Pavisam Mandi Lulur sērijā ir pieejami septiņi produkti - ieskaitot ķermeņa losjonu ar delikātu spīdumu, ķermeņa skrubi, aromātiskās sveces un kociņus. Man paši vēl ļoti gribas iegādāties ķermeņa losjonu ar spīdumam, kas varētu būt īpaši aktuāls vasarā.

Iesaku aizdoties līdz veikalam un pasmaržot - aromāts tiešām ļoti sievišķīgs, romantisks un vasarīgs!


Nopirkt : Rituals veikalā t/c Riga Plaza
Cena : 8.50 EUR (200ml produkta)


Paldies Rituals Latvija pārstāvjiem par testēšanai piešķirto produktu! Šis nekādā veidā neietekmēja manu viedokli - visas domas, sajūtas un bildes ir manas :)

P.S. - Vēl no jaunumiem manā vasarā ir atjaunotais Instagram konts, kas lēnām pildās ar vasaras bildēm un sajūtām. Nāciet draudzēties - @roselouxembourg .

You Might Also Like

6 komentāri

  1. Man ļoti patīk produkti ar stāstu kā piemēram šis. Uzreiz gribas nopirmt, pirmkārt, un, otrkārt, kas ir pats svarīgākais - lietojot par to domāt un sekot rituālam! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī patīk, kad produkta ražošanā, ir ideja un tradīcijas ņemtas par pamatu. Uzreiz tie ķermeņa rituāli liekas tādi nozīmīgāki :)

      Dzēst
  2. Es gribētu izmēģināt to ķermeņa pulēšanu ar Lulur pastu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tad jābrauc uz Indonēziju, Indiju vai Šrilanku. Es esmu mēģinājusi - teikšu, ka izklausās daudz romantiskāk, nekā patiesībā ir :) Bet ķermenis protams ļoti relaksēts un maigs pēc tam.

      Dzēst
  3. Tas stāsts par rituāli liekas tik cool! Protams, daudzi rituāli, kas tiek veikti austrumu reģionos mums liekas tik romantiski un forši, lai gan patiesībā tā par nav :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Patiesībā tie rituāli ir kultūras sastāvdaļa, kas ne vienmēr eiropiešiem ir saprotama :) Bet daži Āzijas skaistuma un kopšanas rituāli ir iegājuši arī Eiropas kultūrā - uz palikšanu :)

      Dzēst