Jūlija kosmētikas jaunumi.

ceturtdiena, jūlijs 23, 2015


Sveiciens!

Blogā bija iestājies klusums. Tam ir vairāki iemesli - jūlija mēnesis man ir bijis lielais pārmaiņu laiks. Nomainīju ne tikai darbu, bet ar plašu vērienu arī visu profesionālo darbības sfēru. Tagad man katru rītu visa Vecrīga un Pārdaugava kā uz delnas, un darbs beidzot atrodas tik patīkamā attālumā no mājām, ka katru rītu un vakaru relaksēti uz turieni riteņoju. Tajā pat laikā jaunie pienākumi un vispārējs apjukums neatstāj ne domās, ne sirdī vietu nekam citam - tāds mazliet konstants stresa stāvoklis un naktstauriņi vēderā. Turklāt, lai arī vasaras nav, vakaros bieži tika izvēlēts izbaudīt draugu vai mīļotā kompāniju tā vietā, lai grāmatotu bloga saimniecību. Tādas lūk lietas. :)
Šoreiz atrādu jūlija jaunumus. Par vairākiem no tiem būs papildus atsauksmes - smukas bildes jau ir sabildētas, atliek vien izteikt savas domas. Savukārt, daži no produktiem jau ir atraduši savas jaunās mājas.
Mēnesis sākās ar ilgi gaidīto produktu ierašanos no Briseles (paldies K.) - tiku pie Guerlain Terracotta Joli Teint bronzera, Clarins  Radiance Booster paštnējošiem sejas pilieniem un Clarins Instant Light lūpu spīduma. Visi trīs produkti man visu jūliju ir aktīvi lietošanā un visi trīs ļoti patīk. Klāt pirkumiem nāca dāsna paraudziņu kaudzīte - tos visus krāju vienā kurpju kastē ceļojumiem :)
Vēl no jaunumiem ir Eveline produkti - tiem, kas seko man instagram kontā, jau redzēja smuki noformēto sūtījumu, kur iekšā bija ne tikai bestselleri no zīmola, bet arī dzīvie ziedi. Sejas krēms un acu krēms no Eveline jau ir atraduši jaunas mājas - tie ir domāti ļoti nobriedušai ādai un, lai arī man pašai vairs nav 18, uzskatu, ka ir cilvēki, kas krēmu iedabību novērtēs labāk. Vēl no Eveline jaunumiem ir nagu kopšanas līdzekļi un Slim modelējošais ķermeņa losjons ( man patika! ).
Augusta sākumā Oriflame nāk klajā ar jaunu matu kopšanas sēriju - Eleo, kuras pamatā ir eļļas. Visu sēriju vēl neesmu mēģinājusi, bet matu maska dikti patika. Turpmākas atsauksmes sekos.
Vēl no jaunumiem jau sen iemīļotās Cottage dušas želeja, Maybelline tuša, Beauty Blender Original un ziepes tā mazgāšanai, un Rituals ķermeņa losjons mazajā iepakojumā ( šo izmantoju kā roku krēmu). Viens no pēdējiem jūlija pārsteigumiem man bija paciņa no Uoga uoga, kurā iekšā bija tonējošais losjons ar šokolādes ekstraktu. Lietojusi esmu vien vienu reizi - neko spriest vēl nevaru, taču atsauksme noteikti sekos :)

Tādi mani jaunumi, visās sfērās! :) Kādi ir Jūsējie?

You Might Also Like

20 komentāri

  1. Cik pārskatāmi! :)
    Es mēģinu atcerēties šī mēneša jaunumus, daudzi jau devušies pie citiem saimniekiem, būs vien jāsāk pierakstīt! :))))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Puse tāpat neiekļuva pārskatāmajā kadrā - aizmirsu arī par jaunumiem no Kiko :D

      Dzēst
    2. Ar Kiko jaunumiem ieinteresēji! Rādi tos vien! ;) Sūtīji no interneta veikala?

      Dzēst
    3. Nē, man draudzene no Itālijas atveda :) Kaut kad būs jāuztaisa mini apskatiņš.

      Dzēst
  2. Forši jaunumi!
    Man būs arī jāparskata visi labumi un daži krēmi arī ceļos kur citur :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pēdējā laikā daudz ko dodu prom tiem, kas spēs labāk novērtēt :)

      Dzēst
  3. Apsveicu ar patīkamām pārmaiņām :) Man šajā mēnesī riktīgi daudz jaunumi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Vai pārmaiņas būs patīkamas - rādīs laiks :D

      Dzēst
  4. Man jūlijs ir tik rosīgs mēnesis, ka īsti nav kad iegrimt tūbu pasaulē. Esmu iepirkusi tikai Clinique hydration solutions try-on kastīti :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, miniatūras. Tilpuma ziņā lielākas nekā paraudziņi, līdz ar to var iegūt noteiktu viedokli par attiecīgo produktu.

      Dzēst
    2. Gaidīšu atsauksmi! :) Es kādreiz lietoju sejas ādas kopšanai Clinique vien, bet tas dākās alerģijas un nācās pārtraukt. Varbūt kaut kas jauns būs nācis vietā.

      Dzēst
  5. man jūlijā maz pirkumu, bet toties tādi apdomāti un ne no budžeta klāsta :)

    AtbildētDzēst
  6. Jā, jūlijs man arī darbīgs un aizņemts, tomēr par iepirkšanos arī gluži aizmirsusi neesmu :) Protams, šis tas ir iegādāts izmantojot Dzintara lielās atlaides, šis tas no Lumenes, no Stendera, bet viss lielākoties grozās ap dušas zieķiem un sejas kopšanas kosmētiku :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es tieši pievēršos dekoratīvajai. Gribas atdot prom visu, ko nelietoju un aizvietot visu ar to, ko lietošu 100% :)

      Dzēst
  7. Apsveicu ar pārmaiņām, lai mazinās stress un visi darbi vedas viegli ;) daudz jaunu un foršu labumu :)) man ir paprāva kosmētikas kaudzīte no Londonas.. Apraksti sekos Londonas rakstu sērijā... :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :) Londona jau ir sapņu iepirkšanās vieta ikvienam:)

      Dzēst