Guerlain Terracota Joli Teint Healthy glow bronzeris/pūderis - patiesi vasarīgai sejai.

ceturtdiena, jūlijs 30, 2015



Šī vasara man ir viens liels pārbaudījums - saule mūs lutina maz, un laikapstākļi drīzāk atgādina septembra beigas, ne jūliju. Arī atvaļinājums man šovasar vairs nav paredzēts, tāpēc, lai neizskatītos pēc galīgākās bālās ofisa meitenes, jau vasaras sākumā tika izstrādāts plāns papildināt bronzeru kolekciju ar vēl vienu Guerlain bronzeri - šī gada vasaras kolekcijas Terracota Joli Teint (tonī 00- Clair Light Blondes) :)



Šogad Guerlain nāca klājā ar Joli Teint bronzeriem, kas sevī ietver bronzeri un vaigu sārtumu - divi vienā. Sajaucoties tie veido ne tikai ļoti dabisku iedegumu, bet arī piešķir sejai papildus starojumu un svaigumu.  Šo produktu lietoju gan uz vaigu kauliem, gan deniņiem, gan zoda līnijas. Katrā pusē uzvelkot elegantu " trijnieciņu" ( kā šajā video). Pats bronzējošais pūderis ir ļoti smalka maluma un samtainas konsistences. Saskaroties ar ādu, tas ļoti vienmērīgi iztušējas - nav redzamu robežu.  Uz sejas nav redzams, ka ir lietots kāds papildus produkts, vaigu kauli iegūst "saules skūpstītu", veselīgi starojoši efektu un ļoti delikātu, dabisku toni.


Produktam ir tikko jaušams saldeni piesātināts aromāts, kas uz sejas ilgi neturas, taču man produkta lietošanu padara patīkamāku un izsmalcinātāku. Iepakojums gan ir Guerlain neraksturīgs. Mans pirmais Guerlain bronzeris atšķiras tieši ar smagnējo iepakojumu, kas ērti ieguļas rokā (atsauksme - šeit) un padara produkta lietošanu par ikdienas mazo prieciņu. Terracota Joli Teint bronzera iepakojums ir krietni vieglāks un gaisīgāks. Manā izpratnē pārāk plastmasīgs, lai arī šis bronzeris ļoti ērti ieguļas rokā un tam ir ļoti labas kvalitātes spogulītis.
Pats tonis man patīk - varbūt vasarai tas ir mazliet par gaišu, taču uz sejas izskatās ļoti svaigi un harmoniski. Es ilgi nevarēju izvēlēties starp 00 Clair Natural Blondes un 02 Clair natural brunettes. Bronzeris, kas domāts brunetēm ir tumšāks un piesātinātāks. Gala rezultātā izvēlējos visgaišāko toni. Iespējams, vasarai gribētos, lai bronzeris ir mazliet tumšāks, taču domājot par ziemas mēnešiem - zinu, ka izvēle ir bijusi pareizā. Vasarā produktu nedaudz vairāk uzslāņoju, lai tonis būtu spilgtāks. Turklāt, arī lietojas produkts pietiekami ekonomiski, lai to lietotu vismaz gada garumā. :)

Šis būs ideāls produkts visām Sniegbaltītēm, jo ar to nav iespējams pārforsēt. Iesaku! :)

Nopirkt : Guerlain stendos
Cena : ap 50 EUR

You Might Also Like

4 komentāri

  1. Gribēju šo pirkt, bet nenopirku. Iepakojums patiešām neierasts Guerlain. Tas vasaras bronzeris baltajā iepakojumā arī diezgan dīvains, skatos, ka lux brendi maina iepakojumus uz gaišajiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī to balto vasaras bronzeri ilgi grozīju rokās un nevarēju saprast, kāpēc tik neierasts iepakojums :)

      Dzēst
  2. šogad saules pavisam maz un tieši ta, kā rakstīji, ziemā būsi priecīga, ka izvēlējies šo toni. :) Es gan šogad bronzeri īpaši nelietoju, nezinu, neprasās - palieku uzticīga savam bālumam :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. gribas jau to vasaru, bet nav :) ko, lai dara - man šogad tieši gribas būt brūnai un iesauļotai.

      Dzēst