Clarins Instant Light Natural lip perfector - lūpu spīdums vasarai.

svētdiena, jūlijs 26, 2015


Vasarai palicis vien pēdējais mēnesis. Šogad tā nebija ne izteikti karsta, ne saulaina, tāpēc visas lielās cerības lieku uz augustu un septembra atvasaru. Šovasar saules neesamību kompensēju ar vieglākiem, taču spilgtākiem acu grimiem un maigākiem, ne tik sedzošiem,  vasarīgiem lūpu produktiem. Šoreiz pastāstīšu par vienu no tiem - Clarins Instant Light Natural lip perfector (tonī 05 Candy Shimmer), kas man ir iepaticies no pirmās reizes.


Par šo lūpu spīdumu biju dzirdējusi ļoti daudz. Īstenībā, ražotājs to apraksta pat ne kā spīdumu, bet  kā "dabīgo lūpu uzabotāju", kas kops lūpas un izcels to dabīgo toni. Produkta konsistence ir ļoti krēmīga un plastiska. Produkts smaržo ļoti saldi un tam ir minimāla, saldena garša, kas man pašai ļoti patīk. Tā nav ķīmiska un kaitinoša, bet gan tikko jaušama un piešķir produktam papildus "odziņu".  Lietojot šo spīdumu, lūpas momentāli izlīdzinās, iegūst papildus apjomu ( sastāvā ir ļoti smalki spīdumiņi), un tikko jaušamu krāsu. Zinu, ka daudzās šī produkta atsauksmēs uzsver tieši nepietiekamo pigmentāciju, bet, manuprāt, tieši diskrētie spīdumi un puscaurspīdīgā konsistence padara šo lūpu spīdumu par unikālu produktu. Tas nepārslogo lūpas, ļauj tām izskatīties ļoti dabiski, bet, tajā pat laikā, ļoti kārdinoši un vasarīgi.



Lūpu spīdumam ir ļoti ērts, samtains aplikators, kas padara uzklāšanu ļoti ātru un ērtu. Arī pats spīduma iepakojums man ļoti patīk. Es saukto to par elegantu un samērā "pieaugušu". :) Ar mazumiņu produkta pietiek, lai noklātu visas lūpas. Lai arī produkts lietojas diezgan ekonomiski - pati produkta noturība nav no augstākajām - krāsa diezgan ātri pazūd no lūpām, atstājot vien tikko jaušamu produkta pieskārienu un ļoti koptas lūpas.


No pieciem toņiem izvēlējos tieši 05 Candy Shimmer, -  ļoti skaists, auksti rozīgs tonis, kas labi atsvaidzina sejas ādu un piestāvēs ādai ar aukstu apakštoni.  Šis ir tonis, kas ideāli papildinās gan neitrālu dienas grimu, gan spilgtāku acu grimu.

Un kopskats ar minimālu grimu :





SejaYSL Touche eclat tonālais / Guerlain Terracota Joli Teint bronzeris
Acis - Gosh acu zīmulis + Maybelline Lash Sensational tuša
Lūpas - Clarins Instant lip perfector/ 05 Candy Shimmer/ - iesaku! Man plānā ieprikt vēl pāris toņus :)

Nopirkt : u/v Stockmann/ Douglas u.c. Clarins tirdzniecības vietās
Cena : ap 18EUR




You Might Also Like

10 komentāri

  1. tonis izskatās ideāls ikdienai - Tev piestāv :)

    AtbildētDzēst
  2. Man šis bija vēl pirms sāku rakstīt blogu, arī ļoti patika :) Vajadzētu atkārtot. Atceros, ka biju sajūsmā par produkta aromātu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man patīk gan aromāts, gan maigā tekstūra, gan garša.

      Dzēst
  3. Smuki! :)
    Es skatījos uz Clarins Instant Light Lip Balm Perfector, arī izskatās labs. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es ilgi domāju, kuru no abiem ņemt. Beigās gribēju ko tuvāku spīdumam, ne balzāmam un paņēmu šo.

      Dzēst
  4. Ļoti skaists tonis! Tu jau zini, ka man šis produkts ļoti patīk! Drīz jau beigsies un iešu pirkt vēl!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pat negaidīšu, kad beigsies. Gribu nopirkt vēl 2. toni :)

      Dzēst
  5. Es teiktu, ka šis lieliski der arī rudenim! Dikti patīk :)

    AtbildētDzēst