Vīrietis testē - Rituals Samurai Anti-age, pretgrumbu sejas krēms.

sestdiena, maijs 16, 2015


Sveiciens šī bloga vīriešu viedokļa sadaļā!

Kā jau pēc nesenās tradīcijas iegājies - reizi mēnesī šajā blogā pie vārda tiek vīrietis, kuram ir savs, ļoti vīrišķīgs viedoklis par lietotajiem produktiem. Šoreiz atsauksme par anti age krēmu no jaunās Rituals Samurai kopšanas līnijas, kas īpaši izstrādāta un piemērota vīriešu ādas kopšanai. Vārds Gatim :)

***

„Senie samuraji gāja uz katru cīņu kara laukā tikai perfekti kopti. Viņu izskats deva tiem pārliecibu un spēku stāties pretī katram pārbaudījumam” –ar tādu kredo Rituals…piesaka jauno Samurai, stipriem vīriešiem domāto kopšanas līniju.

 Šoreiz gribu pastāstīt par pretgrumbu, anti- age krēmu no „Rituals” Samurai sērijas . Šis zīmols Latvijā ir diezgan jauns, bet ar to jau tiku iepazīstināts pirms tam no Katrīnas puses, iepērkoties ārzemēs. Jau pirmo reizi sejas krēmu ieraugot, nojautu, ka šis krēms ir kas īpašs. Lai arī par to kā produkts strādās, nevar spriest pēc tā iepakojuma, šajā gadījumā iepakojums vien, savā gaumīgumā un vīriešu minimālismā,  ievieš uzticību un norāda uz kvalitāti – īpaši piesaista samuraju tematika un korķītis, kas izgatavots no īsta koka. Kad domāju par samurajiem, prātā nāk gan garā, gan ķermenī stipri,  skarbi-skaisti vīrieši ar dzelžainu gribu un perfekti izkoptu rakstura disciplīnu.  Vīrieši, kas nebaidās no grūtībām, tomēr jebkurā situācijā izskatās un uzvedas kā uzvarētāji. To gludajos, spīdīgajos un asajos zobenos atspoguļojas perfekti skūtā seja. Un, lai arī saka, ka grumbas tāpat kā rētas tikai rotā vīrieti, mūsdienu ātrajā laikmetā mēs visi gribam būt ilgāk jauni. Šis ir sejas krēms darbaholiķiem un uzvarētājiem. Pateicoties tam ir iespējams katru dienu izskatīties kā uzvarētājam pat pēc 12 stundu garas darba dienas, samuraju cienīgām cīņām ar klientiem un negulētām naktīm. 
Krēms satur Japānas šiso ekstraktu un aktīvo botānisko kompleksu. Nedaudz palasot par šiso ekstraktu var uzzināt, ka to izmanto ne tikai tradicionālo japāņu ēdienu gatavošanā, bet arī skaistumkopšanā. Vēl geišas izmantoja šiso lapu uzlējumus , lai padarītu ādu svaigāku, starojošāku un nedaudz to balinātu. Pateicoties sastāvdaļām - produkts tiešām uzlabo ādas izskatu, padarot to " tīrāku", starojošāku un koptāku. Konsistence krēmam ir maiga un ļoti atsvaidzinoša. Krēms viegli klājas, ļoti ātri iesūcas un uz sejas atstaj planu, zīdainu slāni. Uz ādas krēms jūtas viegli.  Tam ir vīrišķīgs aromāts -  smaržo nedaudz pēc piparmētram, koka mizas, ciedra, zaļās tējas, pipariem un citrusaugļiem.



Lietojot  šo krēmu vienu mēnesi ir jūtami ādas uzlabojumi – āda ir palikusi samtaināka, daudz tvirtāka, maigāka, svaigāka un tiešām samazinājās mīmiskās grumbas. Neesmu īsti pieradis pie komplimentiem par savas ādas izskatu, bet pēdējā laikā regulāri tādus saņemu no apkārtejiem cilvēkiem. Arī pats redzu būtiskus uzlabojumus - āda vairs neizskatās nespodra un nogurusi, tā ir manāmi uzlabojusies. Krēmu lietoju katru vakaru un retu reizi no rīta, kad ir gulēts ar seju spilvenā un seja jau no rīta ir sagurusi un šķiet mazliet "saburzījusies". Vienīgais produkta mīnuss- pēc iepakojuma nevar pateikt izlietojumu. Nevēlos kādreiz negaidīti saprast, ka krēms ir beidzies. Gribu būt tam sagatavojies ar jaunu krēma iepakojumu.  Noteikti vēlos turpināt lietot šo krēmu vēl ilgi, jo tas atgriež jaunību sejā un apbur ar savu aromātu un sajūtām.

Nopirkt : Rituals veikalā t/c Riga Plaza
Cena : 29.50 EUR

* Paldies Rituals Latvija pārstāvjiem par iespēju testēt doto produktu. Tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli - visas domas, sajūtas un raksta bildes ir manas personīgās! :)

You Might Also Like

8 komentāri

  1. ah, man un manam vīrietim tā patīk Tava džentlmeņa raksti, šoreiz rakstu pat viņš izlasīja ātrāk nekā es :D Un krēms izklausās lielisks :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Krēms ļoti lielisks. Man pašai ļoti smarža patīk - tāda vīrišķīga un svaiga.

      Dzēst
  2. Jā, šis izklausās labs un produkta iepakojums arīdzan skaists un vīrišķīgs :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iepakojums jau vien piesaista - ar savu pārdomātību un kvalitāti.

      Dzēst
  3. Iepakojums tāds ieturēts, bet loti patīkams ;)
    Interesanti lasīt šāda veida rakstus, bet es zinu noteikti - šādi raksti lieliski palīdzēs dāmām nopirkt saviem vīriešiem tikai to pašu labāko no ādas kopšanas līdzekļiem. ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tāda jau bija šādu rakstu sākotnējā ideja. :)

      Dzēst
  4. Atbildes
    1. Šoreiz visi bilžu kredīti un komplimenti - Gatim :)

      Dzēst