Jaunums Latvijā - The Body Shop limitētā E vitamīna sērija.

otrdiena, maijs 12, 2015


Sveiciens ķiršu ziedēšanas laikā!

Man - šis ir skaistākais laiks visā gadā. Tāds man tas ir bijis, cik vien sevi atceros. Šajā laikā vienmēr iedvesmojos sev apkārt darīt, redzēt un sajust tikai skaistas lietas. Skaista un ļoti iedarbīga ir arī šajā pavasarī iepazītā, jaunā, limitētā The Body Shop E vitamīna sejas kopšanas sērija. Šogad tā ir iznākusi gaumīgā, limitētā dizainā - par godu vieniem no  gada sirsnīgākajiem svētkiem -  māmiņu dienai. Turklāt, zīmola dizaineri, it kā zinādami nākotni,  ir izstrādājuši ļoti meitenīgu, maigu dizainu ar Lielbritānijas tematiku, kas man vēl asociējas ar nesen dzimušo princesi Šarloti :)
E vitamīna sērijas produkti ir The Body Shop vieni no pārdotākajiem, iedarbīgākajiem un apjūsmotākajiem produktiem Lielbritānijā jau trīs desmitus gadus. Daudzi pircēji atzīst tos par labākajiem The body Shop produktiem, ko zīmols jebkad ir ražojis.  Manā īpašumā nonāca četri E vitamīna limitētās kolekcijas līdzekļi - mitrinošs sejas krēms, nakts serums, acu kubiņš un mitrinošs sejas sorbets. 



TBS Vitamin E moisture cream - Šis vieglais, mitrinošais krēms ir visu laiku labāk pārdotais TBS produkts, balstoties uz neseniem pētījumiem - katru 14. sekundi pasaulē tiek pārdots viens šāds krēma bundulīts. Produkta sastāvā ir E vitamīns, kas ir antioksidantu avots un lanolīns, kas ir viens no spēcīgākajiem dabas mitrinātājiem. Produkta smarža - pēc klasiskā krēma, ar pūdera un ziedu noti. Smarža ir diezgan spēcīga un var patikt ne visiem, taču uz sejas ādas tā ilgi neturas, bet pazūd gandrīz uzreiz pēc uzklāšanas. Šo sejas krēmu jau biju lietojusi agrāk un katru reizi esmu bijusi apmierināta ar tā darbību. Tas ir ļoti mitrinošs krēms, kas momentāli iesūcas un padara ādu zīdaini maigu, ļoti svaigu un gludu. 


Krēma konsistence ir ļoti maiga un krēmīga. Uz ādas tas nerada smaguma sajūtu, lai cik biezā slānī to klātu. Reizēm, lai ādu papildus palutinātu un mitrinātu - šo klāju biezākā slāni kā sejas masku. Parasti šo lietoju vakarā, taču arī pirms grima uzklāšanas, šis būs labs sabiedrotais. Visi tonālie līdzekļi daudz gludāk un vienmērīgāk izlīdzinās, ja sejas āda ir maiga un labi mitrināta. Produkta patēriņš- ļoti ekonomisks, pietiek ar mazumiņu, lai noklātu visu seju un kaklu. Īpaši labi šis strādās sausai, dehidrētai un normālai sejas ādai - padarīs to gludu un starojošu. Lai arī - grimējot un mēģinot šo kombinētai sejas ādai, tas ļoti jauki iesūcās un netaukoja to. Ļoti labs ikdienas sejas mitrinošais krēms.


TBS Vitamin E eyes cube -  inovatīvs, atsvaidzinošs acu krēms - zīmulīša formātā. Novērš noguruma pazīmes, samazina tumšos lokus, atsvaidzina un ļoti atvēsina. Produkta sastāvā ir kviešu asnu eļļa, kas ir īpaši bagātīgs E vitamīna avots. Šis ir mans kolekcijas favorīts :) Mazs, mīlīgs un neticami ērts lietošanā - šis līdzeklis ļoti labi pilda ražotāja solījumus tikt galā ar nogurušām acīm.


Pēc konsistences līdzeklis ir želejveida un atgādina mīkstinošu un ļoti maigu lūpu balzāmu. Mājās šo turu ledusskapī un lietoju no rītiem - tad līdzeklis ir patīkami vēss un momentā samazina acu pietūkumu un noguruma pazīmes.  Ar ļoti tumšiem acu lokiem šis netiks pilnībā galā, taču lietojot šo regulāri, zemacu zona tik un tā izskatīsies krietni uzlabota. Acu zīmulītim nav smaržas - tāpēc tas būs īpaši piemērots arī jūtīgām, alerģiskām acīm. Produktu bieži nēsāju līdzi - tas ir tik kompakts un ērts lietošanā, ka lietoju to pat bez spogulīša. Reizēm, kad acis dienas laikā jūtas nogurušas, uzslāņoju to virsū jau esošajam acu zonas konsīlerim.  Arī šādi produkts strādā labi un nebojā jau esošo sejas grimu. E vitamīna acu krēmā ir 4 grami produkta. Patēriņš - vidējs, nav ļoti ekonomisks. Pieļauju, ka regulāri lietojot, izlietosies mēneša laikā.



TBS Vitamin E aqua boost sorbet - mitrinošs sorbets. Patīkami atvēsinošs un mitrinošs sejas sorbets. Mitrināšana šoreiz nav tikai tukši solījumi, katrā krēma ķobītī ir 2 miljoni mikroskopisku, ar ūdeni pildītu lodīšu, kas saskaroties ar ādu to mitrina un patīkami atsvaidzina. Sastāvā ir arī kviešu dīgstu eļļa, kas pateicoties produkta formulai nav jūtama - produkts joprojām ir ļoti viegls pēc konsistences, taču kviešu dīgstu mitrinošās īpašības tajā saglabājas. Šis ir mans otrais kolekcijas absolūtais favorīts. Ikdienā šo turu ledusskapī un uzklāju no rītiem - pirms grima uzklāšanas. Vēsais sorbets ir ļoti viegls pēc konsistences un nepārslogo sejas ādu, turklāt tas ir laba grima bāze. Pēc konsistences - ūdeņaini - želejveida līdzeklis momentāli iesūcas, mazliet matē sejas ādu un padara to ļoti maigu pieskārieniem. Arī tā atvēsinošās īpašības ir ievērojamas, kas padarīs to par īpaši piemērotas produktu, kad  beidzot sagaidīsim karsto vasaru.


Smarža- ļoti maiga, pēc baltajiem ziediem - izsmalcināta, uzmundrinoša un sievišķīga. 
Īpaši labs šis līdzeklis būs normālai/ kombinētai ādai - pateicoties tā matējošajām īpašībām un ātrajām iesūkšanās spējām. Sausai ādai šis, viens pats varētu nesniegt pietiekošu mitrināšanu, taču lietojot kopā visu produktu sēriju un izmantojot sorbetu kā grima bāzi - tas strādās lieliski. Klājot uz šīs pašas sērijas sejas eļļas - produkts mazliet veļas. Tas vairāk domāts lietošanai vienatnē vai ar acu zīmulīti.


TBS Vitamin E Serum - in - Oil  - eļļas serums, paredzēts ādas dziļai mitrināšanai un atjaunošanai nakts laikā.  Ražotājs sola, ka šis līdzeklis sejas ādai ir spējīgs aizvietot 8 stundas miega. Sastāvā ir koncentrētā kviešu asnu eļļa, kā arī TBS godīgās tirdzniecības eļļas, kas ir nepiesātināto taukskābju avots. Produkta smarža - līdzīga mitrinošā sejas krēma smaržai, tikai ne tik spēcīga. Tā kā, pēdējā laikā esmu pievērsusies pastiprinātai sejas ādas masāžai, kuru veicu vismaz 3-4 reizes nedēļā, šī eļļa ir lielisks sabiedrotais. Lietojas ļoti ekonomiski - man sejas un kakla ādai pietiek ar 3 pilieniem. 



Eļļa iesūcas vidēji ātri. Ieteiktu veikt sejas masāžu - ar pirkstu galiem vai sejas masieri. Tas paātrina eļļas uzsūkšanos un veicina asinsriti. Eļļu lietojot vienatnē, seja no rītiem ir gluda un labi mitrināta, ir pazuduši visi sausie pleķīši. Taču ideālam rezultātam - es šo lietoju kopā ar šīs pašas sērijas mitrinošo sejas krēmu. Sākumā- eļļas masāža, pēc tam mitrinošais krēms. Pēc šādām manipulācijām - no rīta spogulī raugās seja ar starojošu, nevainojami gludu un jaunāku ādu. Šo kombināciju esmu paspējusi izmēģināt ne tikai sev, bet arī citiem - un visiem tā strādā ļoti labi, no rīta atklājot patiešām veselīgu ādu. Manai jūtīgajai, sausajai ādai šī eļļa samazina arī ādas apsārtumus un negludumus. Arī manas pirmās mīmiskās grumbiņas, kas mani satrauc - izskatās blāvākas. Laba, pamata sejas eļļa, kas tandēmā ar mitrinošo sejas krēmu spēj dziļi mitrināt un atjaunot sejas ādu.

Kopsummā - lai arī sērija ir tirgū vairākus gadus, un šobrīd mainījies tikai produktu dizains, uzskatu to par uzmanības vērtu. Ja esat labu, pamata mitrinošo līdzekļu meklējumos - iesaku izmēģināt.

Nopirkt : TBS veikalos
Cenas : Mitrinošs krēms - 22.50EUR/  acu kubiņš - 11.20 EUR/ sorbets - 19.90EUR / serums-eļļa - 24.90EUR


Kurš ir Jūsu mīļākaissejas kopšanas līdzeklis no The Body shop? 


* Paldies The Body Shop Latvija pārstāvjiem par iespēju testēt dotos produktus. Tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli - visas domas, sajūtas un raksta bildes ir manas personīgās! :)



You Might Also Like

12 komentāri

  1. Izskatās labi! Iekārdināji :)
    Un bildes vispār fantastiskas!

    Ļoti patīk viņu sviestkrēmi un roku krēmi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :) Man sviestkrēmi bija must have studiju laikā. Tad bija aizmirsti - tagad atkal fanoju. Ļoti labi mitrina un jaunie dizaini man arī ļoti patīk.

      Dzēst
  2. Man ir bijis dienas un nakts krēmi, arī pieniņš. Patika tikai dienas krēms, bet laikam nekas tāds, lai pirktu visu laiku. No sejas krēmiem man ļoti patika alvejas dienas krēms, bet šobrīd esmu attīrošās želejas-eļļas fane.
    Sorbetu ļoti gribu izmēģināt, bet jūtu, ka man sejas krēmu paliek par daudz. Serums-eļļa bija paraudziņā, kaut kā neuzrunāja.

    Ā, vēl patika jaunības pilieni un C vitamīna serums. :)
    Ko tik neesmu lietojusi no TBS. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tu jau esi TBS lielākā fane, ko zinu :) Kāds ir alvejas dienas krēms? Sausai, dehidrētai ādai derētu?

      Dzēst
    2. Toreiz man bija normāla āda, kad lietoju to krēmu. :D

      Dzēst
    3. Es vēl gribētu to mohito jauno sēriju :)

      Dzēst
  3. No TBS klāsta vairāk esmu mēģinājusi attīrošas produktus sejai. Ļoti patīk alvejas attīrošais pieniņš, kā arī kumelīšu eļļa. Šî sērija izskatās ļoti forša - iepakojums un dizains. Visvairāk uzrunāja acu kubiņš :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Izskatās te ir alvejas līnijas klubiņš :) Man acu kubiņš ir absolūtajos favorītos - mazs, mīlīgs un ļoti parocīgi lietojams.

      Dzēst
  4. Šajā sērijā tieši vizuālais noformējums ne pārāk patīk, bet no paša TBS piedāvājuma pēdējā laikā iepatikās jūras aļģu attīrošā želeja un toniks (sevišķi patīk smarža).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tieši patīk tā rotaļīgā pieeja dizinam, bet katram savs :) Pēc kā smaržo jūras aļģu sērija?

      Dzēst
    2. ļoti grūti noraksturot-aromāts ļoti svaigs un nedaudz saldens - iesaku dzīvē paošņāt kad gadīsies izdevība :)

      Dzēst