Jaunums kosmētikas mīļiem Latvijā - Milani dekoratīvā kosmētika.

otrdiena, maijs 05, 2015



Sveiciens maijā!

Šoreiz- par jaunumu Latvijas kosmētikas tirgū - Milani kosmētiku. Brends, kas radies salīdzinoši nesen, iedvesmojoties no Milānas ielām. No modes, mākslas, kultūras un vēstures iespaidu mikšļa, ko rada šī pilsēta. No spilgtām krāsām, dažādības un kontrastiem. Tieši tāda arī ir Milani kosmētika- spilgta, kontrastaina, budžetam draudzīga, taču ļoti kvalitatīva.



Ražotājs jau sākotnēji sev bija izvirzījis mērķi, ka šī būs kosmētika, kas derēs dažādu ādas, acu un matu krāsu īpašniecēm - izceļot visskaistāko, kas mums katram ir - individualitāti.
Manā īpašumā ir nonākuši divi Milani produkti - vaigu sārtums /Baked Blush/ tonī Luminoso un Colour Statement matētā lūpu krāsa - tonī Bold Brick Red.


Par Milani "ceptajiem" jeb Baked biju dzirdējusi ļoti daudz no ārzemju vizāžistiem un grima entuziastiem, vēl pirms produkti ienāca Latvijā. Visi lielīja produktu pigmentāciju, maigos, taču piesātinātos toņus, kas skaisti izceļ jebkuru ādas toni, Ilgi gribēju vaigu sārtumus pasūtīt no interneta, līdz, kamēr domāju - produkts ienāca arī pie mums. :)
Milane Baked blush/ Luminoso/  -  Atzīšos, es esmu absolūti matēto vaigu sārtumu piekritēja, taču šis ir mans absolūtais favorīts pēdējā mēneša laikā. Nav pagājusi ne viena diena bez tā lietošanas. Skaists, maigs, korallīgi - persiku tonis ar tikko pamanāmiem spīdumiem. Izvēlējos tieši šo vaigu sārtumu, jo spīdumi tajā ir visnepamanākie. Sārtums uz sejas drīzāk rada svaiguma un jaunības, nevis diskobumbas efektu. Vaigu sārtums momentā atsvaidzina sejas izskatu. Man tas strādā arī kā sejas izgaismotājs, mazliet pamainot tā uzklāšanas vietu. Reizēm, kad man ir sliktās sejas ādas dienas, ar lielu, pūkainu otu šo lieku uz vaigu kauliem un atlikumus iztušēju pa pieres vidusdaļu un deguna vidusdaļu. Šāds vizāžistu triks ļoti ātri piešķir sejai svaigumu un starojumu.


Pats produkts ir ļoti ērts lietošanā. Kompakts, divdaļīgs iepakojums, kurš sevī ietver arī otiņu un spogulīti.  Piedāvāto otiņu es uzklāšanai nelietoju - tā, manā izpratnē, ir pārāk cieta, lai produktu nemanāmi iztušētu. Tā kā produkts ir ļoti pigmentēts - tā uzklāšanai ideāli derēs kāda mīksta un ļoti pūkaina otiņa ( es lietoju RT lielo pūderotu ). Šādi produktu uzklājot var panākt to "eņģelisko", mazu bērnu veselīgo vaidziņu starojumu.
Arī ar izvēlēto toni kopsummā esmu apmierināta. Manai Sniegbaltītes ādai tas neizskatās pārāk oranžs, ar nosacījumu, ja to ļoti labi iztušē. Mēģinot vaigu sārtumu tumšākiem ādas toņiem, tas izskatās savādāk - spīdumi ir vairāk pamanāmi un pats tonis pārvēršas sulīgā persiku tonī - ļoti laba alternatīva matētajiem vaigu sārtumiem pavasarīgam vakara grimam.


Milani Colour statement Matte lūpu krāsa/ Bold Brick Red/ - Vēl viena matētā, sarkanā lūpu krāsa manā kolekcijā. :)   Ilgnoturīga un mitrinoša lūpu krāsa, kuras sastāvā ir Itālijas vīnogu kauliņu ekstrakts. Lūpu krāsai ir samtaina, mazliet želejveida tekstūra. Noturība - vidēja. Man turas vidēji 3- 4 h, ieskaitot rīta kafijas. Taču, kas man šajā lūpu krāsā patīk vislabāk, ir sajūta, kad to uzklāj uz lūpām. Matētām lūpu krāsām ir tendence sausināt lūpas un izcelt visus sausos pleķīšus - šī lūpu krāsa to nedara. Tā ļoti skaisti "iesēžas" lūpās un gandrīz pavisam nesmērējas. Sajūta it kā uz lūpām būtu mitrinošs lūpu balzāms. Uzklāšana arī ir samērā vienkārša, taču konkrētākajai lūpu kontūrai ieteiktu izmantot zīmuli.

Un kopskats ( lūpu krāsa uzreiz no tūbiņas, bez zīmuļa)



Nopirkt : lovemakeup.lv

Cenas : vaigu sārtums - 7.99EUR/ Lūpu krāsa - 6.99 EUR / labs piemērs, ka kvalitāte var nemaksāt dārgi :) /

Par kādiem labiem  produktiem vēl dzirdēts no Milani? Ko vēlētos pamēģināt?


Paldies Milani pārstāvjiem Latvijā par testēšanai piešķirtajiem produktiem! Tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli - visas domas, sajūtas un bildes ir manas personīgās! :)



You Might Also Like

10 komentāri

  1. Expo Beauty izstādē nopirku lūpu krāsas un vaigu sārtumu, bet citā tonī. Pagaidām neesmu pamēģinājusi, jo izmēģinu citus produktiņus. Tad jau būs patīkams pārsteigums, kad tikšu līdz tiem.

    AtbildētDzēst
  2. Ļoti skaisti! Es arī esmu daudz lasījusi par vaigu sārtumiem - tagad būs iemesls nopirkt :) Un lūpukrāsa tik jauki piestāv šallei :)

    AtbildētDzēst
  3. Luminoso tiešām ļoti slavē, sevišķi Youtube pasaulē :)) Es ar labprāt iegādāšos, jo sārtumus lietoju tagad, kā nekad!

    AtbildētDzēst
  4. Beidzot esmu tikusi atpakaļ pie saviem krājumiem un tūdaļ ķeršos izmēģināt Illuminating Face Powder, ko nopirku pirms brauciena uz LV.. Man ir tornis 02 Hermosa Rose, ko varot lietot gan kā izgaismotāju, gan kā bronzeri un sārtumu. Redzēsim... :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par Illuminating face powder ļoti gaidīšu atsauksmi. Es ilgi nevarēju izvēlēties ņemt Luminoso vai to izgaismojošo pūderi. :)

      Dzēst
  5. Es skatījos šos šartumus, bet kad ieraudzīgu cik tie ir mirdzoši sapratu, ka tomēr man neder. man patīk ja sārtums viegli vizuļo, bet pārlieku izteikti spīdumi mani biedē :)
    Lūpu krāsa gan skaista. Tāds asiņainais rubīna sarkanais Tev ļoti piestāv!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es tieši skatījos, ka vasarai man tie spīdumi dikti labi patīk :) Bet šim, konkrētajam tie spīdumi ir ļoti, ļoti smalki. Drīzāk kā tāds starojums, jo fiziskie spīdumi uz sejas nav redzami. Un, jā, sarkanās lūpu krāsas ir mana vājība :D

      Dzēst