Brīvdienu grims bronzīgos toņos - mans pirmais video.

otrdiena, maijs 26, 2015



Sveiciens visiem skaistajiem lasītājiem!

Šodienas raksta formāts ir neparasts. Arī man :) Ideja par video filmēšanu testa režīmā man radās jau krietnu laiku atpakaļ. Bija arī daži no Jums, kas lūdza, lai nofilmēju video par to kā krāsojos vai krāsoju citus. Te, nu, tas ir - pirmais video. Uzreiz teikšu, ka pagaidām nepretendēju uz video blogera statusu. Šis video ir drīzāk jautrs eksperiments - paskatīties uz sevi no malas sestdienas rītā, kad pēc garas un mokošas darba nedēļas ātri jāuzkrāsojas dārza ballītei.  Video nofilmēts no pirmās reizes un ļoti minimāli montēts - es šoreiz nemeklēju labākus rakursus un pozas. Viss ir maksimāli dabiski. Pārejot uz Youtube kanālu video ir iespējams skatīties arī full HD kvalitātē.

Pasakiet man, ko Jūs domājat? Vai šādi video interesētu arī turpmāk? :)

Lai jauka otrdiena!


You Might Also Like

12 komentāri

  1. Man patīk skatīties šāda veida video. Viens ir izlasīt aprakstu par produktu, bet kaut kas cits redzēt to darbībā! Domāju, ka tas ir foršs veids kā papildināt bloga saturu ik pa laikam :)

    AtbildētDzēst
  2. Tests ir izdevies! Gaidu, kas būs tālāk, tomēr mūsdienu pasaulē vieglāk ir uztvert lietas vienkārši skatoties video, nevis caur smadzenēm tulkojot burtus un liekot to visu sakarīgā secībā.

    Z.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. hehe....iespējams turpinājums būs - bet pagaidām tikai video formātā pāriet negrasos. Tas drīzāk tāds gājiens bloga atsvaidzināšanai - laiku pa laikam. Lai gan - kurš zin, viss var mainīties! :)

      Dzēst
  3. Ļoti patīk! Video izdevies! Godīgi sakot, nemaz nevarēja saprast, ka dari to pirmo reizi. Likās kamerās priekšā būt, ka Tev nav sveši ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Redz, te vēl tas, ka nerunāju kameras priekšā un kameru gandrīz nemanīju. Krāsojos savā nodabā, kā katru dienu :) Varbūt tāpēc tā liekas.

      Dzēst
  4. Noteikti interesētu, bet vēl gribētos redzēt, ko tieši izmanto

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par atsauksmi! :) Viss produktu saraksts, kas izmantoti ir video aprakstā ( jāspiež "show more" un logs paplašinās) :)

      Dzēst
  5. Atbildes
    1. Paldies! :) Gan jau būs vēl video - varbūt kaut ko parunāšu par produktiem ar'. :)

      Dzēst