Bdellium tools smokey eyes otas - īpaši detalizētam un filigrānam acu grimam.

pirmdiena, maijs 18, 2015


Sveiciens visiem skaistajiem lasītajiem!

Kad ārā viss tik spilgti zaļš, ienāca prātā padalīties ar saviem zaļajiem jaunumiem. Tie gan īsti vairs nav svaigi jaunumi, bet gan pārbaudīta vērtība, lietojot pusgada garumā. Man bieži jautā - kādas acu grima otas izvēlēties tiem, kas ir iesācēji acu grima veidošanā, taču grib otas, kas strādātu precīzi, lai būtu vieglāk izprast visus grima smalkumus un tehniku. Tāpēc šoreiz parunāsim par acu grima otiņām. Tādām, kas ir ērtas lietošanā, neprasīgas kopšanā, labi dara savu darbu, turklāt vēl ir ekoloģiski draudzīgas. Iepazīstieties  - Bdellium tools Green Bambu series Smokey eyes - acu otu komplekts.



Pavisam komplektā ir 5 otas acu grima izveidei, iesaiņotas ērtā tūbas futlārī, kas atvieglo otiņu pārnēsāšanu grimējot vai ceļojot. Visām otām ir ekoloģiskie, mīksti, sintētiskie sariņi un izturīgi bambusa rokturi. Ar šo otu komplektu var izveidot jebkuru acu grimu no A līdz Z. Pateicoties otiņu mazajam izmēram un pārdomātajām, ergonomiskām formām - ar tām acu grimā var izveidot vissmalkākās detaļas, visakurātākās smokey eyes un toņu pārejas. Komplektā ietilpst (no kreisās) :

*716B Smoky eyeliner brush - mīksta, taču ļoti precīza zīmuļtipa otiņa, kas ir paredzēta acu lainera pludināšanai un acu ēnu vai pigmentu detalizētai iestrādei plakstiņa krokā. Šo bieži izmantoju arī apakšējam plakstiņam - līnijas pludināšanai vai pigmentu uzlikšanai. Īpaši labi un precīzi strādā arī, kad detalizēti jāizgaismo acs iekšējais stūrītis.

*760B - Liner/Brow - vismazākā otiņa komplektā. Man liekas smieklīgi un nepraktiski šādu izmantot ikdienas uzacu iezīmēšanai - man otiņa šķiet par mazu. Esmu iezīmējusi ar to uzacu matiņus - ar gēveida laineri imitējot uzacu matiņus un veidojot biezāku uzacu ilūziju. Ar š pašu otu esmu zīmējusi arī vasaras raibumus un mežģīņu laineri. Darbam ar gēlveida laineri šī strādā lieliski. Laineri sanāk uzlikt ļoti precīzi un viemērīgi. Otiņu izmantoju arī dūmakainam lainera efektam - kad ar šo otiņu un pigmentētām acu ēnām tiek veidota pludināta līnija gar skropstu augšanas līniju.

*769B - Angled Contour - šo otiņu reti izmantoju acu grimama. Ja acs ir maziņa, šī otiņa pludināšanai būs mazliet par lielu. Daudz biežāk manā saimniecībā tā tiek izmantota zemacu zonas un zem-uzacu zonas konsīlera pludināšanai. Pateicoties ļoti mīkstajiem sariņiem, pludināšana notiek vienmērīgi, kontrolējot katru soli.



*777B Shadow/trešā no kreisās/- kvalitatīva, klasiska ota acu ēnu uzlikšanai visam plakstiņam. Ļoti labi paņem pigmentu, ļoti maiga, plakstiņu ietonē maigi, neskrāpējot. Šo otiņu bieži izmantoju arī izgaismotāja uzlikšanā uz sejas - deguna vidusdaļā un virs augšlūpas.

*781B Crease /pirmā no kreisās/- Visa komplekta favorīts - muciņas tipa ota ar kuru ļoti precīzi var iezīmēt un ietonēt acs kroku, pirms iztušēšanas. Ota nav par lielu vai par neveiklu, tā perfekti ieguļas jebkurā plakstiņa krokā. Īpaši šo varētu ieteikt iesācējiem, lai izprastu un trenētos klasiskajā acu grimā, izprotot tā tehniku un uzlikšanas shēmu. Pati ar šo bieži lieku krāsu akcentus krokā pēc ēnu iztušēšanas. Precīzi, ērti un ļoti ātri.


Otas varu ieteikt. Pati grimēju ar tām ļoti bieži, jau vairāk kā pusgadu. Tās ir redzējušas visdažādākos acu plakstiņus un veidojušas visdažādākos grimus. Pa šo laiku otām nav nobiris neviens sariņš, tās neaizņem daudz vietas, arī žūst pēc mazgāšanas ļoti ātri.

Nopirkt : iherb.com
Cena : 22.95$(blogā ir kods ar ko var dabūt vēl 10% atlaidi pirmajam pasutījumam :)





You Might Also Like

6 komentāri

  1. Vai MVG105 ir tas kods ko ievadīt, lai saņemtu atlaidīti? Ļoti zaļi skaistas bildes :)

    Aiga

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Jā, ir īstais kods :) Jāievada pie checkout un var saņemt 10% atlaidi pirmajam pirkumam.

      Dzēst
  2. mazliet atgādina otas gleznošanai ;))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir jau arī gleznošanai - tikai acu apgleznošanai :D

      Dzēst
  3. Jaukas otiņas, par šo firmu gan neko nebiju dzirdējusi, tāpēc ļoti interesanti :) Man jau tie koka rokturīši dikti patīk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī ļoti patīk noformējums :) Arī pārnēsāšanā šīs ir ļoti kompaktas un ērtas.

      Dzēst