The Body shop Smoky poppy, jeb Dūmakainās magones kolekcija + GIVEAWAY

trešdiena, februāris 04, 2015


Sveiciens februārī!

Šoreiz atsauksme par jauno The Body shop Smoky poppy jeb Dūmakainās magones produktu kolekciju. Produkti, kas ir īpašā sērija gada kaislīgākajiem svētkiem - Valentīndienai. Divus no šeit apskatītajiem produktiem būs iespēja iegūt savā īpašumā, kā arī būs trešā, pārsteiguma balva.
 Ražotājs šo raksturo kā "absolūtu eiforiju, kas valdzinoša kā mežģīnes, piesātināta ar magoņu ekstraktu, radīta baudas pilnai ādas mitrināšanai". Nevaru nepiekrist, taču, vēl, saistībā ar šo sēriju, īpaši vēlos izteikt savu sajūsmu, lielus komplimentus un apbrīnu The Body shop produktu noformējumu komandai. Atzīšos - ražotāja iepakojumi un vizuālais noformējums, līdz šim, ne vienmēr man ir paticis. Ne vienmēr gribas tikai sulīgus augļus un košas krāsas, reizēm gribas melnu eleganci un atturīgu koķetēriju. Šis ir īstais gadījums - kad produktu vizuālais noformējums un iepakojums rada ļoti jutekliski sievišķīgas, eleganti atturīgas, taču iekšēji harmoniski - kaislīgas sajūtas. Nevaru vien nopriecāties, katru reizi ieraugot produktus savā vannas istabā.
Smoky poppy kolekcija jau kopš vakardienas ir plaši pārstāvēta The Body shop veikalos, Rīgā, iekļaujot arī tik eksotiska izskata produktus kā melna dušas želeja un melns vaigu un lūpu zīmulis. Taču, šoreiz, smalkāk par ķermeņa krēmu, vannas bumbām un magoņu parfimērijas ūdeni.


The Body shop Smoky Poppy ķermeņa sviests -  Pēc konsistences kā visi TBS sviesti - biezs, krēmīgs un ļoti barojošs. Lieliski mitrina, ātri iesūcas. Sākotnēji, smarža liekas piesātināta, smaga un, mazliet, pūderaina. Tāda, kas atgādina opiju, austrumu garšvielas, daudz baltos ziedus un magoņu laukus, protams. Taču iesūcoties ķermeņa ādā, pēc kāda laika, ķermeņa sviests sāk smaržot daudz maigāk, jutekliskāk un svaigāk. Īsti sievišķīgi, neuzbāzīgi, taču pamanāmi. Smarža būs lielisks papildinājums kādam smagnējam, piesātinātam un elegantam vakara parfīmam.


Smoky poppy vannas bumbas -  Sastāvā magoņu ekstrakts un sezama sēklu eļļa, kā arī īstas magoņu sēkliņas, kas ir īpaši mīlīgi un pārdomāti. Glītajā iepakojumā ( kuram pēc vannas bumbu lietošanas jau redzu jauku pielietojumu kā grima otiņu uzglabāšanas tūbu) ir sešas vannas bumbu pusītes. Jā, tieši pusītes, kas ir īpaši pārdomāti, kad gribas izmantot vien pusi no vannas bumbas, vai dalīties tajā ar kādu, baudot vannas priekus kopā (šī taču ir mīlas svētku kolekcija :) Bumbas smaržo līdzīgi ķermeņa sviestam, taču piesātinātāk un spēcīgāk.


Smoky poppy eau de toilette -  Smaržūdens ar garšvielu, ziedu un koksnes notīm. Virsnotis - lavanda un krustnagliņas, sirds notis - īlang īlangs, jasmīns, maijpuķīte, bāzes notis- muskuss, muskatrieksts un ciedrkoks. Man, personīgi, šīs smaržas, īpaši to izskaņa, asociējas ar YSL klasisko Opium daudz, daudz vieglāku, maigāku un gaisīgāku versiju. Pirmajās minūtēs smarža šķiet pārāk spēcīga, smaga un reibinoša, taču "nosēžoties" un mijiedarbojoties ar ādas smaržu - aromāts kļūst silts, pūderains, sievišķīgs,  taču, tajā pat laikā, samērā svaigs. Šis īpaši patiks tiem, kam patīk balto ziedu aromāti ar pūderainu un smagnēju pieskaņu, kā arī klasiskie vakara parfīmi.

Un tagad, kad zinat ap ko lieta grozās, par GIVEAWAY:

Tā kā jau sen vēlējos iepriecināt sava bloga lasītājus un gūt mazliet lielāku atgriezenisko saikni no tiem, kas lasa klusiņām, vēlos divus no aprakstītajiem produktiem dāvināt sava bloga lasītājiem - Smoky poppy vannas bumbas un Smoky poppy eau de toilette.


GIVEAWAY NOTEIKUMI:

Šoreiz giveaway norisināsies komentāru sadaļā, tāpēc, lai piedalītos:

1) Seko manam blogam ar Bloglovin, komentārā pieraksti vārdu ar kuru man seko, vai atstāj linku uz savu profilu.
2) Dalies ar šo ziņu savā FB profilā, savā blogā vai Twitter kontā - komentāram pievieno linku, kurš atspoguļo dalīšanos ar šo konkursu.
3) Un pēdējais, atgriezeniskās saites noteikums - pasaki man, cik ilgi manu blogu lasi un izsaki savas domas par blogu - kāda veida raksti ir patikuši vislabāk, kas kopumā patīk, kas pietrūkst un kādus rakstus būtu vēlme lasīt nākotnē.

Par godu trešajam punktam, Giveaway pievienošu vēl trešo, veicinājuma balvu :


Vai nav skaistas? Divas košas, pavasarīgas un savā starpā saskanīgas The body shop Colour Euphoria jaunās, 2015. gada pavasara kolekcijas, nagu lakas - īpaši spilgtai, optimistiskai un jautrai pavasara gaidīšanai. Šo balvu, izlozes kārtībā, dabūs viens no šī posta komentētājiem.

Tātad, visus trīs minētos punktus pildīt nav obligāti, bet par katra punkta izpildi piešķiršu vienu numuru. Kopumā ir iespēja iegūt 3 numurus, ko piešķiršu rindas kārtībā. Komentējot, atstājiet arī savu e- pasta adresi, lai varam sazināties, ja būsi viens no laimīgajiem uzvarētajiem. Uzvarētājus publiski paziņošu savā FB lapā -šeit.

Uzvarētājiem būs jāsniedz man atbilde 2 dienu laikā, ja tāda netiks sniegta, tiks izlozēti citi uzvarētāji. Par balvu nodošanu būs iespējams vienoties iepriekš - personīgi vai ar Pasta stacijas palīdzību.

Piedalīties giveaway var līdz 14.02.2015, plkst. 12.00, pēc tam ar random.org palīdzību tiks izlozēti trīs uzvarētāji.

Veiksmi visiem!





You Might Also Like

45 komentāri

  1. http://www.bloglovin.com/people/svetasilakalne-8226231/following

    AtbildētDzēst
  2. 1. http://www.bloglovin.com/dianalisova
    3. Blogu lasu apmēram trīs četrus mēnešus. Patīk bilžu kompozīcijas, it īpaši, kad bildē ārā, ļoti skaisti. Tā kā ar dekoratīvo kosmētiku neaizraujos, vairāk patīk raksti par kopjošiem produktiem.

    AtbildētDzēst
  3. Atbildes
    1. Paldies! Ceļojuma apraksti vēl plānojas, man pašai ļoti patīk mazliet pamainīt bloga rutīnu un ielikt kaut ko savādāku :)
      Nr. 4, 5, 6

      Dzēst
  4. 1. Sekoju kā ellemmell
    2. https://www.facebook.com/ellemmell.lv/posts/517684235036724
    3. Nav ne jausmas, cik sen esmu tava bloga lasītāja. Varu teikt vien to, ka Tavs blogs man ir viens no mīļākajiem. Skaistus foto vienmēr papildina kārdinoši apraksti. :) Noteikti vēlētos kolekciju apskatus - man vienmēr patīk ielūkoties, kādi un cik daudz produkti ir plauktiņos. Vienmēr ar interesi lasu par ķermeņa kopšanas/dušas un vannas produktiem, un ceļojumiem. Lai veicas arī turpmāk! :)

    eli-na@inbox.lv

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies par atbalstu! :) Man Tavs blogs arī viens no mīļākajiem

      Nr. 7, 8, 9

      Dzēst
  5. 1. sekoju kā Anda
    2. blogu lasu apmēram pusgadu, gadu, precīzi gan nepateikšu.

    AtbildētDzēst
  6. 1.Sekoju kā Laima_E
    2.Lasu Tavu blogu jau vairāk kā gadu :) Tava bloga foto noteikti ir viens no faktoriem, kas piesaista visvairāk. Arī koncepts par ko un kā raksti ļoti patīk. Varētu vēlēties tikai biežakus rakstus :)

    laima.eglite@gmail.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Biežāki raksti arī ir mans mēŗķis, turpmāk, taču ne vienmēr sanāk :)

      Paldies!

      Nr. 12, 13

      Dzēst
  7. 1. Sekoju Bloglovin kā saby
    2. https://twitter.com/Mik_Sabine/status/563212328133742592
    3. Lasu Tavu blogu gandrīz gadu. Vienmēr iedvesmo bloga noformējums, izvietotie foto.. arī rakstus ir patīkami lasīt, jo ir jūtama paša autora ieinteresētība. Tieši mani visvairāk piesaista raksti par kopjošo kosmētiku. :)

    AtbildētDzēst
  8. 1. sekoju caur bloglovin kā Sarmīte Z
    3. Lasu blogu liekas jau otro gadu. Patīk plašais produktu apraksts un tas, ka pati darbojies kosmētikas lauciņā (ja varētu tā teikt). Gribētu lasīt vairāk padomu rakstus par dok.kosmētiku un kopjošo arī (piem., otu kopšana, kādu rakstu par sārtuma "pareizāko" uzklāšanu utt.)

    AtbildētDzēst
  9. 1. sekoju caur bloglovin : http://www.bloglovin.com/people/linda511-1555272/following
    2. Tavu blogu lasu jau sen, pat neatceros īsti, šķiet, ka vairāk kā gadu :) Dikti patīk kvalitatīvie raksti un krāšņās fotogrāfijas.

    AtbildētDzēst
  10. 1. Sekoju ar Bloglovin - http://www.bloglovin.com/people/lindasteinberga-1248058/following
    2. Padalījos Facebook - https://www.facebook.com/linda.steinberga.50
    3. Konkrētu laiku pat nezinu, bet kādu gadu atpakaļ uzdūros netīšām Velvet Mimosa blogam un tad panesās, šķiet ka tagad ik dienas lasu visu Latvijas zelteņu blogus par skaistumkopšanu :) Neko konkrētu nevaru izcelt, kas patīk/nepatīk, vienkārši interesanti lasīt par jaunumiem un produktiem, kurus es varbūt nekad neizmēģinātu un pat nezinātu par viņu eksistenci. Domāju, ka skaistumlietu blogi man ir krietni ietaupījuši naudas apjomu, ko tērēju kosmētikai - tagad tikai pērku to, kam esat devušas labas atsauksmes un nav nepieciešams veikalā minēt, kuru produktu ņemt un vai tas būs savas cenas vērts.

    linda.steinberga@gmail.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, godīgas atsauksmes spēj krietni ietaupīt naudu un saprast, kam vajag pievērst uzmanību, kam ne.

      Paldies par atsauksmi! :)

      Nr. 20, 21

      Dzēst
  11. 1. sekoju ar Bloglovin http://www.bloglovin.com/people/julneca-2607591
    2. Padalījos blogā http://www.artasplace.com/2015/02/kaisles-smarzu-caurstravotais-giveaway-pie-rose-louxembourg.html
    3. Ui, kurš tad vairs atceras tik senu pagātni :D Bet lasu sen - varbūt ne gluži no pašām pirmajām dienām, bet ļoti tuvu tam. Man ļoti patīk fotogrāfijas - tās ir ar īpašu noskaņu. Un pludenā, raitā valoda, kādā apraksti - patīkami lasīt. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :) Es Tevi arī lasu no pirmajām dienām, kopš izveidoju savu blogu un Latvijas blogosfēra nemanāmi pārņēma manu dzīvi! :D

      Nr. 22,23,24

      Dzēst
  12. 1. Sekoju ar Bloglovin - https://www.bloglovin.com/people/dacemons-1458621
    2. Padalījos FB - https://www.facebook.com/dace.slare/posts/10204632385262940?pnref=story
    3. Blogu lasu salīdzinoši nesen - šķiet, ka no vasaras. Kopumā patīk :) (citādi jau nelasītu). Gribētos vairāk rakstu tieši par meikapu veidošanu, kaut kas uz tutorials pusi,
    E-pasts: dace.slare@gmail.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par tutoriāliem tiek domāts, bet sākumā man ir jāsaprot kā, lai tos pareizāk bildēt. Rakstiska bloga forma tomēr nav video. Bet video formātam pagaidām morāli neesmu gatava. Varbūt kādreiz :)

      Paldies!

      Nr 25, 26, 27

      Dzēst
  13. 1) Sekoju, esmu Krista (vai Krrrista)
    2) Links: https://www.facebook.com/krista.umbrasko/posts/823093604430782?pnref=story
    3) Ja godīgi, tavam blogam sekoju tik pāris minūtes, bet jau pamanīju to, ka tavs blogs ir ļoti skaists. Ātri izejot cauri, kļuva skaidrs, ka katra tava bilde ir pārdomāta, tu padomā pat par to, kā vienu otu skaisti nofotografēt. Tas jau mani mudināja lasīt, dodos to darīt uzreiz pēc komentāra :)

    AtbildētDzēst
  14. 1. Sekoju kā cityinsomewhere
    2. https://twitter.com/Lauruks_P/status/563293097422225408
    3. Tavu blogu lasu kādu 1.5 gadu. Patīk bloga noformējums, ispēja uzzināt daudzko jaunu par produktiem, kuriem nēesmu agrāk vispār neko dzirdējusi, veiksmi turpmāk priecēt citus ar saviem rakstiem :)

    AtbildētDzēst
  15. Nezinu kāpēc, bet tieši TBS krēmi man nepatīk, esmu pirkusi vairākus, bet ne reizi nevienu neesmu lietojusi vairāk par 3-4 reizēm, bet viņu smaržūdeņi.. mmm... tik labi! Turklāt šoeiz iepakojums ir ļoti izteiksmīgs un uz vasaru mudinošs.

    1. Sekoju kā Brigita Dambe.
    2. Šķiet, ka Tavu blogu atradu pirms aptuveni gada. Tas arī bija pirmais Latvijas beauty blogs, kuru vispār atradu. Pirmais, kas man iepatikās bija bildes, kuras vējoprojām vērtēju kā vienas no labākajām šajā blogu sadaļā. Otrkārt, patīk, ka raksti nebirst kā no pārpilnības raga, tas dod pārliecību, ka produkti tiešām ir izmēģināti un atsauksmes patiesas. Un, ko es ieteiktu? Droši vien reizi pa reizei gribētu redzēt tā brīža sejas kopšanas komplektu, produkti, ko lieto ik dienas! Bet citādi, turpini! Tev sanāk pārleicinoši un kvalitatīvi :)

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com


    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Ikdienas produkti ir rubrika, ko apdomāt :)

      Nr. 34, 35

      Dzēst
  16. 1) Sekoju kā Zane Zanīte (http://www.bloglovin.com/people/zane610-10546633)
    2) http://manapasakupasaule.blogspot.com/2015/02/absoluta-eiforija-un-magones-jeb-rose.html
    3) Blogu lasu diezgan ilgi. Domājams no 2013/2014 gada ziemas (varbūt pat vēl agrāk - laiks skrien - grūti atcerēties konkrētu brīdi). Ilgi lasīju tāpat - saglabājusi saitiņu web cilnēs. Tagad iepazīstoties ar bloglovin mana sekošana ir atvieglota un ar jaunumiem iepazīstos caur šo vietni. Tavs blogs man ļoti patīk. Esmu iedvesmojusies arī no taviem rakstiem un iegādājusi interesantus produktiņus (piemēram Lucas Papaw Ointment Pawpaw Cream). Patīk gan Tavs rakstības stils, gan arī bildes (kompozīcija, kvalitāte, pasniegšana). Patīkami lasīt Tavu viedokli. Lasot rakstus ir redzams, ka ar produktiem esi iepazinusies un izsaki konkrētu viedokli. Tas palīdz izsvērt vai konkrētais produkts ir piemērots vai nē un neļauties mirkļa iegribām vai kolekciju bumiem.

    Veiksmi!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par izvērsto atsauksmi! :) Prieks, ka atsauksmes ir palīdzējušas...

      Nr. 36,37,38

      Dzēst
  17. Jauks giveaway! :)
    1. sekoju kā Laine Elizabete
    2. Laikam izklausīsies nedaudz sekli, :) bet man tavā blogā ļoti patīk tieši vizuālais noformējums. Blogs izveidots skaisti un bildes vienmēr konča. :) Patīk raksti par dekoratīvo kosmētiku, vienmēr interesanti lasīt.
    e-pasts: laineelapa@gmail.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Man pašai vizuālais noformējums it visā ir ļoti svarīgs, cenšos arī blogu veidot vizuāli ļoti pievilcīgu, tādu, lai pašai prieks un nav kauns par noformējumu un kvalitāti! :)

      Nr. 39,40

      Dzēst
  18. 1.Sekoju caur bloglovin https://www.bloglovin.com/people/ilzelikuma-6464359/following
    2. Dalījos Fb https://www.facebook.com/ilze.likuma
    3. Sāku lasīt nesen, patīk dabiskā sajūta, kas rodas tad, kad lasu ko raksti:) Ta turpināt un galvenais, raskstīt par to ko pati vēlies..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Šajā blogā arīr ir tikai tas, kas pašai patīk un šķiet interesants :)

      Nr. 41,42,43

      Dzēst
  19. 1. Sekoju caur bloglovin kā yooAMANDA!
    3. Esmu Tava bloga sekotāja ~ 5-6 mēnešus. Blogā ir manāmi piedomāts par vizuālo noformējumu, kas veicina vēlmi lasīt katru Tavu rakstu. Un tā kā vēl pavisam nesen ar kosmētiku biju uz "Jūs", blogā minētie ieteikumi, atsauksmes, utt. sniedza ieskatu produktos, kurus būtu vērts izmēģināt un no kuriem jāturas pa gabalu :)
    e-pasts - amanda@tellus.lv

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. 1. Sekoju caur blogovin kā Ravenna http://www.bloglovin.com/people/ravenna-11707455/following
      3. Lasu kādu pusgadu. Ļoti patīk bildes!!! Manuprāt, raksti kvalitatīvi, tā tik turpināt!
      ravenbeautyremarks@gmail.com

      Dzēst
  20. 1. Sekoju kā Lelde
    2. Visvairāk patīk rakstu bildes, it sevišķi tās, kas uznemtas dabīgā gaismā, ārtelpās - sniegs, koki, sūnas..uhh, šķiet, ka produkti elpo. Nesekoju ilgi, bet esmu jau agrāk uzdūrusies tavam blogam, meklējot atsauksmes par kādu konkrētu produktu. Patīk dažādība- gan deroratīvā kosmētika, gan kopjošā- te var atrast visu vajadzīgo.
    Ļoti patika raksts par atteikšanos no ūdens sejas kopšanā (arī pati esmu nonāksi pie secinājuma, ka seju vajag turēt tālāk no ūdens. Psiholoģiskās atkarības nav, bet ir tieši pretējs efekts - uzvedos kā kaķis , kas bēg no ūdens - matu mazgāšana un zobu tīrīšana ir vesels piedzīvojums :))
    e-pasts: lelde.siile@gmail.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Būtu ļoti interesanti uzzināt Tavu pieredzi par atteikšanos no ūdens - cik labi tas strādā ilgākā laika posmā :)

      Nr. 48,49

      Dzēst
  21. 1) http://www.bloglovin.com/people/zii-5663805
    3) Sekoju aptuveni gadu. Ļoti patīk tavas atsauksmes, jo tu raksti nevis "ražotājs sola..", bet tieši tavas domas par produktiem. Kā arī acis priecē tavas skaistās bildes. Tā tik turpināt! :)

    AtbildētDzēst