Avene micelārais losjons - noņemt sejas kosmētiku vienā acumirklī.

ceturtdiena, februāris 26, 2015


Kamēr vēl pavasaris nav piezadzies pavisam, gribu, ar ziemīgām bildēm, mazliet pastāstīt par sejas attīrīšanas līdzekli, ko lietoju visu ziemu un kas būtiski paātrināja manu sejas attīrīšanu vakarā - Eau Thermale Avene micellar lotion & make - up remover.
Līdzeklis, kas satur termālo ūdeni un tensio - active kompleksu, kas ir losjona sastāvā esošajās micellās, saskaroties ar ādu -  mīkstina to, pateicoties alfa bisabololam. Ražotājs sola, ka attīrot sejas ādu un noņemot grimu, arī no acīm un lūpām, ar šo micelāro losjonu - netiks noārdīta ādas dabiskā mitruma barjera, nebūs savilktības un diskomforta. Nevaru nepiekrist - man āda sen nav jutusies tik labi kopta, un grima noņemšanas rituāls nekad nav bijis tik ātrs. Ar vienu piebildi - turiet šo tālāk no acīm. Bet - par visu pēc kārtas...


Pats līdzeklis ir bez smaržas, hipoalergēns, bez parabēniem un konservantiem - īpaši domāts dziļai, taču ļoti maigai sejas ādas attīrīšanai. Šo lietoju tikai vakaros - ar īpaši lielu, XXL izmēra, vates plāksnīti, kas samitrināta šajā līdzeklī, pāris sekunžu laikā, pa sejas masāžas līnijām, noņemu pilnīgi visu sejas kosmētiku, atklājot patiesi tīru un mitrinātu, koptu un tīru sejas ādu. Patēriņš ir minimāls, un  mans 400 ml tilpums man iet jau pāris mēnešus, nedomājot beigties. Lai arī ir daudzi, kas tā nedara -  jau no pašiem micelāro ūdens lietošanas pirmsākumiem, es tos vienmēr nomazgāju ar ūdeni. Sastāvā esošās micellas tomēr savienojas ar netīrumiem un kosmētikas paliekām, tāpēc vienmēr seju mazgāju. Pat pēc ūdens izmantošanas - sejas āda ir ļoti mīksta, maiga un jūtas pabarota. Reizēm pēc šī līdzekļa lietošanas man nav vajadzības izmantot sejas krēmu.
Sākotnēji šo līdzekli mēģināju lietot tieši pilnīgai grima noņemšanai. Tas ir arī tas, ko sola ražotājs - pilnībā attīrošs micelārais ūdens ar mīkstinošajām īpašībām, kas var aizvietot arī sejas toniku. Universāls produkts. Taču, sākot lietot šo micelāro losjonu acu kosmētikas noņemšanai - saskāros ar līdz šim vēl nepieredzētu dedzināšanu. Nē, protams, es zinu, kāda ir sajūta, kad izmantotais līdzeklis ne īsti der un mēdz mazliet kost acīs. Taču, šeit mēs nerunājam par minimālu košanu, bet elles liesmām, kas dedzina acis. Pāris reizes pamēģinot - izslēdzu šo līdzekli no acu kopšanas un attīrīšanas rutīnas.
Visādi citādi - darbībā uz sejas ādas - tas ir ļoti jauks līdzeklis, kas labi dara savu darbu un ļoti paātrina sejas attīrīšanu!

Nopirkt : cocooncenter.co.uk/ feelunique.com/aptiekās Latvijā
Cena (par 400 ml) - 7.90 EUR/ (par 200 ml) - 17EUR

You Might Also Like

11 komentāri

  1. Man viņš likās tāds pasauss, grūti noraksturot, kaut kā mīkstāks manuprāt ir biodermas līdzeklis un acīs nemaz nekož...
    Avenes līdzeklis man arī pakoda acīs, bet es jau domāju, ka man vienkārši "gļukoja" .. damociju iepakojumu un atgāju atpakaļ uz mīļo Biodermu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man Bioderma visu laiku mīļākais - šis man liekas tāds spēcīgāks tieši attīrīšanas ziņā. Bet, jā, no acīm tālāk jātur...:)

      Dzēst
  2. Esmu šo lietojusi, stāv vēlviena pudele, bet kaut kā citi produkti ir šķituši labāki, un man bija tieši tas pats ac acīm, jā kopumā viņš ir labs, bet ,manuprāt, ne cenas vērts.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja sūta no cocooncenter, tad nepilni 8 eur par 400ml - man liekas tīri ok. Vien nepatīk, ka acīm kaut kas cits jālieto. Tas paildzina procesu.

      Dzēst
  3. Es savukārt šo lietoju tikai acu kosmētikas noņemšanai - man dedzina jutīgo vaigu ādu un ap degunu.. Taisnība ir, ja iekļūst acīs, tad tur arī kož, bet ja līdzeklis gluži nepludo, tad ir ok. Bet vispār liela vilšanās... :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tieši sejas āda šo labi uztver - bez jebkādām problēmām, lai arī man ir alerģiskā, jūtīgā āda. Savukārt, acīm, man liekas, es pat kad tuvinu jau to vates plāksnīti, man sāk asarot :D

      Dzēst
  4. Nu es zinu ko es gribētu uz vārda dienu... :P

    AtbildētDzēst
  5. Atbildes
    1. Lūdzu! :) Es tieši tagad domāju, ka man vajag pamēģināt to Avene losjonu par ko Tu rakstīji.

      Dzēst