Vizāžistu knifi - Embryolisse Lait Creme Concentre

svētdiena, janvāris 11, 2015


Sveiciens brīvdienā!

Šajos nesaprotamajos laikapstākļos ne vienmēr ir skaidrs kā kopt sejas ādu. Es esmu atradusi vienu pārbaudītu līdzekli, kuru, nu, jau kādu laiku lietoju gan no rīta, gan vakarā.  Jau kulta līdzeklis, kas ir "franču aptieku" kosmētikas nišas viens no vispārdotākajiem produktiem pēdējo gadu laikā. Par to ir daudz runāts Eiropas skaistuma blogos. Iepazīstieties - Embryolisse Lait Creme Concentre - biežs viesis katra vizāžista koferī, un ne tikai tur - runā, ka šis ir katras sevi cienošas francūzietes vannasistabas plauktiņā.
Sākotnēji šo līdzekli lietoju no rītiem sev - pirms grima uzklāšanas. Tā sastāvā ir vairākas taukskābes, E vitamīns, šī sviests un mīkstinošās eļļas. Produkts nesatur parabēnus, ftalātus un sulfātus. Tas ļoti ātri iesūcas sejas ādā, padara sausās zonas mitrinātas un pabarotas, lieliski  sagatavo ādu tonālā krēma uzklāšanai. Āda kļūst atsperīga, dzīvelīga un vienmērīgāka. Tonālais krēms tik tiešām, pēc šī krēma/ losjona lietošanas, klājas kā sapnis- lieliski iztušējas, "pareizi" iesēžas un nekust ne no vietas visas dienas garumā. Turklāt šāds efekts ir novērots lietojot gan dārgākus, gan lētākus tonālos līdzekļus.
Produkts smaržo krēmīgi, mazliet retro - atgādina omes krēmus. Konsistence- šķidra, samtaina un viegli izlīdzināma uz sejas un kakla ādas.
Līdzeklis, kas, īstenībā, ir 3 vienā produkts - losjons grima noņemšanai, mitrinošais krēms un praimeris, labi strādā ar visa tipa ādām (pārbaudīts nesenajās foto sesijās) - kombinētu un taukainu ādu labi balansē un minimāli matē, normālu un sausu ādu - pabaro un mitrina visas dienas garumā.
Izmēģinot produktu lietošanā no rītiem, pieslēdzu to arī vakara kopšanai - kā bagātīgu ādas mitrināšanu, kad krēmu uzklāju pabiezā kārtā kā masku, ejot gulēt. No rīta ādai nav noguruma pēdu un sauso pleķīšu - vispār. Turklāt, izmēģinot konkrēto produktu grima noņemšanai arī nejutos vīlusies - tas tiek galā ar sejas un acu grimu vienā acumirklī.

Īsāk sakot - iesaku izmēģināt! Kā dienas krēms šis strādā fantastiski, arī patēriņš ir ekonomisks!

Cena : Cocooncenter : 7.30EUR (par 30 ml), feelunique : 16.63EUR (par 30ml)
Nopirkt : Visizdevīgāk ir cocooncenter. co.uk

You Might Also Like

6 komentāri

  1. Paldies, ka padalījies! Šo Tu iesaki tikai ziemas laikā, vai visam gadam? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es viennozīmīgi šo iesaku pirms tonālā krēma uzklāšanas. Zinu kolēģus, kas šo lietoja karstajā vasarā un bija apmierināti. Ziemā šis ļoti forši mitrinās un nomierinās ādu - sevišķi, ja sausa.

      Dzēst
  2. Ak, un es tikko veicu cocoon pasūtījumu!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tad var pievienot nākošajam! :) Ko Tu sūtīji šoreiz?

      Dzēst
  3. Es šo lietoju nu jau kādu mēnesi, katru dienu, galvenokārt no rītiem, bet kad slimoju un āda bija ekstra sausa, arī vakaros - ir ir tiešām ļoti labs! Smarža arī manam jutīgajam degunam liekas pietiekami neuzkrītoša.. :) Es tikai neteiktu, ka baigi ekonomisks, manai 30ml tūbiņai jau trešdaļa ir iztērējusies.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man lietojas apmēram tāpat kā tev, bet es uzskatu, ka trešdaļa no 30ml - mēnesī - ir ļoti ekonomiski. Sanāk 30 ml ir trīs mēnešu norma, kas par 7 EUR ir daudz.

      Dzēst