Sejas/ ķermeņa kopšana un vannas prieki - 2014. gada izlaidums

pirmdiena, janvāris 19, 2015


Tā kā 2014. gada kosmētikas tops jau ir atrādīts- šoreiz par kopšanu. Piebildīšu vien, ka šeit ir minēti produkti, kurus tiešām lietoju regulāri un pie kuriem atgriezos neskaitāmas reizes. Citus jau vairākus gadus. Piebildīšu arī to, ka savu ideālo sejas toniku arī pagājušo gadu nav izdevies atrast. Tāpēc, ja ir kādi jēdzīgi ieteikumi - laipni lūdzu ieteikt komentāru sadaļā. Tātad:

Seja:

Dzintars antioksidantu sejas krēms /sausai un vīstošai kakla ādai/ - Ļoti patika, patīk un patiks. Lielisks liftinga efekts un spēcīga mitrināšana. Sāku lietot vēl vasarā, šobrīd jau trešais ķobīts iet cauri. Atsauksme - bija šeit
Madara Regenerating night cream -  Vēl viens krēms, kas labi atjauno ādu nakts laikā, palīdz pret sausiem pleķīšiem un visādi citādi ir lielisks.
Madara Purifying Foam - Attīrošās sejas putas, kas attīra vienā acumirklī un ļoti taupa laiku. Šīm dodu priekšroku jau 2 gadus. Plašāka atsauksme - bija šeit .
Madara Peel maska - Skābju maska/pīlings, kuras lietošanu īpaši izbaudīju rudenī un ziemas mēnešos, kad āda niķojās un gribējās efektīgu, taču saudzīgu attīrīšanu. Plašāka atsauksme - šeit .
Bioderma Sensibio H2O micelārais ūdens - šo lietoju jau gandrīz 4 gadus, gan sev, gan citiem. Labāku micelāro ūdeni nav izdevies atrast. Un negribas arī.
Lucas Papaw ointment - Labākais mitrinošais un atjaunojošais balzāms lūpām - visos gadalaikos. Šo lietoju arī ādai ap acīm - pārspēj daudzus acu krēmus. Plašāka atsauksme - te .
Embryolisse Lait - Creme Concentre - Lietots vien 3 mēnešus, bet jau tagad varu šim piešķirt labākā pirms grima sejas krēma titulu. Ļoti labi sagatavo ādu tonālā krēma uzklāšanai un notur toni vietā visas dienas garumā. Atsauksme - bija te .

Mati:

Aussie Miracle shine šampūns - Īstenībā jau visi Aussie matu kopšanas līdzekļi šogad ir ļoti patikuši. Uzskatu, ka tie ir retie vidēja cenu līmeņa matu kopšanas līdzekļi, kas tiešām pilda to, ko ražotājs sola uz iepakojuma. Spīduma šampūns tiešām piešķīra pamanāmu spīdumu, gludumu un gaisīgumu.
Aussie 3 minute miracle reconstructor -  Brīnumlīdzeklis, kas ļāva man audzējot savus dabīgos matus, drastiski aizkrāsot blondos galus tos nesadedzinot un nesabojājot. Dziļi baro matus, piešķir tiem vijīgumu un dzīvīgumu. Iesaku visiem, kam ir problēmas ar sausiem galiem un "nedzīvām" matu lokām.
Dzintars Antioksidantu maska/ krāsotiem matiem/  - Šis ir vēl viens brīnumlīdzeklis, kas godīgi ticis lietots visa gada garumā. Internets skops uz bildēm - plašāka atsauksme bija šeit.

Vannas prieki : Lai arī vannas jau pusgadu kā nav, patīk šo sadaļu arī ikdienā saukt tikai tā  -ar skaistām atmiņām par vannu.

Rituals Fortune shower oil -  Dušas eļļa, kas tikusi lietota daudz un dikti - maigi attīra ķermeņa ādu un fantastiski smaržo. Atsauksme - šeit
Soap&Glory Flake away scrub - Joprojām mīļākais ķermeņa skrubis. Drīz svinēsim kopā būšanas 4 gadu jubileju :) Atsauksme - šeit
Soap&Glory The righteous body butter - Šis ir mans visu laiku mīļākais ķermeņa krēms. Tie, kas lasa manu blogu ilgi - to jau noteikti zina. Atsauksme - šeit.
Nuxe huile prodigieuse ķermeņa eļļa -  Šis gads, vairāk vai mazāk, man ir pagājis eļļu zīmē. Te ir mana mīļākā ķermeņa eļļa. Plašāka atsauksme arī ir bijusi .
Rituals touch of hapiness body butter - Ķermeņa sviests, kas uzlabojis noskaņojumi gan pagājušo ziemu, gan pagājušo rudeni, gan šo ziemu. Lieliski mitrina un padara ķermeņa ādu samtaini maigu un pasakaini smaržojošu.
Soap&Glory Hand Food - roku krēms, kas lietots veselu gadu - regulāri un gandrīz reliģiozi :) Atsauksme un slavas dziesmas bija šeit .

Tāda ir mana 2014. gada bilance. Pilnai laimei šogad vajadzētu atrast savu īsto un vienīgo sejas toniku. Kas Jums mīļākais no kopšanas šogad?


You Might Also Like

12 komentāri

  1. Gribētu izmēģināt visu Tavu ķermeņa kopšanas sarakstiņu, izņemot Nuxe eļļu, tā man patika. Šogad uz kaut kādām atlaidēm noteikti pasūtīšu Caudalie. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Soap&Glory jau klasika, gan jau uzliksi savas ķepiņas uz tās arī :)

      Dzēst
  2. Pēc izlasītās labās atsauksmes par Dzintara antioksidantu masku, iegādājos to un sāku lietot. Pēc mēneša regulāras lietošanas man nolūza daļa matu, no sākuma nesapratu kāpēc, bet vienīgais, kas mainījās matu kopšanā un veidošanā bija šī maska. Palasot sastāvu atradu vaininieku, otrajā vietā aiz ūdens alkohols. Plānu, smalku un trauslu matu īpašniecēm jāmet līkums šim produktam.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bēdīgi dzirdēt par tik drastisku pieredzi. Es lietoju regulāri jau gadu - man pašai ir trausli un smalki mati - matu lūšanu neesmu pamanījusi. Lieto arī manas draudzenes un radinieces, kas regulāri matus balina - arī neko neesmu no viņām dzirdējusi par matu lūšanu. Iespējams individuāla reakcija?

      Dzēst
    2. Es arī lietoju antioksidantu masku jau 3 mēnešus. Izlasīju tieši šajā blogā. Paldies autorei, mani mati nav sen tik labi jutušies. Friziere arī lielīja matu stāvokli. Man smalki, plāni mati, un man nekas nelūza. Masku ieteicu visām draudzenēm :)
      Iveta

      Dzēst
    3. Paldies! Prieks, kad ieteikumi kādam noder un rada labus rezultātus! :)

      Dzēst
  3. Rituals labumi šogad pavisam noteikti paviesosies manā vannas istabā :) Man arī ļooti patika Flake Away skrubis, kārtējo reizi atliek nopūsties, ka S&G nav nopērkami pie mums.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Cerams Boots.com mainīs sūtīšanas politiku un sūtīs arī pie mums. Vismaz, es uz to ceru.

      Dzēst
  4. Noteikti plānoju izmēģināt Rituals dušas eļļu un skrubi :)

    AtbildētDzēst
  5. Man no sejas sadaļas pēdēji 3 produkti arī ir ikdienas favorīti, tas lūpu balzāms, pateicoties Tavai atsauksmei. Es smērēju arī visur kur, ja kāds sausumiņš gadās. :) No Embryolisses man tūlīt beigsies tas zilais krēms, pēc sarunas ar izplatītāju, nopirku sarkano, kas domāts sausai un nobriedušai ādai. Kundze laikam paskatījās uz manu krunkaino pieri.. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O! Gaidu atsauksmi par sarkano Embryolisse + man arī sausa āda un skatos jau anti-age produktu virzienā. Par sarkano neesmu daudz neko dzirdējusi.

      Dzēst