Seja 2014 - labākā dekoratīvā kosmētika no aizgājušā gada.

otrdiena, janvāris 13, 2015


Ieejot jaunajā gadā esmu krietni patīrījusi kosmētikas plauktus, atstājusi tikai to, kas patiešām vajadzīgs. Piefiksēju produktus, kas manā ikdienas kosmētikas makā ir, 2014. gadā, uzturējušies regulāri, un joprojām uzturas. Šīs ir kosmētika, ko izmantoju gan personīgajām vajadzībām, gan grimējot.
Seja :
MAC select cover up concealer - Iegādāts gada nobeigumā, taču nav licis vilties - ar šo var nomaskēt pilnīgi visu - sākot no tumšajiem acu lokiem, beidzot ar rētām un tetovējumiem, ja labi pacenšas.
Bourjois Healthy mix serum foundation - Mans mīļākais ikdienas tonālais līdzeklis.
Inglot Under eye concealer - Ideāls ikdienas konsīleris zemacu zonai.
MAC Studio Sculpt foundation -  Vidējas līdz pilnas sedzamības, želejveida tonālais krēms ar kuru var nomaskēt un paslēpt pilnīgi visas nepilnības, atklājot fotošopisku seju.
Inglot Loose powder - Tieši tonī 12 - smalka maluma birstošais pūderis, kas lieliski nostiprina grimu. Šo varētu saukt arī par savu pēdējo 3 gadu favorītu.
NYX Blush/ tonis Taupe/ -  Žanra klasika. Lieliski izceļ vaigu kaulus, radot dabisku ēnu. Īpaši patiks "sniegbaltītēm", kam citi konturējošie līdzekļi bieži vien ir par rūsganu vai pelēku.
Guerlain Meteorites -  Godīgi lietoti visu gadu, nebeidzot sajūsmināties. Man vēl joprojām ir vecā versija un pret jauno to nemainītu.
Artdeco vaigu sārtumi - Šajā kategorijā, šogad, atkal pievērsos studiju laikos iemīļotajiem Artdeco vaigu sārtumiem. Smalks malums, lieliska iztušēšanās spēja, dabisks izkats un ekonomiskā lietošana. Manā grima koferī ir gandrīz visi, kas ir pieejami Artdeco stendā, kā arī pāris limitētās versijas.

Acis/ Lūpas:

Revlon Colourburst matte balm - Pārvesti vairāki no Londonas tieši gadu atpakaļ. Gada laikā pilnībā izlietoti divi, viens vēl dzīvojas manā rokassomā. Mans ikdienā iemīļots produkts lūpām, kas labi mitrina, piedod smuku, vienmērīgu toni lūpām un tās nesausina. Viegli var tikts uzlikts bez spogulīša un skrienot.
MAC matte lipstick /Russian Red/ -  Žanra klasika. Šis ir mans otrais iepakojums. Pirmais tika pirkts Brēmenes braucienā un pazaudēts pēc tam. Uzskatu to par visu laiku labāko matēto un pigmentētāko sarkano lūpu krāsu vēsajam sejas apakštonim. Smuki izceļ lūpu kontūru, ļoti vienmērīgi noklāj lūpas un, pareizi uzklājot, mazliet palielina tās.
Inglot Freedom Rainbow eyeshadow/ tonis 107R/ - Universālas acu ēnas, kuras visbiežāk izmantoju uzacu noformēšanai - gan sev, gan citiem. Laba pigmentācija, laba noturība, maza birstamība.
NYX jumbo pencil / tonī Milk/ - Ideāls bāzes līdzeklis gan spilgtam acu ēnojumam, gan smokey eyes. Nesaveļas, pastiprina ēnu pigmentāciju, krāsu noturību un krāsas atdevi. Lietoju arī uzacu noformēšanai un apakšējā plakstiņa izcelšanai - īpaši dramatiskos grimos.
Maybelline Colossal Volum express un Colossal Go Extreme! volume skropstu tušas - Šīs tika lietotas abas kopā visu gadu. Pirmā teicami atdala skropstas, otrā, savukārt, piedod ekstrēmu apjomu. Liekot šīs abas vienu uz otras kārtām - atdalīšana + apjoms - var iegūt ļoti garu, nesavēlušos un nesaķepušu leļļu skropstu efektu.
Elf Eyebrow kit /medium/ -  Gada atklājums uzacīm, kas pie manis nonāca nejauši. Sastāv no uzacu vaska/želejas un fiksējošā pūdera. Lietoju tikai vasku, kas ļoti labi klājas un plastiski uzvedas uzacu veidošanas procesā. Ar šo var uzzīmēt jebkādas uzacis un pārveidot to formu bezgalīgi, kamēr apmierina rezultāts. Fiksācijai izmantoju Inglot acu ēnas.
Mākslīgās skropstas - Šogad bija daudz un dažādas. Gan sev, gan citiem. Labākās no pie mums pieejamajām ir no Red Cherry, Depend (īpaši labas ir individuālās skropstas) un Inglot.
Sephora It nude palette - Pastāvīgi dzīvojās manā personīgajā kosmētikas makā. Šajā acu ēnu paletē ir viss ikdienas, neitrālam vai klasiskajam vakara grimam - gan matētie toņi, gan spīdīgie, gan izgaismotāji, gan gēla laineri, gan zīmulis, gan, diezgan labas kvalitātes, divpusējā ota. Daudzi no toņiem ir Naked paletes analogi. Šī kļuva par paleti, kuru nēsāju un vadāju sev visur līdzi.

Tāda izskatās mana 2014. gada dekoratīvās kosmētikas bilance. Par dažiem no šiem līdzekļiem plānojas plašākas atsauksmes, par dažiem ne. Ja ir kādas īpašas vēlmes dzirdēt manas domas paplašinātos teikumos par konkrēto produktu - dodiet ziņu! :) Kāds ir Jūsu mīļākais dekoratīvās kosmētikas produkts, kas lietots 2014. gadā?




You Might Also Like

17 komentāri

  1. Feins topiņš. Sarakstā ir arī manas simpātijas pret tušu un jumbo zīmulīti.

    Mans tops apskatāms manā blogā. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tušas vispār feinas - neredzu jēgu pārmaksāt par dārgajām, un Jumbo jau ir klasika. :)

      Dzēst
  2. Man kaut kā meteorīti nav iegājušies ikdienas lietošanā. Mēnesī varbūt 1-2 reizes roka pēc viņiem sniedzās.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man līdzīgi ar tiem meteorītiem, tiesa gan - man ir jaunā versija.

      Esi mēģinājusi Inglot uzacu vasku? Man drīz beigsies, noteikti došos pēc nākamās kastītes. :)
      No Tava topa vēlos beidzot pamēģināt Bourjois tonālo krēmu .

      Dzēst
    2. ..un es arī biju čakla un saliku visu smuki topā. :)

      Dzēst
    3. Es tieši apbrīnoju Tavas smukās kolāžas, Elīn. Šodien arī pieslēdzos, saspamoju visu blogu, sazinājos ar bloglovin. com komandu, lai izdzēš spamu, un tad jau varēju publicēt rakstu :D

      Inglot uzacu vasku neesmu mēģinājusi - ir vērts?

      Ieva - es nelietoju nekādus citus izgaismotājus, vien meteorītus. Nav iegājies ar citiem. Ja varat, meitenes, kaut ko ieteikt - gaidu piedāvājumus :)

      Dzēst
  3. Inglot pūderis ir arī mans ilgdzīvotājs, tikai tonī 11. Inglot konsīleris(ja man ir tas pats) nespēju iedomāties ap acīm, ja nesamiksē ar acu krēmu vai plānāku konsīleri, tas ir tik biezs un grūti pludinās.varbût kļūdos un man ir cits :D no pārējiem tevis piedāvātajiem varu piebalsot par healthy mix un maybelline klasiskā tuša, lietoju gadsimtiem, un ik pa laikam atgriežos :) pārējie nav lietoti varbūt kādreiz :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es, izrādās pati sajaucu, tagad paskatījos- man ir Inglot under eye concealer- un, nē, nav biezs galīgi, drīzāk otrādi :)

      Dzēst
    2. Nē nē, es jau pati minēju,ka varu sajaukt, bet tas kas ir ar melno maliņu ārkārtīgi grūti pludinās. :/

      Dzēst
    3. Manam nav melnā maliņa, bet caurspīdīga- tas speciālais lietošanai zem acīm. Kā ir ar to Tavējo? Varbūt citas ādas nepilnības labi maskē, jo biezs?

      Dzēst
  4. Piekrītu par Inglot under eye konsīleri un Nyx Jumbo Milk, šie abi ir baigi labie. :) Manos favorītis chanel ruša, chanel tonālais un inglot izgaismotājs zem acīm.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Inglot izgaismotāju neesmu mēģinājusi, bet dzirdēju labas atsauksmes- būs jāaizdodas uz veikalu.

      Dzēst
  5. Vai jaunā Guerlain Meteorites versija ir sliktāka par klasisko? Un vai veco vēl var iegādāties Stockman veikalā? Ar kāda veida otiņu to vislabāk uzklāt?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Cik zinu veco versiju vēl var medīt internetā, Stockmann noteikti nē. Un jaunā versija man personīgi nepatīk - ātrāk lietojas un daudz birstošākas bumbiņas. Daudz ātrāk lietojas un pārvēršas par pulveri. Es klāju ar kabuki tipa otu.

      Dzēst
  6. Dzīve ir laba, ja tev ir tavs mīļais, es to saku, jo, kad man bija problēmas ar savu mīļāko, es nekad neredzēju dzīvi kā labu lieta, bet, pateicoties AGBAZARA TEMPLE Dr AGBAZARA, lai palīdzētu man nodot pareizrakstību atnesa mani mīļāko pie manis 48 stundu laikā. Mans vīrs mani atstāja citai sievietei pēc 7 gadu ilgas laulības, bet Dr.AGBAZARA man palīdzēja nodot burvību, kas 48 stundu laikā viņu atveda pie manis. Es nedomāju jums pastāstīt sīkāku informāciju par sevi, bet es tikai ieteiktu tiem, kam ir problēmas tur attiecībās vai laulībās, lai sazinātos ar Dr.AGBAZARA TEMPLE, izmantojot šos datus;
    ( agbazara@gmail.com ) vai piezvaniet viņam uz Whatsapp: +2348104102662

    AtbildētDzēst
  7. Katru dienu kļuva par cīņu, kad uzzināju par mana vīra lietu. Es nevarēju ēst, gulēt, strādāt vai kaut ko darīt, nedomājot par to. Mūsu laulība bija uz sliekšņa beidzas, es varētu justies tā. Es nolēmu izmēģināt mīlas burvestību Dr. Obodo kad es atklāju savu informāciju tiešsaistē, un es sāku gaidīt, lai redzētu rezultātus.

    Mazāk nekā vienu dienu viņš pilnīgi mainīja savu attieksmi pret mani un pārtrauca lietu tajā pašā dienā.

    Paldies tik Tik Tik Tik daudz Dr. Obodo. Tu esi pārsteidzošs!!ja jums nepieciešama palīdzība, sazinieties ar Dr.Obodo via
    E-pasts : templeofanswer@hotmail.co.uk
    Whatsapp: +(234) 815 542548-1

    AtbildētDzēst