Pūderkrēms, kas iztur visa veida laikapstākļus - Artistry Exact Fit Foundation

ceturtdiena, janvāris 15, 2015


Sveikas!

Atskatoties uz pagājušo svētku laiku - gribas dalīties ar informāciju par vienu produktu, kas man bija neaizvietojams palīgs svētku grimēšanas darbos. Atzīšos, sākotnēji uz Amway Artistry produkciju skatījos visai skeptiski, taču, kad man piedāvāja pamēģināt šo pūderveida tonālo līdzekli, par ko jau bija lasītas dažas labas atsauksmes interneta plašumos, mana ziņkārība ņēma virsroku, ko nemaz nenožēloju. Man, vispār, ļoti patīk mēģināt jaunus produktus un dalīties ar savu pieredzi. Uzskatu, ka tā ir svarīga informācijas apmaiņa, kas bieži ļauj uzzināt par jauniem produktiem, izvēlēties tos, kas patīk un nepirkt tos, kas varētu nepatikt.


Artistry Exact Fit  tonālais pūderkrēms / man tonī Bisque/ -  Ražotājs šo dēvē par progresīvāko Artistry līnijas pūderkrēmu, kura sastāvā ir Taiti pērļu pulveris un atstarojošās daļiņas, kas imitē dabisku, veselīgu ādas mirdzumu, kā arī Amazones māli kontrolē ādas spīdumu un matē ādu.
Līdzeklis nāk kā refills hermētiskā iepakojumā, to var izmantot ielīmējot kādā jau esošajā paletē, vai, īpaši skaistas lietas cienošām dāmām, klāt nopirkt pūdernīcu, kurā ir vieta gan refillam, gan sūklītim, gan spogulis. Pati pūdernīca, lai arī izskatās smagnēja, ir viegla, neaizņem daudz vietas un izskatās pietiekami reprezentabli.
Pats pūderkrēms ir kā sauss, smalka maluma pūderis, kas viegli, bez piepūles pieķeras sejas ādai, īpaši nebirst un labi turas. Sūklītis, kas nāk līdzi ir divpusējs - viena puse ir maigāka - smalkākai, caurspīdīgākai uzklāšanai, cita puse- raupjāka- lielākam produkta patēriņam un sedzamībai, kas produktam ir vidēja līdz pilnai.


Labākais šajā līdzeklī, manuprāt, ir tā matējošās un noturības spējas. Šo līdzekli pārsvarā izmantoju kā fiksējošo, sedzošu pūderi. Piemēram, fiksējot BB krēmu, kam nav tik liela sedzamības pakāpe un noturība. Pateicoties šim līdzeklim, visi grimi turējās veselu mūžību, izskatījās vienmērīgi un netecēja/ nekusa zem kameras gaismām. Manā personīgajā lietošanā produktu lietoju kā fiksējošo pūderi virs tonālā krēma - šāds, pilnas sedzamības, sejas grims izturēja gan slapjo sniegu, gan lietu, nenoberzās un nesavēlās visas dienas garumā. Turklāt, ūdenim tiekot uz sejas- tas vienkārši notecēja nost, atstājot vienmērīgu klājumu un nebojājot grimu un neatstājot "asaru vadziņas". Uzklāšanai gan izmantoju nevis piedāvāto sūklīti, bet kabuki otu, kas ar līdzekli strādā daudz labāk un vienmērīgāk to uzklāj.


Kā individuālu pūderkrēma līdzekli šo produktu lietoju vien pāris reizes un secināju, ka manai sausajai  ādai tas tomēr sausina un mazliet savelk ādu. Taču savienojumā ar labu barojošu krēmu un vieglu uzklāšanu - tiku pie ļoti dabiska izskata sejas ( no makeup - makeup face). Uz kombinētas/ taukainas ādas šis strādā vēl labāk, jo vērā ņemami matē un turas ilgi.
Ziemā šis līdzeklis savas spējas ir ļoti labi parādījis. Gaidu vasaru, lai izmēģinātu to kā ūdensnoturīgo līdzekli. Turklāt, tam ir SPF 20, kas vasaras mēnešos nav mazsvarīgi.

Šis man patika! :)

Nopirkt: no Amway pārstāvjiem
Cena : refills + spodžs + pūernīca = 45EUR

You Might Also Like

8 komentāri

  1. Man arī šis pūderis ļoti patîk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī biju pārsteigta par to, cik labi turas un fiksē :)

      Dzēst
  2. Mana mamma lieto Amway tonālos jau kādus piecus gadus, saka, ka ļoti labi - pret citiem kategoriski atsakās mainīt :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es citus neesmu mēģinājusi, tik dzirdējusi par dažiem, ka ļoti labi.

      Dzēst
  3. Kāda smarža? Es kaut kā pēdējā laikā esmu ļoti jutīga pret smaržu kosmētikā, piem, dažiem pūderiem ir tāda omīšu kosmētikas smarža, ko nu galīgi nevaru izturēt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Smaržas nav. Nu, vai ir, bet ne visai izteikta. Mazliet pēc pūdera, kad braucu ar otiņu pāri, bet pēc tam tā smarža pazūd. Daudziem klasiskajiem produktiem tiešām ir "omīšu smarža", tā jau klasika :D

      Dzēst
  4. Es šo nosaucu par kārtīgu DIY :) Bet tekstūra dikti laba!

    AtbildētDzēst