Guerlain Meteorites bubble - strīdīgais vaigu sārtums.

ceturtdiena, janvāris 29, 2015


Sveiciens!

Šoreiz vēlos atrādīt krēmveida vaigu sārtumu, kas manās rokās nonāca jau labu laiku atpakaļ. Kopš mana veiksmes stāsta ar Guerlain meteorītiem, likās, ka gribas no konkrētā zīmola izmēģināt pilnīgi visu. Tā, pavasarī, tiku pie sava 2014. gada pavasara kolekcijas limitētā -  Guerlain Meteorites bubble blush / tonī 02 Cherry/. 



4 grami produkta - iepildīti glītā, taču ne visai izturīgā un praktiskā plastmasas ķobītī. Pirmā nesaprašana nāca jau atverot produkta iepakojumu. Nevienam nav noslēpums, ka zīmols Guerlain ir pazīstams tieši ar saviem pārdomātajiem, klasiskajiem, "dārgajiem"produktu iepakojumiem, kas ir spējīgi rotāt katru kosmētikas galdiņu. Šis produkts ir izņēmums - es teiktu, ka produktam ir pārāk vienkāršs iepakojums, turklāt, aizskrūvējamais vāciņš, produkta izmēra dēļ - var bojāt pašu vaigu sārtumu - to skrūvējot ciet.
Ražotājs šo toni raksturo kā "priecīgo fuksiju". Es to raksturotu kā vēsu fuksijas krāsas vaigu sārtumu, ar zilā pigmenta apakštoņiem. Produktam ir satīna tekstūra un krēmveida konsistence, kas saskaroties ar sejas ādu momentāli iesūcas, atstājot uz vaigiem, drīzāk, pūderīgu sajūtu un starojošu izskatu.


Manas domas par konkrēto produktu ir ļoti divejādas. Pozitīvais moments ir ļoti piesātinātā pigmentācija. Produktu iztušējot uz vaigiem - tas burtiski "iesūcas" sejas ādā un rada ļoti dabisku, maziem bērniem īpaši raksturīgo, pietvīkuma efektu. Tas lieliski atsvaidzina seju un piešķir tai zināmu jauneklīgumu. Produktam piemīt Guerlain meteorītiem raksturīgā, izsmalcinātā vijolīšu smarža, kas man pašai ļoti patīk.


Taču pati produkta uzklāšana un noturība man izraisīja ne vienu vien nožēlas mirkli. Ražotājs bija domājis šo produktu lietot uzreiz no iepakojuma- to izskaidro vaigu sārtuma forma un iepakojums. Taču, liekot produktu uz sejas uzreiz no iepakojuma, tas dod samērā "pleķainu" klājumu un nevienmērīgu pigmentāciju. Lietojot stippling otu, uzklāšana ir vienmērīgāka, bet te parādās cita problēma - produkts mēdz nesadzīvot ar dažiem tonālajiem līdzekļiem- "apēdot tos" un veidojot nesmukus pleķus. Runājot par noturību - vaigu sārtums labi turas - kādas 5-6 h - ar nosacījumu,  ja to tomēr ir izdevies uzklāt uz sejas samērā pieklājīgā izskatā.
Trešais faktors, kas mani mazliet apbēdināja ir produkta "uzvedība" uz konkrēti mana ādas toņa. Tie, kas lasa manu blogu regulāri zina, ka es esmu "sniegbaltīte", un , līdz šim, man nav bijis problēmu, kas reizēm rodas iesauļotām meitenēm, kad produkts uz sejas gluži vienkārši nav redzams. Pirmo reizi ar ko tādu saskāros lietojot šo vaigu sārtumu. Labi to iztušējot un smuki uzklājot - es redzu efektu kādu stundu, pēc tam produkts it kā ir, it kā nav. It kā veselīgs, dabīgs vaigu tonis, it kā nekas nemanāms. Zinu, ka daudziem šāds efekts patīk - kad seja ir uzkrāsota tik filigrāni, ka kosmētiku neredz vispār, bet - tas īsti nav manā gaumē. Nesaku, ka staigāju ar spilgti sarkaniem vaigiem, kas liek apstāties garām braucošajām mašīnām - bet, tomēr...


Produkta aizstāvībai varu teikt, ka tas būs labs grima kofera papildinājums, kad jāgrimē ne tikai sevi, bet arī citus. Esmu šo vaigu sārtumu likusi citiem - reizēs, kad vajag maksimāli dabisku grimu - veselīgu pietvīkumu, bez mājieniem uz kosmētiku. Arī tie, kam izteikti dabiskais izskats ikdienas krāsošanās rituālos ir mīļš - var mēģināt šo produktu, vien ar noteikumu, ka ir piemērots tonālais krēms un laba stippling ota.

Cena:  36 EUR (pirkts par 18 EUR ar 50% atlaidi, kas vilšanos padara mazāk sāpīgu)
Nopirkt : Iespējams vēl ir Stockmann un feelunique.com. Tā ir limitētā 2014. gada pavasara kolekcija.


Kāda ir Jūsu lielākā vilšanās no selektīvās kosmētikas nišas?



You Might Also Like

10 komentāri

  1. Sen man bija Dior tonālais krēms, kuram salūza pumpītis (vienkārši salūza) un pats produkts arī bija biezs un ķepīgs, tajā pat laikā man nepatika Lancome tušas, šobrīd mēģinājusi neesmu, nezinu, vai kas mainījies.

    Clinique Chubby Stick nesaistīja kā tāds, love/hate attiecības man ir ar Dior Fluid Stick lūpu laku.
    Vecā gada beigās varēja palasīt manas pārdomas par Chanel lakas iepkojumu un izpildījumu, tas mani arī nedaudz apbēdināja.

    Ā, un šobrīd dodu iespēju sevi pierādīt Chanel vaigu sārtumam. Ja no sākuma nepatika un nebija pigmentēts, tad šobrīd viss mainās uz labo pusi. Laikam vajadzēja no sākuma to "paberzēt".

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es jau arī teicu, ka biju dzirdējusi, ka "šaneļi" ir jāpaberzē pirms lietošanas. Un par to Dior pumpīti - mums nedarbojas garantija ar čeku? Kaut ko tādu biju dzirdējusi - protams, ja pirkts Latvijā.

      Dzēst
  2. No selektīvās kosmētikas esmu mēģinājusi tikai skropstu tušas, tās nekādu stāvu sajūsmu neizraisīja, tad jau drīzāk izvēlos Maybelline vai ko no tā gala. Un šis secinājums laikam mani attur no kāda cita produkta iegādes. Kamdēļ tērēt 4 x lielāku summu, ja mani lieliski apmierina masu produkti? :)
    BET mani vairāk interesē sveces! Kur, pa cik, vai smaržo?! :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Selektīvās skropstu tušas es arī nesaprotu. Drīzāk - neredzu jēgu pārmaksāt :) Vismaz pagaidām nevienai tušai nav bijis pārmaksāšanas vērts efekts.
      Par svecēm - tā ir svētku dāvana no Amsterdamas. Info par ražotāju izpaliek - un, nē - nesmaržo :)

      Dzēst
  3. Interesants produkts liekas un tāds skaists tonis, bet žēl, ka uz sejas nu tā uzvedās. :( es vispār vairs nedraudzējos ar krēmveida vaigu sārtumiem, jo nezin kāpēc visi, kas ir likti, tik ātri iesēžas vaigos, ka paliek viens neiztušēts pleķis. Toreiz, kad bijām TBS pasākumā speciāli vēl reizi noriskēju un pajautāju, lai uzliek to izslavēto vaigu sārtumu šķidrajā formatā, un lai arī cik profesionāli meitene lika un pludināja, viņa nevarēja izlīdzināt uz vaigiem produktu, jo tas burtiski iesēdās uzklāšanas vietā :D Toties noturīgs, ka velns, visu dienu staigāju uz vaigiem ar diviem punktiem :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, mani arī uzpirka tonis, bet, redz, ne īsti strādā.Man no krēmveida vaigu sārtumiem kādreiz ļoti patika Gosh - smuki tušējās un nepārslogoja seju kā reizēm dara pūderveida sārtumi. TBS, cik zinu, tas ir tints - ne gluži krēmveida - ar tiem vipār uzmanīgi - ļoti āti jātušē, jo laba pigmentācija. :)

      Dzēst
  4. Tu jau kā profesionāle esi vēl visai skaisti šo sārtumu uzlikusi, domāju,ka parastās mirstīgās netiktu tik labi galā, vismaz es tiešām nē! Man arī ne visai labas attiecības ar krēmīgajiem, tāpat kā Zandai paliek pleķi. Mjā, pārdomas man ir un būs vilšanās raksts par Chanel tušu. :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Bet tik un tā vilšanās, ka uz mans sejas ne īsti redz- lai cik labi tušētu :D Gaidu atsauksmi par Chanel. Man vispār pašai patīk šādas godīgas atsauksms- ļauj izvērtēt pirkumu birumus :D

      Dzēst
  5. Man no smalkajām firmām sen nekas nav bijis, neceļas roka. Mana galvenā problēma ir smarža, no kā tajos, man šķiet, nevar izvairīties.. Savulaik, pirms alerģijām, lietoju daudz ko no Lancome, patika Hypnose tuša, bet kā sākās alerģijas, tā neko tik smaržīgu vairs nevaru lietot... Kas laikam arī nāk par labu makam un citām, nesmaržīgākām firmām. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man Lancome arī patika, bet, kopš sāku mēģināt drugstore tušas ar kurām varu panākt to pašu efektu - neceļas roka pirkt. un, kā alerģisks cilvēks, Tevi saprotu - man arī nepatīk, kad dekoratīvā kosmētika pārāk smaržo.

      Dzēst