Smashbox Click YOU'RE IT - acu ēnu palete - atsauksme

ceturtdiena, decembris 11, 2014


Lai arī sniega nav un man tas ļoti patīk, svētku noskaņojums jūtams it visā. Šodien atrādīšu variāciju par svētku paleti, kas sevi svētku sezonā ir pilnībā attaisnojusi - ne tikai manā personīgajā grimā, bet arī krāšļojot klientus.
Katru gadu, pirmssvētku laikā, Smashbox nāk klajā ar svētku acu ēnu paleti, un katru gadu tajā ir īpaši atlasītie, ļoti pigmentētie, mirdzošie svētku acu ēnu toņi. Šī konkrētā palete ir 2011. gada izlaidums, ko ieraudzīju Strawberrynet.com plašumos un nespēju atturēties - pasūtīju. Taču, tā kā man šobrīd ir ieslēgts ekonomiskais režīms un mājās acu ēnu vesels grima koferis, tad šī palete oficiāli ir daļa no manas Ziemassvētku dāvanas (starp citu labs variants tikt pie kārotā - pārsteiguma moments izpaliek, taču ieguvums paliek) :)


Palete sastāv no 15 acu ēnu toņiem (3 matētie toņi un 12 satīna/ spīdīgie), 5 gēlveida laineriem un acu ēnu bāzes/ vai lūpu spīduma - pēdējie man izpaliek, tie nebija iekļauti šajā paletē un pirms pasūtīt - es to zināju un baigi nepārdzīvoju, jo šo paleti pasūtīju, galvenokārt, tieši dažu acu ēnu toņu dēļ un gēlveida laineru dēļ.


Acu ēnu noturība un pigmentācija mani patīkami pārsteidza, BET tikai spīdīgie, satīnveidīgie toņi, kas pat bez bāzes uz maniem netaukainajiem plakstiņiem turas līdz pat 8- 9 stundām. Savukārt, ar bāzi vai kā bāzi izmantojot gēlveida lainerus - acu ēnas turas nemainīgi, kamēr netiek speciāli notīrītas. Visi trīs matētie toņi, sevišķi, ja lietoti bez bāzes, šajā paletē ir galīgi garām  - nekā īpaša, miltaina konsistence un pārlieku liela birstamība. Situācija drastiski mainās lietojot matētos toņus ar bāzi - palielinās noturība un parādās Smashbox acu ēnām raksturīgā pigmentācija. Swatch bez bāzes (kurā var labi novērot matēto acu ēnu toņu konsistenci) :



Jā, tieši pēdējo septiņu toņu dēļ ( 9- 15) es ļoti gribēju šo acu ēnu paleti. Bagātīgi, ļoti labi pigmentēti toņi dārgakmeņu krāsās, kas izceļ jebkuru acu krāsu, bagātina jebkura stila svētku grimu un piestāv jebkurai sejas ādai krāsai, pateicoties acu ēnu toņos esošajiem daudzšķautnainajiem pigmentiem.
Arī gēlveida laineri/ bāzes nelika vilties - viegli uzklājami, gandrīz ūdensnoturīgi, viegli tušējas, netek un nesmērējas, kā arī ir ideāls pamats paletē esošajām acu ēnām veidojot spilgtāku, smokey eyes tipa vakara grimu. Mans personīgais favorīts ir zelts un tumši zilais, ar hologrāfiskiem spīdumiem - kombinējot šos divus var panākt ļoti oriģinālu vakara grimu ar dubulto laineri divās krāsās:


Paletē ir liels, ērti lietojams spogulis un seši grima varianti - ar izmantojamo acu ēnu numuriem un plakstiņa krāsošanas tehniku. Man kartiņām pielietojuma nav, bet kādam, kas vēl tikai mācās krāsoties, tās būs patīkams pārsteigums.


Vispār, šo acu ēnu paleti, un, praktiski, jebkuru Smashbox svētku acu ēnu paleti, uzskatu par ļoti labu dāvanu kādam iesācējam, kam vēl nav visi iespējamie acu ēnu toņi arsenālā, un, kam patīk eksperimentēt. Taču tā būs labs papildinājums jebkurai acu ēnu kolekcijai, sevišķi vakara grimu veidošanai - acu ēnu noturības, pigmentācijas un vieglo tušēšanas spēju dēļ.

Nopirkt : Strawberrynet.com (šobrīd izpārdota)
Cena : 16 EUR ( ļoti ekonomisks pirkums ar labu kvalitāti)



You Might Also Like

6 komentāri

  1. Ļoti skaista acu ēnu palete. Paldies par swatch - beidzot redzu par ko visi sajūsminās ap Smashbox acu ēnām. Paldies par atsauksmi!

    Iveta

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Smashbox acu ēnas tiešām nav likušas vilties, kvalitātes ziņā. Sevišķi satīna toņi, kā jau minēju.

      Dzēst
  2. Acu ēnas skaistas, ļoti noderīgs komplektiņš, ar kuru var uztaisīt gan dienas, gan vakara make-up. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir, ir noderīgs. Man visi svētku grimi tagad ap šo grozās :)

      Dzēst