Rituals ķermeņa kopšana - īstiem dzīves baudītājiem

pirmdiena, decembris 01, 2014


Kopš ziemas tuvums jūtams īpaši asi - gribas lutināt sevi - dedzināt smaržīgās sveces un vannoties smaržīgu putu vannās, kas man, diemžēl, izpaliek, jo jaunajā dzīvesvietā vanna nav paredzēta. Taču vienmēr var uzlabot sev noskaņojumu ar siltām, garastāvokli uzlabojošām, bagātīgām smaržām, ietinoties tajās no galvas līdz pirkstu galiņiem - izslēgt ikdienas steigu kā sabojātu radio un veikt vien sev zināmus prāta un ķermeņa atslābināšanas rituālus. Jā, tieši par savu mīļāko šībrīža rituālu, jeb Rituals ķermeņa kopjošo kosmētiku šodien būs stāsts.
True Hapiness/ Laughing Buddha ķermeņa kopšanas miniatūru komplekts no Rituals man tika iedāvināts apmeklējot Barselonu šī gada septembrī. Ar šo nīderlandiešu ražojuma kosmētiku biju pazīstama jau krietnu laiku - apmeklējot valstis, kurās ir šīs firmas veikali -  tie vienmēr bija manā obligāto apmeklējamo vietu sarakstā. Arī Spānija nebija izņēmums - ienākot veikalā, kārtējo reizi pārliecinājos, ka gribu visu un uzreiz, labi, ka mazliet nobremzēja fakts, ka mājupceļā būs vien rokas bagāža. Izvēlējos optimālāko un viltīgāko variantu - no visa mazliet.
Dāvanu komplekts sastāv no 4 produktu miniatūrām:
Dušas želeja putu formā - Happy Buddha/ 50ml -  tieši ar  šī ražotāja dušas želejām iesākās pāris gadus atpakaļ mana iepazīšanās ar Rituals. Dušas želeja, kas, manuprāt, jāpamēģina katram - vismaz vienu reizi - tā ir neviltota sajūsma. Inovatīvākais produkts, kas lietojas ļoti ekonomiski. Iespiežot plaukstā mazliet želejas - tā, kontaktā ar ūdeni, 3 reizes palielinās apjomā un pārvēšas gaisīgās, samtainās putās. Happy Buddha man smaržo pēc tīriem, neķīmiskiem mandarīniem - saulainiem, sulīgiem un īstiem. Kā otrs komponents ir minēts yuzu auglis, kas jau gadsimtiem ilgi ir izmantots Austrumu vannošanās rituālos - kā aromaterapijas, ādas atjaunošanas un balināšanas līdzeklis.
Dušas eļļa  - Fortune oil/ 75ml - ar saldo apelsīnu un ciedrkoka ēteriskajām eļļām. Ļoti maigi attīra ādu, no eļļas konsistences pārvēršoties zīdainās putās. Ļoti labi mitrina ādu, padarot to patiešām zīdaini maigu un piepildot ar austrumniecisku, mazliet eksotisku un svaigi smagnēju smaržu visu vannas istabu.

Ķermeņa losjons - Touch of Hapiness/ 70 ml - ar saldo apelsīnu un ciedrkoka ekstraktiem, vitamīnu E, antioksidantiem un īpaši atjaunojošo, ķermeņa ādu nostiprinošo augu -  centella asiatica ( plaši izmantots Ajūrvēdas medicīnas praksēs). Šī ir populārā uzputotā ķermeņa krēma losjona versija - šķidrākas konsistences, momentāli absorbējas, padara ķermeņa ādu, nu,  ļoti, ļoti maigu un smaržo pasakaini. Produkta smarža turas 1- 2 stundas, drēbēs ilgāk, bet man pret to nav pretenziju. Smaržo pēc austrumu pasakām, piparotām sukādēm, mazliet Ziemassvētkiem, mazliet Āzijas vasaras - saldeni, smagnēji un sievišķīgi.
Ķermeņa skrubis - Good Luck scrub/ 40 g -  ar organisko cukuru un mitrinošām eļļā un ēterisko eļļu ekstraktiem. Mitrina, ideāli skrubē un atjauno ķermeņa ādu. Satur saldo mandeļu, avokado, makadāmijas riekstu, argāna eļļas, kā arī saldo apelsīnu ziedu un Atlantijas ciedra esences. Šis ir retais skrubis, pēc kura lietošanas man vispār neprasās lietot ķeermeņa eļļu vai krēmu, taču kombinācijā ar iepriekš minēto losjonu - āda ir neticami maiga ( jā, to saku es, kas ilgus gadus aizraujas ar ķermeņa mitrināšanu un ir redzējusi dažādas savas ādas samtainuma pakāpes ) :)

Kamēr es kalu plānus, ko un cik sūtīt no feelunique.com, kur ir pārstāvēta rituals produkcija ar uzcenojumu, vai arī cik un kādas burciņas prasīt Beļģijā dzīvojošajai draudzenei - nesen uzzināju, ka Rituals ir tikuši arī līdz Rīgai.  Spriežot pēc informācijas internetā - pirmais Rituals veikals jau ir atvēries t/c Riga Plaza. Tagad tālu nebūs jāmeklē. Ja vēl nav bijusi iespēja iepazīties ar šīs firmas produkciju - tiešām iesaku - īpaši forša pirmā iepazīšanās varētu sanākt ar putotajām dušas želejām.

Cena (Barselonā) : ap 18EUR (par komplektu)

You Might Also Like

16 komentāri

  1. Tieši nesen lasīju, ka Latvijā atvēries pirmais Rituals veikals. Ļoti nopriecājos! Tagad tik jādodas pēc smaržīgajām lietiņām ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī dikti sapriecājos - man ir vesels produktu saraksts, ko no viņiem gribu - tagad varēs lētāk un operatīvāk to visu dabūt savās rokās :D

      Dzēst
  2. Vakardien iegāju tajā veikalā, daudz kas ieinteresējis, bet pagaidām neesmu neko nopirkusi, patika dušas želeja putu formā, bet mājās ir tik daudz dušas želeju :). Un patika tieši ar šo smaržu, kas tev ir!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā smarža ļoti uzmundrinoša, tajā pat laikā nav ķīmiska. Man vēl cita dušas želeja patika, kādreiz arī bija - Magic Touch ar ķiršiem un rīsu pienu. Tam smarža tāda maigāka, ne tik spilgta, bet arī ļoti jauka.

      Dzēst
  3. dievinu tās viņu dušas želejas putu formā - noteikti kaut kad/sazin kad būs jānokļūst līdz viņu veikalam :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es jau arī kaļu plānus veikala ievērtēšanai. Viņiem vienmēr visos veikalos tik relaksēta atmosfēra, ka es tur būtu gatava pusi dienas pavadīt,ja ne vairāk.

      Dzēst
  4. Noteikti jāaizbrauc, biju ļoti priecīga izlasot ziņu, ka Rituals "atnācis" pie mums :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī ļoti priecājos. Uzskatu to par labāko ziņu pēdējo pāris nedēļu laikā :)

      Dzēst
  5. Mans mīļākais zīmols ķermeņa kopšanā. Šīs sērijas dušas eļļa ir favorīte ziemā. Vēl esmu sajūsmā gan par roku krēmu un skrubi, gan dūņu masku ķermenim.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Roku krēms ir mēģināts un par labu esam, dūņu masku gan neesmu mēģinājusi - saintriģēji.

      Dzēst
  6. Ooo, zieķi! Es jau nepacietībā berzēju roķeles. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pietam - feini, pārbaudīti zieķi. Tikai, kad jau tie zieķi būs gana - plaukti lūzt, bet joprojām vajag un vajag...ai...

      Dzēst
    2. Man kaut kā viss samazinās - ir viens losjons, viens mini TBS sviests un Stendera ķermeņa krēms.. Ā, un vēl viens losjons otrās mājās. :D Tiesa gan, dušas produktu man daudz. Līdz vasarai laikam stabili neko nevajadzēs. :D

      Dzēst
    3. Man ir daudz - pāris ķermeņa eļļas, kādi 4 ķermeņa sviesti, kādi 4 losjoni, nu, un dušas želejas vairumā. :) Jūtu, ka ap minēto Rituals veikalu būs jāiet ar līkumu, lai gan - vienmēr ir iespēja pateikt dāvinātājiem, ko gribas Ziemassvētkos :D

      Dzēst
  7. Es arī ārzemēs skatījos, bet arī domāju par rokas bagāžu :) Tāpēc neko nepaņēmu, bet šis tas palika vēlmju sarakstā. Tagad atvērās tas kārdinājumu veikals, bet man taču spending ban! Plānā beidzot izmēģināt dažus mājas aromātus, jo arī cenas maziem iepakojumiem visai patīkamas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es vēl baigi domāju, ka manu putu dušas želeju konfiscēs, jo nevar jau vest baloniņus zem spiediena. Muitnieki tik saprotoši māja ar galvu, kad atvēru un devu pasmaržot- sak' tā jau tā smaržīgā dušas želeja :D

      Dzēst