Madara Superseed eļļa Radiant energy - atelpas brīdis nogurušai ādai.

ceturtdiena, decembris 18, 2014


Rudens sākumā mūsu pašu Madara iepriecināja ar jaunumiem - pirmo Skin cafe - skaistumkopšanas salonu, kurā tiek izmantota Madaras produkcija un kur var izbaudīt sejas masāžas, tīrīšanu un citus mūsdienu kosmetoloģijas jaukumus. Līdz ar Skin cafe rašanos tika prezentētas jaunās Madara Superseed eļļas. Pavisam tās ir trīs veidu - Soothing hydration (ādu mitrinošais eleksīrs), Radiant energy (mirdzumu stimulējošs koncentrāts) un Age recovery (pretnovecošanās reģenerējošais koncentrāts). Ņemot vērā savu ādas stāvokli, darbīgās dienas un zinot savas ādas īpatnības, sev testēšanai izvēlējos Radiant energy supereļļu.


Produkts ir mirdzumu stimulējošs,  9 sauso eļļu maisījums, kas sola sejas ādai piešķirt veselīgu, starojošu un jauneklīgu izskatu, kā arī cīnīties ar pirmajām ādas novecošanās pazīmēm, nostiprināt sejas kontūru un padarīt blāvu ādu mirdzošāku, un dzīvīgāku.  Eļļas sastāvā ir zilenes, avenes un dzērveņu sēklu eļļas, kuras papildina melnās ķimenes, kazenes, pētersīļa eļļas. Bāzes eļļas šajā produktā ir mitrinošās - ķirbja, hohobas un gurķa mētras sēklu eļļas. Jau pētot sastāvu nerodas jautājums, kāpēc šis produkts ir nosaukts par supersēklu eļļu. Produkta konsistence ir eļļaina, taču viegla- tieši tāpēc tiek izmantotas sausās eļļas, lai veicinātu produkta ātrāku iesūkšanos. Manā ādā šis produkts iesūcas pakāpeniski  - es neteiktu, ka iesūkšanās ir ļoti, ļoti ātra, taču 10 - 15 minūšu laikā no eļļas uz sejas vairs nav ne vēsts, tā ir pilnībā iesūkusies. Iesūkšanos reizēm pāatrinu ar sejas masāžu. Produkts smaržo ļoti patīkami, mazliet pēc citrusaugļiem, mazliet rudenīgi un ļoti uzmundrinoši. Radiant Superseed eļļa ir ļoti ekonomiska lietošanā - šim postam pievienotajās bildēs var redzēt manu produkta patēriņu lietojot eļļu trīs nedēļu garumā.


Produktu lietoju jau gandrīz 2 mēnešus. Lietoju to trijos veidos. Pirmkārt, dziļai ādas mitrināšanai, plānā kārtiņā (2-3 pilieni) - pāri visai sejai, kaklam un dekoltē, vien ieteiktu izvairīties no zonas ap acīm - tā kā sastāvā ir ēteriskās eļļas, tās var izraisīt alerģisku reakciju vai vieglu ādas apdegumu, kas arī notika man eļļas pirmajā lietošanas reizē. Taču, tā kā sejas ādai šis līdzeklis bija iepaticies un jau pēc pāris lietošanas reizēm varēja redzēt uzlabojumus- turpināju lietot. Otkārt, produktu lietoju kā vitamīnu koncentrātu, kad pilienu produkta pievienoju savam vakara sejas krēmam ( proporcijās 1/ 3) - šādā veidā līdzeklis iesūcas un absorbējas ādā ātrāk - ideāls variants, ja sejas ādas vakara attīrīšana ir atlikta uz pēdējo mirkli un jau gribas likt galvu uz spilvena. Tā kā krēms iesūcas ātrāk, bet eļļa turpina mitrināt ādu - no rīta sejas āda ir manāmi svaigāka un starojošāka. Trešais šīs eļļas pielietošanas variants sevī iekļauj sejas attīrīšanu ar eļļu, kas reizē ir arī sejas masāža un eļļas maska. Pāris pilieniem eļļas pievienoju pilienu rīcineļļas, masēju ar šo eļļu maisījumu seju - izvairoties no acu zonas - no tās dekoratīvo kosmētiku būtu ieteicams noņemt jau iepriekš. Īpašu uzmanību pievēršu tieši sejas problemātiskajām zonām, kur ir sausie pleķīši un paplašinātas poras. Vēlāk šis eļļu maisījums tiek noņemts ar sejas dvielīti, kas mērcēts karstā ūdenī. Šādu procedūru veicu reizi nedēļā un tā ļoti pozitīvi iedarbojas uz sejas ādu - melnie punkti ir palikuši nemanāmāki, sausie pleķīši gājuši mazumā un sejas āda izskatās tīrāka un svaigāka.
Uzskatu šo eļļu par universālu produktu, kura izmantošanā katrs var izvēlēties sev piemērotāko veidu.

Nopirkt: madaracosmetics.lv/ Madara veikalos
Cena : 46EUR

*Paldies Madarai par iespēju testēt šo produktu. Šajā postā izteiktais viedoklis ir mans personīgais, un tas nav ietekmēts nekādā veidā.


You Might Also Like

4 komentāri

  1. Paldies, ka padalijies ar dazadajiem pielietojuma veidiem! noteikti izmeginasu. ari man ir si ella, bet izmantoju tikai viena veida - ka vakara mitrinasanas/barisanas proceduru ar sejas-kakla-dekolte masazu. produkts ir lielisks!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā eļļas tīrīšana ir visiedarbīgākā - iesaku palasīt internetā - tair ir ļoti daudz dažādi veidi, arī pamata eļļu pievieno klāt atkarībā no ādas tipa. un, jā, produkts ir foršs!

      Dzēst
  2. Man patīk šo eļļu miksēt ar nakts krēmu. :)

    AtbildētDzēst