Guerlain Terracotta palete - svētku grimam.

ceturtdiena, decembris 04, 2014


Šoreiz par Guerlain bronzera - acu ēnu paleti, ko medīju jau sen.  Tiek uzskatīts, ka Guerlain bronzeri ir vieni no labākajiem bronzeriem bālai ādai. Tā kā sākoties aukstajam laikam es vienmēr esmu ierindojama ne tikai Sniegbaltīšu, bet pat Sniega karalieņu rindās - ļoti gribēju pamēģināt. Pagājušo gadu nejauši, interneta dzīlēs, uzgāju šīs paletes apskatu un kopš tā laika man nebija miera - ļoti gribēju iegūt to savā īpašumā, bet tas izrādījās diezgan pagrūti izdarāms. Palete bija pieejama ASV (vismaz 2013. gadā, noteikti), taču Eiropā tā bija duty free veikalu ekskluzīvā prece un parastos veikalos/ interneta veikalos netika ievesta. Tās nebija arī Latvijas duty free. Pavisam negaidīti man paveicās - ieraudzīju to Strawberrynet.com un jau pēc nedēļas palete bija man rokās - kā vārda dienas dāvana.


Paletes noformējums ir ļoti gaumīgs un pārdomāts. Pati palete ir no smagas, dubultas plastmasas  - ar Guerlain gravējumiem, gan uz pašas paletes, gan samta maisiņa, gan divām otiņām (ja tās tā var saukt), kas nāk līdzi.  Samta futlārim ir arī praktisks pielietojums - pēc lietošanas uz produkta iepakojuma nepaliek pirkstu nospiedumi - tos visus  " noslauka" samta futlāris, paleti tajā ievietojot.


Ne bronzera otiņu, ne aplikatoru no šīs paletes neuzskatu par lietošanai derīgu - pārāk cieti un gari otas sariņi, kas tikai saputekļo produktu. Savukārt - ar porolona aplikatoriem nav iespējama nekāda ēnu tušēšana, un nevienam, manā izpratnē, nevajadzētu to darīt.


Bronzeris sastāv no 2 daļām - abas ir ļoti labi pigmentētas, ar gandrīz nemanāmām gaismu atstarojošajām daļiņām un uz ādas, tušējot, rada veselīgu satīna finišu. Bronzerim ir arī smarža, taču tā nav klasiskā Guerlain smarža, kas piemīt gandrīz visiem viņu pūderiem. Šis nesmaržo pēc Guerlain izslavētajām vijolītēm, bet gan pēc kaut kā retro smagāka - tajā pat laikā neuzkrītošāka. Es lietoju tikai gaišāko bronzera daļu - tumšākā man liekas pārāk ruda. Vakara grimam abas daļas jaucu, kas ļauj stiprāk konturēt seju un piedod tai iezīmētākus vaigu kaulus un izteiktāku sejas kontūru.


Un aptuvenai nojausmai kā izskatās uz vaigu kauliem :


Zem bronzera, apakšstāvā, atrodas savā starpā ļoti saskanīgas un harmoniskas-  4 krāsu acu ēnas :


Ļoti patika šo acu ēnu kvalitāte - tās ir izteikti mīkstas, taču ne birstošas. Ar pamanāmiem spīdumiem, taču uz plakstiņa tās veido ļoti bagātīgu, diskrētu un gaumīgu satīna finišu, kas ideāli būs piemērots vakara grimam. Trīs no acu ēnu toņiem ir izteikti spīdīgi, ceturtais - matētāks, neuzkrītošāks un ideāls tonis visam plakstiņam kā pamats. Šīs acu ēnas nebirst un ļoti labi iztušējas, nezaudējot krāsu pigmentus. Bez bāzes uz mana netaukainā plakstiņa turas pat 12 stundas, plakstina krokās nesaveļas un visādi citādi uzvedas ļoti labi. Swatch ( no kreisās uz labo uz rokas - paletē - sākot no matētākā toņa paletes labajā, apakšējā stūrī).


Un kopskatam acu grima variācija ( vismatētākais - pāri visam plakstiņam, krokā- tumši brūnais, plakstiņa vidū - zelta - puscaurspīdīgais tonis) :


Uzskatu to par labu papildinājumu savai kolekcijai tieši svētku grima veidošanai. Palete ir ļoti ērti pārnēsājama, tajā ir paliels, kvalitatīvs spogulis - ideāls variants grima pielabošanai svētku ballīšu laikā. Turklāt - bronzeris šajā paletē sevī ietver 9 gramus produkta, kas ir tikai par gramu mazāk kā Guerlain bronzeros, ko varam nopirkt atsevišķi (un, kas maksā tikpat, cik palete). Skatoties uz produkta cenu - sanāk, ka acu ēnas šajā paletē tiek dabūtas dāvanā. Labs ieguldījums! :)

Pirkt : Eiropas duty free/ strawberrynet.com
Cena : 48 EUR/ 35EUR

You Might Also Like

14 komentāri

  1. Cik skaists un efektīgs acu grims, un skaistas bildes.

    AtbildētDzēst
  2. Acu ēnas ir ļoti skaistas. Un cik labi pigmentētas!

    http://killmygirlfriend.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pigmentācija tiešām laba - galvenais- tušējot - visi pigmenti paliek vietā un nekas neizberžas.

      Dzēst
  3. Man arī ļoti patīk acu ēnas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man patīk, ka viņas savā starpā var ļoti labi miksēt, veidot slāņus un dažādas krāsu kombinācijas.

      Dzēst
  4. Šī palete ilgu laiku bija pieejama strawberrynet par 25 EUR. Ilgi domāju, bet tā arī kaut kā nepaņēmu. Nu re kā, tagad pirkstos jākož :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Re, kā! Pat par 25 EUR - tad jau vispār ļoti izdevīgi, lai gan es personīgi tik lēti nemanīju. Es jau arī ļoti reti tajā lapā iemaldos- pārāk riskanti - jo uzreiz pilns groziņš. :)

      Dzēst
  5. skaists komplekts! :) pati lietoju Guerlain bronzerus un tiešām novērtēju labo kvalitāti.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es ilgi domāju - šo paleti vai 4 seasons bronzer no Guerlain. Beigās mani uzpirka acu ēnas.

      Dzēst
  6. Skaisti! :)
    Es sev vēlētos kaut ko ļoti vēsu kāmju vaigu mazināšanai, tikai piemērotu atrast nevaru.
    Esmu noskatījusi vienu Sleek konturēšanas paleti, varbūt pasūtīšu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, kāmju tievināšana aktuāla visos gadalaikos :D Man Sleek liekas par rudu, bet es jau esmu totālā Sniegbaltīte. Man vēl patīk HD contour no Inglot, vien jātušē ļoti uzmanīgi un maigi - var sanākt mazliet pleķains klājums. NYX taupe arī nav ne vainas.

      Dzēst
  7. Apsveicu ar jauno, skaisto paleti! :) Acu ēnas ļoti skaisti izskatās uz acīm. Forša paletīte, viss nepieciešamais kosmētikai līdzi tādā mazā zelta kastītē! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Jā, man arī patīk, ka beidzot viss kompakti līdzi :)

      Dzēst