Labākais, kas var notikt ar rokām - Soap&Glory

pirmdiena, februāris 10, 2014

Sveiciens pavasarīgajā laikā!
Jā, man pēc sajūtam pavasaris vairs nav aiz kalniem ( lai gan pieļauju, ka "aplauziens" sniega, sala un ledus veidā vēl būs). Šoreiz par šīs ziemas atklājumu roku kopšanā - Soap&Glory Hand food roku krēmu.
Pieļauju, ka par šo krēmu daudz un dikti ir dzirdēts no britu vizāžistiem, skaistuma un modes blogerēm. Tur šis produkts ir numur viens. Pirms pamēģināju, nekādā veidā nevarēju saprast vispārējo sajūsmu un spiegšanas pilnos saucienus par masām ražoto roku krēmu...pirms pamēģināju pati.
Tātad - šis ir nelipīgs, skaisti smaržojošs, lieliski mitrinošs roku krēms, kura sastāvā ir šī sviests, makadāmijas eļļa, mandeļu eļļa un vīnogu kauliņu eļļa. 
Krēms neatstāj uz rokām "plēvītes" sajūtu, un iesūcas momentāli, tādejādi, neatstājot taukainus nospiedumus uz papīriem, datora taustiņiem, vai klientu sejām (manā gadījumā). Smaržo pēc viņu slavenā ķermeņa sviesta "The rightous body butter " ( iepriekš, mazliet, manis minēts un apjūsmots šajā rakstā, taču, būs arī plašāka atsauksme). Smarža- spilgta, saldena, taču ar " pipariņu". Pamata notis identiskas kā Dior aromātam " Miss Dior Cherie" (ambra, roze, patčūlija, muskuss, karamele un jasmīns). Smarža uz rokām saglabājas diezgan ilgu laiku, taču, nav uzbāzīga. Lietošanas patēriņš minimāls - 125ml pilnā produkta iepakojuma pietiks ļoti ilgam laikam.
Taču, galvenais iemesls, kādēļ šo roku krēmu esmu iemīļojusi ir tā labās mīkstināšanas un ārstēšanas spējas. Tā kā, grimējot, man bieži nākas mazgāt rokas, krēms ir lielisks palīgs roku mitrināšanā. Tas spēj ātri vien pārvērst pat vēja aprautas un apsaldētas rokas. Pozitīvs efekts ir novērots arī nagiem un kutikulām ( lai gan - ražotājs nekādus uzlabojumus šīm roku daļām nesola).

Kopumā, meitenes, šis ir must- have, ziemas sezonai noteikti!*

*Turklāt, dzirdēju, ka boots.com, kas ir šīs firmas oficiālais izplatītājs UK, beidzot, piedāvā sūtīt preces arī uz Latviju. Izpētot tuvāk - šī ražotāja produkti vēl nav iekļauti interneta veikalā, bet, manuprāt, tas ir tikai laika jautājums. Vēl šo roku krēmu var iegādāties arī travel size izmērā ( ebay.co.uk - īpaši izdevīgi)

You Might Also Like

17 komentāri

  1. Skaisti!
    Es arī sapņoju par tulpēm, pavasari un jaunu roku krēmu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Labs roku krēms, vispār, ir viens no pamata produktiem sevis kopšanā, ikvienam.

      Dzēst
  2. Man vajad šo krēmu! Boots meklēju to, bet laikam Soap&Glory pie mums nesūta, vismaz es neatradu.
    Gan jau kaut kā izdosies ar šo zīmolu iepazīties :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, lai arī Boots tagad sūta uz LV, šo zīmolu viņi nesūta, diemžēl. Varbūt, ar laiku. Var aju mēģināt ebay sūtīt mazo šī krēma variantu.

      Dzēst
  3. Kad es arī beidzot tikšu pie S&G produktiem, šis noteikti būs viens no :)
    P.S. un tulpes tik skaistas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, iesaku pamēģināt...tulpes ir mana vājība...viena no :D

      Dzēst
  4. Iegādājos rudenī 3 mazos travel variantus (kopumā 150 ml), jo bija akcija "`Pērc 2, trešais par brīvu". Sanāca lētāk pat par lielo iepakojumu, turklāt biju tikai ar rokas bagāžu.
    Tagad pētot Boots piedāvājumu, gandrīz apraudājos par viņu Zsv dāvanu komplektu - 10 produkti par 27 mārciņām!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, žēl tikai, ka šis ir viens no kosmētikas produktu zīmoliem, ko Boots neiekļāva savā LV lapā...vispār, tā dikti sargā viņi šo firmu - nekur ārpus UK un US īpaši nelaiž.

      Dzēst
    2. Soap&Glory vel ir pieejams Vacijaa un Austrijaa veikalos Rossmann. Es redzeju tur produkciju, bet nebija laika kaut ko izveleties.

      Dzēst
    3. Es Brēmenē un Hamburgā, Rossman, nemanīju S&G - varbūt tā sagadījās...

      Dzēst
    4. Es Berline redzeju, bet pie viniem ir rikai kopsanas lidzekli, makeup produktus nepardod

      Dzēst
  5. Es arī sapņoju par S&S plauktiem! :) Bildes tik skaistas un pavasarīgas, prieks skatīties!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sapņi bieži piepildās...bet, ja gribas ātrāk - var jau sūtīt no britu ebay vai amazon.

      Dzēst
  6. Hmm, man kaut kā šis krēms neiepatikās, smarža jau likās par spēcīgu no paša sākuma, bet tā vēl ar laiku izmainījās un arī konsistence palika savādāka..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man gan šī smarža dikti patīk. Man Miss Dior ir vienas no mīļākajām smaržām. Par konsistenses maiņu - esmu pārsteigta- man šis ir jau trešais krēma iepakojums- tā nebija gadījies...

      Dzēst
  7. Ziemassvētku laikā Vācijā Douglas veikalā bija Soap & Glory stends. Iegādājos sejas mazgāšanas līdzekli. Patīk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es sejas mazgāšanas līdzekli gribēju Londonā pirkt, bet viņiem nebija :(

      Dzēst