Kiko perfect picture serums - atsauksme

ceturtdiena, februāris 13, 2014

Šodienas varonis ir Kiko perfect picture serums/ sejas bāze, ar kuru pirmā iepazīšanās ir bijusi Londonā.
Kiko ir itāļu kosmētikas/ sejas kopšanas zīmols. Par sejas kopšanas līdzekļiem es uzzināju tikai esot Londonā, līdz šim saskarsme ir bijusi tikai ar dekoratīvo kosmētiku, kas Italijā tiek uzskatīta par pus-profesionālo, un, pēc izplatības, pigmentācijas un popularitātes, Itālijā, tiek pielīdzināta poļu Inglot.
Vēl veikalā, šī sejas bāze, jeb serums, kā to traktē ražotājs, piesaistīja ar savu smaržu un konsistenci. Produkts smaržo ļoti patīkami - mazliet pēc citrusaugļiem, mazliet pēc svaiguma. Taču iemesls, kāpēc šo bāzi, vispār, pirku ir tā konsistence. Serums ir uz ūdens bāzes. Tas momentāli iesūcas, ļoti labi mitrinot un atsvaidzinot ādu.
Pats serums, ir pielīdzināms labai, mitrinošai sejas bāzei. Pēc pieredzes, varu teikt, ka normālai, kombinētai un sausai ādai, šis serums ļoti labi mitrina, un, mazliet, izgaismo ādu, pirms tonalā krēma uzklāšanas. To var lietot arī uz kakla un dekoltē zonā - tas piedod maigu starojumu un vienmērīgaku ādas toni. Seruma sastāvā ir gaismu atstarojošas daļiņas ( holografisks at-spīdums ir redzams arī bildē). Uzklājot uz sejas tas izpaužas, kā " iekšēja gaisma"  - seja izskatās veselīgāka, vairāk atpūtusies, un labi mitrināta. Ražotājs piedāvā šo krēmu lietot arī virs tonālā līdzekļa, izmantojot to kā sejas izgaismotāju. Šo opciju esmu mēģinājusi vien pāris reizes, un arī tā nav likusi vilties, vien sekojot līdzi, lai tonālais krēms nav pārlieku eļļains, jo tad, šis līdzeklis uz gatavā grima atstāj svītras (ko, protams, vienmēr, var labot labi iztušējot un fiksejot ar birstošo pūderi).
Tonālais krēms uz šī līdzekļa klājas līdzenāk, vieglāk, labāk iesūcas.
Kopsummā, varu teikt, ka tas ir ļoti labs pamata serums, kurš, sevišķi, pavasarī un vasarā var aizstāt dienas krēma lietošanu, un paildzināt tonālā krēma noturību.
Nobeigumā varu piebilst, ka esmu apmierināta ar Kiko kopjošās kosmētikas produktiem (šī ir pirmā, bet - ne pēdējā atsauksme).

Ko no Kiko esat mēģinājusi Jūs?

You Might Also Like

11 komentāri

  1. Kiko patlaban sūta arī uz Latviju, šobrīd visam saitam ir 20% atlaide.
    Man ir ļoti daudz šīs firmas produktu, esmu apmierināta. Spānijā ir dzirdēts apzīmējums "mazais MAC".

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O! Vai var lūgt linkus studijā? :) No oficiālās mājaslapas sūta? Es šo zīmolu ilgi medīju - veda arī dāvanā no Itālijas, pati "nomedīju" Londonā.

      Dzēst
    2. Sūta no oficiālās lapas, bet piegāde pie mums maksā 11.90 eiro

      Dzēst
  2. Neko neesmu mēģinājusi, biju iegājusi viņu veikalā, bet nespēju neko izvēlēties :)
    šis līdzeklis ieinteresējis, būs jāpamēģina!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Varbūt varētu koppasūtījumu taisīt, ja piegāde tik augsta?

      Dzēst
  3. Tikko atbraucu no Neapoles, kur arī satikos ar Kiko:)! Iegādājos pāris nagu lakas (traki lētas, viena, ko jau izmēģināju - pieklājīgi noturīga), "kompakttonālo" (šobrīd aktīvi lietoju, man patīk), kā arī lūpu krāsu (divdaļīga - matēta bāze un caurspīdīgs spīdums virspusei, skaitās noturīga 10 stundas, tik ilgi nav, analogs MUFE produkts turas labāk, bet arī par Kiko grēks sūdzētiesm vieglākas maltītes pārcieš bez zaudējumiem un turās 2-3h bez izmaiņām).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es uz kompakto tonālo arī ilgi skatījos, beigās, paņēmu šķidro, kas matē. Ir jau izmēģināts uz pāris cilvēkiem- ļoti smuki turas, un veido jauku klājumu. Kad no Tevis būs kaut kādas atsauksmes? :)

      Dzēst
  4. par Kiko neko nezinu, bet zinu, ka šitādas bildes ir grēks likt - man tagad gribās mandarīnus - tas ir viss, par ko spēju šobrīd domāt :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. :D Nu, nāc ciemos. Man 2 kg uz galda stāv - man pašai tagad ir avokado mānija.

      Dzēst
    2. a man ir aizdomas, ka man pumpas uz sejas metas no mandarīniem :D vai pareizāk sakot, vīrs tā uzskata, bet es negribu atzīt. :D

      Dzēst
  5. Vispār mani šis brends ir ieinteresējis. Varbūt tiešām varam savākties un veidot koppasūtījumu, jo piegādes maksa nudien augsta ;)

    AtbildētDzēst