Jauns gads - jauns ķermeņa skrubis

sestdiena, janvāris 11, 2014

Sveiciens Jaunajā!
Mans gads bija sācies lustīgā disko stilā, un tādiem pašiem aulekšu tempiem turpinās. Lēnām piepildās ne tikai daži no sen lolotajiem projektiem, bet arī pavasara/vasaras līgavu sezonas kalendārs ( par ko man pašai liels, liels prieks - lai arī neesmu pedantiskākais cilvēks- dažās lietās- man patīk konkrētība).
Savukārt, Jums, lasītājiem, 2014.,  vēlos novēlēt mērķtiecību. Sekojot saviem sapņiem, piepildot savas un citu, lielas vai mazas, vēlēšanās, un veicot izmaiņas savā dzīvē, kas, noteikti, būs, tikai un vienīgi, uz labu.

Pirmajā šī gada ierakstā, gribu atrādīt skrubi, ar ko ļoti sadraudzējos svētku sezonā :
Organic Therapy - Holywood sugar scrub with organic lime extract - šo skrubi saņēmu dāvanā jau labu laiku atpakaļ. Drauga ideja ( pēc manas reklāmas pauzes) bija nopirkt man šo skrubi, taču, veikalā skrubja nosaukums un īpašības tika veiksmīgi aizmirstas, un pārdevējas "Siberikas" veikalā, pamatojoties uz to, ko dāvinātajs atcerējās ieteica šo cukura skrubi. Es nesūdzos :)
Sākotnēji, ļoti piesaista skrubja smarža - svaiga, uzmundrinoša, mazliet pēc mohito, mazliet pēc ledenēm, mazliet pēc citrona ar cukuru, kā bērnībā. Skrubis smaržo diezgan spēcīgi, un, manam jūtīgajam degunam, pat mazliet ķīmiski, taču smarža, tik un tā, ir jauka.
Tekstūra - pabieza, ļoti pakļāvīga, un ļoti labi uzziežama uz ķermeņa- netek un tik ātri nekūst. Attīrīšanas īpašības arī ir labas - lieliski skrubē, pateicoties samērā lielām, raupjām daļiņām. Tieši tāpēc- sausas, jūtīgas ādas īpašniecēm šo neieteiktu lietot dekoltē zonā. Savukārt, problēmzonas lieliski skrubēs jebkādas ādas īpašniecēm, pateicoties cukuram un ciedru riekstu čaumalām - sastāvā.
Pēc lietošanas- āda nav sausināta- pateicoties sastāvā esošajai vīnogu kauliņu eļļai un Omega- 6, kas ir skrubja sastāvā. Nesatur parabēnus, silikonus utt.
Vienīgais, ko es īsti nesaprotu, kur ir pamatojums šī skrubja "holivudiskajai" izcelsmei? Šis ir ļoti labs, budžeta klases skrubis, kas lieliski pilda visas šāda ķermeņa kopšanas līdzekļa funkcijas, taču nekādu saistību ar Holivudu es te neredzu. :)
Šo līdzekli gan rekomendēju izmēģināt!

You Might Also Like

11 komentāri

  1. Noteikti pamēģini Planeta Organica skrubjus. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kurus Tu domā? Man visi tie "organiki" jūk kopā vienā maisā :D un ne man vienai.

      Dzēst
    2. Šie te - http://doitinriga.blogspot.com/2013/04/fiksais-ieskats.html?m=1

      Dzēst
    3. izskatās interesanti, man gan, šakumā, vajag palietot savus skrubju krājumus- pēdējie 2 minētie nav man vienīgie.

      Dzēst
  2. iesniedz viņam sarakstu ar precīziem nosaukumiem :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. laikam vajadzēs tā darīt - savādāk, drīz, pārdevējas pēc visiem šiem "pigoriņiem" sāks atpazīt :D

      Dzēst
  3. labi, ka firmai ir vismaz kāds daudz maz veiksmīgs produkts :) jo sejas krēmi un maskas ir.... nu taaa, nu vairāk nelietojami kā lietojami. pašlaik no Siberikas piedāvājuma fanoju par Organic Shop skrubi ar cukuru un mango.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, man mango skrubis arī ļoti patīk no "Body desserts"sērijas. šis ir labs pamata skrubis. Sejas maskas un sejas krēmi man no šīs, konkrētās firmas arī nepatīk. Te bija arī atsauksme:
      http://roselouxembourg.blogspot.com/2013/05/organic-therapy-produktu-apskats.html

      Dzēst
  4. Piekrītu,maskas pavisam švakas šai firmai, bet skrubis ja tik labs, būs laikam pēc sava tagadējā ķimeņu skrubja jāizmēģina. Liels paldies par vērtīgu informāciju. :)

    AtbildētDzēst