Guerlain Meteorites Perles - Teint Beige jeb "maģiskās bumbiņas"

otrdiena, janvāris 14, 2014

Sveiciens, lasītājiem!
Beidzot "meteorītu lietus" ir nolijis arī par mani. Manās rokās ir nonākuši slavenie Guerlain Meteorites perles. Šo produktu gribēju jau diezgan sen. Lai arī neticu visas luksus klases kosmētikas neatkārtojamībai (bieži vien cena neatbilst kvalitātei, un apmaksā mārketingu un puskailas modeles reklāmās), šīs produkts ir unikāls. Manuprāt, šim produktam, pasaulē, kurā viss tiek kopēts un uzlabots - 100% analogu, joprojām, nav. 
Stāsts, par to, kā dāvinātājs man šos meteorītus pirka ( apskraidot visus kosmētikas veikalus, ieskaitot "Drogas", un prasot pēc mistiskām bumbiņām, kas nav brūnas, bet ir spīdīgas - ne firmas, ne nosaukuma :)), lai paliek kādai citai reizei :) Šoreiz par pašu pūderi.
Meteroīti ir radušies 1987. gadā, un kopš tā laika, to popularitāte ar katru gadu tikai pieaug. Klasiskie meteorīti ir pieejami 3 dažādās toņu variācijās - 1 Teint Rose (siltajiem ādas toņiem), 2 Teint Beige ( vēsajiem ādas toņiem), un 3 Teint Dore (tumšākiem ādas toņiem).
Mans tonis ir 2- Teint Beige - kas sastāv no 6 dažādu krāsu pūdera pērlītēm : rozā, lillā, persiku krāsas, bēšām, zelta un baltām ar spīdumu.
Katras krāsas pūdera pērlīte veic savu funkciju : lillā- neitralizē sejas dzeltenīgumu, rozā - atsvaidzina, zeltainās, persiku un bēšās- piedod sejai īpašu siltumu, baltās- izgaismo. Pērlītes ir gan matētas, gan ar spīdumiem, kas, gan uz sejas nav uzkrītoši manāmi ( Ziemassvētku eglītes efekts izpaliek).
Šis ir grima nobeiguma produkts, jeb "veil" ( plīvurs, tiešajā tulkojumā). Lietoju pašā grima nobeigumā ar lielu pūdera otu - virs vaigu kauliem, mazliet, uz deniņiem deguna vidusdaļas, virslūpas un kakla bedrītē. Kad paredzēta dekoltēta kleita - arī uz atslēgu kauliem, kas piedod tiem īpašu reljefu, un izskatās ļoti skaisti. Smarža pūderim ir pasakaina - pietiekami spilgta un "dārga", taču neuzbāzīga.
Pūderis uz sejas izskatās ļoti diskrēti, taču grima kopējo izskatu - maina momentā. Seja iegūst diskrētu mirdzumu, kas izskatās kā iekšējs starojums. Momentāli, vizuāli, tiek izlīdzināta sejas āda. Sejas kontūras paliek maigākas, "aizplīvurotākas", romantiskākas. Arī bildēs šis produkts izskatās lieliski - kā blur photoshop apstrāde uz ādas.

Kopsummā - esmu sajūsmā, un iesaku visiem!

You Might Also Like

20 komentāri

  1. Skaists produkts, prieks, ka arī labs darbībā! :)

    AtbildētDzēst
  2. viss, man arī gribas un man ir aizdomas, ka tad, kad man tuvosies dzimšanas diena, es kādam sākšu pastiprināti stāstīt par bumbiņām, vest uz Stockmann pie Guerlain stenda un stāstīt, ka re, kur ir tās bumbiņas, kuras G. pirka K. :D :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas stāsts par "bumbiņām"jau ir vietējā anekdote, tiešām :) Bet - plāns ir labs. Vēl labāk princesīgi paziņot, ka arī gribi "maģiskās bumbiņas" svētkos, lai tik meklē rokā :D

      Dzēst
    2. es ieraudzīju tavu postu iekš blogger feed, izlasīju nosaukumu un uzreiz smaids parādījās sejā, atceroties to stāstu :)

      o jā, tēlot princesi man labi sanāk :) un es pat nojaušu, ka viņš zvanītu, lai noskaidrotu, kur tās bumbiņas var dabūt :)

      Dzēst
  3. Ļoti gaidu, kad parādīsies Guerlain pavasara kolekcija ar jauno bumbiņdizainu. Siekalojos ap meteorītiem ļoti ilgi. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Dzirdēju par jaunajiem meteorītiem, taču pati gribēju klasiskos. Laikā, kad man šos uzdāvināja, bija arī gaisā arī tā Paris Ziemassvētku kolekcija, to negribēju. Klasika, tomēr, paliek klasika.

      Dzēst
  4. Kā reiz sataisījos pirkt beidzot sev, tikai Teint Rose. Jaunos meteorītus negribu gaidīt, jo tie ir tikai 25g un it kā dārgāki mazliet.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tikai 25 g? To gan nezināju - tad jau šie, klasiskie, ir arī izdevīgāki.

      Dzēst
  5. Es sev meteorītus nopirku pagājušā gadā, lietoju ļoti reti, bet ja, šīs produkts ir unikāls!
    man arī tie ir tonī 02.
    Apsveicu ar tādu dāvaniņu!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Un paldies dāvinātājam!

      Kāpēc Tu reti lieto?

      Dzēst
    2. kaut kā tā sanāk, es arī tonālo katru dienu nelietoju :)

      Dzēst
    3. es gribētu varēt nelietot tonālo katru dienu- bet sanāk tomēr visu laiku.

      Dzēst
  6. Es gaidu jaunos, galvenokārt dēļ gaišā toņa, jo tas šobrīd nav pieējāms, kaut arī bija iepriekšējā meteorītu versijā :)) Un svars šīm produktam tiešām ir maznozīmīgs faktors, vel nezinu nevienu cilvēku kas tos būtu izlietojis, manējiem ir jau 3 gadi :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Gaišā toņa? Cik gaiša- ieinteresēja, jo - cik esmu taisījusi swatch meteorītiem- man liekas, ka viņi pa lielam jau tādi bezkrāsaini - tur tas gaismas prizmas princips darbojas - dažādas krāsas, tekstūras un gaismas atstarojošās daļiņas. Jaunie būs daudz savādāki?

      Dzēst
    2. paskaties te :) http://bella-shmella.com/vesennyaya-kollektsiya-guerlain-meteotites-blossom-collection-2014/ Clair variants, ir gaišāks nekā tagadējais. Man tiešām ir ļoti gaiša āda ziemā var redzēt toņa atšķirību no meteorītiem.

      Dzēst
  7. Man ir arī Make-up Base Meteotites pērles...ļoti laba lieta. Pūderi gan ar toni nošāvu geizi (kopā ar francūzieti0konsultanti), bet ziemai 02 būs gana labs arī man :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. 02 tāds samērā universāls tonis - cik zinu - 50% no meteorītu lietotājiem lieto tieši to.

      Dzēst