Organic shop Body desserts - Mango sugar sorbet

otrdiena, decembris 03, 2013

Šoreiz, par sen noskatīto, un, beidzot, nomedīto ķermeņa desertu no Organic Shop. Par šo biju lasījusi vairākas atsauksmes, taču, nopirkt nekādīgi nesanāca. Gluži vienkārši, "Siberikas" veikali, kuros šis ir pieejams, man nav pa ceļam. Tā, pēc vairākiem mēģinājumiem ( un vēl pāris neīstajiem skrubjiem īpašumā, bet, par to, vēlāk), tiku pie kārotā.
Jau atverot ķobīti, uzreiz var just spēcīgu mango/ tropisko augļu smaržu. Smaržo pēc sulīgiem mango, un, mazliet, pēc sulas saldējumiem. Man smarža nešķiet ķīmiska, tāpēc, jo īpaši uzrunā, ka skrubī nav mākslīgo konservantu, krāsvielu un aromatizatoru. Smarža piesātināta, salda un ļoti tropiska, kas, diemžēl, uz ādas pēc skrubešanas nesaglabājas. Žēl.
Ražotājs sola, ka šis antioksidantu ķermeņa skrubis padarīs ādu svaigu un starojošu, kā arī atmodinās vasaras atmiņas ( par tām atmiņām - nevaru nepiekrist, lai arī - Latvijā, patiešām, gatavus mango ir tā pagrūtāk dabūt). Sastāvā esošais mango atjauno ādas šūnas, vīnogu kauliņu eļļa - palēnina ādas novecošanās procesus, laima sulas ekstrakts - tonizē, un aprikožu kauliņu daļiņas skrubē atmirušās ādas šūnas.
Skrubejošās daļiņas skrubī patiešām ir, un tās, tiešām, paveic savu darbu lieliski. Skrubja pamatā ir cukurs, kas, saskaroties ar ādu, kūst. Tieši aprikožu kauliņu skrubja daļiņas veic savu darbu lieliski. Man, ar manu sauso, jūtīgo ādu, likās- ne par rupju, ne par maigu. Viss normā, un viss lieliski!
Saskaroties ar sausu ķermeņa ādu, skrubis var šķist sarežģīts lietošanā, tekstūras dēļ. Tā kā pamata ir cukurs, veidojas bieza konsistence, ar ko īpaši labi ir skrubēt uz sasildītas, mitras ādas, piejaucot mazu ūdens daudzumu. Pati tekstūra ir bieza, ķēpīga, biezam medum līdzīga, kas, saskaroties ar mazu ūdens daudzumu, viegli paļaujas skrubēšanas manipulācijām.
Ķermeņa āda pēc skrubja, man liekas, ļoti labi attīrīta, taču mitrinošais krēms prasās joprojām. Neteiktu, ka šis skrubis ir ļoti barojošs, tas, drīzāk, ļoti labi pilda savu primāro pienākumu - bez jebkādām ekstrām. Ķermeņa sviests pēc šī iesūcas divreiz ātrāk. Āda gluda, zūd sausie pleķīši un negludumi.

Es teiktu - ideāls budžeta klases skrubis ar lielu apjomu ( veseli 400ml, kas man iet diezgan ekonomiski), kas smaržo burvīgi, un labi dara savu darbu. Tiešām iesaku pamēģināt!*

* Vēl jo vairāk tāpēc, ka " Siberikas" veikalā paņēmu pēdējo, un pārdevējas teicās, ka citos veikalos vēl esot, bet, drīzumā, šis skrubis tikšot izņemts no Latvijas veikalu klāsta. Prasīju komentārus- komentēt atteicās. Kāds zina kaut ko vairāk? Negribas zaudēt no latviešu tirgus tik labu pamata ķermeņa kopšanas līdzekli.

You Might Also Like

13 komentāri

  1. Gribējās tieši izlietot krājumus, un beidzot pamēģināt šos, bet ja reāli izņem laukā no sortimenta, tad jāskrien tik pakaļ un jāpērk, lai stāv nebaltām dienām. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, vēl var mēģināt dabūt. par to sortimentu- man nav skaidrojuma. Kā jau teicu - man pārdevējas Imantas "Siberikā" to pateica.

      Dzēst
  2. MMMM, mango :) Būs jāskatās, vai ir :)

    AtbildētDzēst
  3. Šis nav sildošais?Es lasīju atsauksmes par kaut kādiem "karstajiem" skrubjiem,baidījos pirkt,jo zināmu problēmu dēļ-izvairos no tāda veida produktiem!
    Es ceru,ka vismaz Organic shop kā tāds tomēr nepazudīs,jo tie viņu mazie skrubīši ir lieliski! :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, nē nav sildošais. Labs, pabiezs pamata skrubīts.

      Dzēst
  4. Es šo medīju, medīju un nespēju joprojām nomedīt. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Varbūt- vēl var paspēt. Es negribu te taisīt viltus deficītu - varbūt šie paliks apgrozījumā, vienkārši, pārdevējas pajokoja? ( dīvaini joki, tad) :)

      Dzēst
    2. Nē, nē, es izstādē arī prasīju, kur pie viņiem var nopirkt, teica, ka vienā veikalā palikuši, bet maz. Nav baumas, diemžēl. :(

      Dzēst
    3. Interesanti, kāds ir pamatojums? Krievijas interneta veikalos šie joprojām ir plaši pārstavēti, un neviens nedomā beigt tos pārdot. Pilnīgi izmeklēšana jāveic...

      Dzēst
  5. Žēl gan, ka ņem ārā. °Šis man ļoti patika...

    AtbildētDzēst