Nubian Heritage ziepes - atsauksme

piektdiena, decembris 13, 2013

Pirms kāda laika, šeit stāstīju par manu pirmo iepazīšanos ar Nubian heritage firmas produkciju. Jau toreiz, manu uzmanību piesaistīja šīs kompānijas best selleris - afrikāņu melnās ziepes ( tūkstošiem labu atsauksmju un sajūsmas spiedzienu visos iespējamos forumos). Protams, pasūtīju, taču ne sev...
Iepazīstieties - afrikāņu melnās ziepes ar auzām, aloe un vitamīnu E. Ziepes ir veidotas no palmu pelniem, tamarinda ekstraktiem. Šādas ziepes, pēc ražotāja vārdiem, Āfrikā tiek lietotas jau gadsimtiem ilgi, lai kontrolētu taukaino ādu, koptu ekzēmu, tiktu vaļā no pumpām un tumšajiem komedoniem. Arī daudzās interneta atsauksmēs, tiek, kas šīs ziepes bija lietojuši ilgāku laiku - lielīja to taukainas ādas kopšanas īpašības, un vispārējā ādas stāvokļa uzlabošanos. Ziepju sastāvā ir arī šī sviests, kas baro ādu, jo arī taukainai ādai ir nepieciešama barošana. Sastāvs - pilnīgi un galīgi dabisks!
Šīs ziepes pasūtīju savam draugam, kam ir taukaina āda, un "melnie punktiņi" - komedoni sāka palikt pārlieku manāmi- T- zonas rajonā. Tagad, pēc mēneša ilgas lietošanas un "izmēģinājumu trusīša" iztaujāšanas, īsi dalos ar iespaidiem un rezultātiem.
Ziepes putojot veido pelēkas, ļoti krēmīgas putas, ar ko arī iesaka attīrīt mitru sejas ādu. Īpašai skrubējošai attīrīšanai, ar ziepēm var masēt seju ( auzu gabaliņi lieliski skrubē). Ziepju smarža ir īpašas pieminēšanas vērta - smaržo pēc ledeņu konfektēm " Bārbele". Smarža - diezgan stipra. Pēc ziepju lietošanas, vēl kādu laiku, patīkami smaržo visa vannas istaba.
Jau pēc pirmajām lietošanas reizēm, āda izskatās gludāka un tīrāka, taču labākie rezultāti ir pēc pāris mēnešu lietošanas. Komedoni T- zonā ir jūtami samazinājušies, ādai vairs nav tik liela tieksme taukoties un retās pumpas, arī tās ir pazudušas. Pēc mazgāšanas ar šīm ziepēm, tā kādu laiku ir matēta, un labi mitrināta.
Piebildīšu, ka šīs ir ziepes, kas, manuprāt, ir piemērotas TIKAI taukainas ādas kopšanai. Man ar manu sauso ādu, pēc ziepju lietošanas, āda likās savilkta, lai arī pats mazgāšanās process ļoti patika - nebija sajūta, ka seju mazgā ar ziepēm, drīzāk ar barojošām un smaržojošām sejas putām. Seja pēc mazgāšanas man pilnīgi "čīkstēja" no tīrības, kas man likās mazliet dīvaini, un kas taukainākai ādai arī nav novērots.
Lieki piebilsts, ka ziepes nešķīst, ja ziepjutraukā ir ticis ūdens, kā arī,  ir ļoti ekonomiskas lietošanā - mēnesi lietots klucīts ir tādā pašā izmērā, kā tikko pirkts.
Noteikti iesaku izmēģināt!

Kādi ir Jūsu pēdējie atklājumi sejas kopšanā? Ko lieto Jūsu otrās pusītes?

You Might Also Like

13 komentāri

  1. Es arī esmu lasījusi daudz pozitīvas atsauksmes par šim ziepītēm, bet jā, mana āda nav pārlieku taukaina, tāpēc ko tādu neriskēju lietot :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man būs atsauksme vēl par citām, šīs pašas firmas ziepēm, tās ir vairāk sausas/kombinētas ādas kopšanai :)

      Dzēst
  2. Es kā taukainas ādas īpašniece varu teikt, ka šīs ir superīgas, ļoti patīk! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ou, Tu arī šīs lieto? kad gaidīt atsauksmi? :)

      Dzēst
    2. Es jau kopš vasaras par šīm jūsmoju. :)

      Atsauksme: http://www.urbanglitters.com/2013/10/african-black-soap.html

      Dzēst
  3. Hmm, saki, ka vīrietim patīk. Laba ideja dāvanai. Paldies!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vīrietim patīk, gan. Prieks palīdzēt! :)

      Dzēst
    2. Var vel piebilst, ka ar šo ziepju putām var arī skūties

      Dzēst
  4. mans vīrietis ir mežonis :D neko nelieto :) :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. mans arī bija tāds pats. bet ar laiku un sieviešu viltībām, visu var mainīt :D

      Dzēst
    2. es jau strādāju pie šī jautājuma - neliels progress ir, bet nu neko diži - mežonis paliek mežonis :D :D (ceru, ka neizlasīs un neapvainosies :D)

      Dzēst
  5. OK, un tagad biežāk uzdot.ais jautājums - kur nopirkt un cik maksā, manam vīrietim baigi vajadzētu

    AtbildētDzēst