Garnier Nordic moisture match atsauksme

otrdiena, novembris 26, 2013

Šoreiz gribu parunāt par daudz dzirdēto un daudzu slavēto Garnier Nordic moisture match mitrinošo krēmu ( mans ir sausai/ ļoti sausai ādai). Vēl, Latvijā, pieejami divi citi krēmi no šīs pašas sērijas - kombinētai/taukainai (zaļš ļobīts) un normālai/sausai (zils ķobīts). Ārzemēs ir pieejamas vēl divas šī krēma variācijas - nogurušai/ nespodrai ādai (oranžīga tūbiņa), un normālai ādai ( dzeltena tūbiņa).
Sākoties aukstākam laikam, mana āda uzstājīgi prasa kaut ko treknāku un, ne tik, atsvaidzinošu kā mans apelsīnu krēms, kas jau arī lēnām iet uz beigām, bet jauns vēl nav atnācis. Tā kā biju redzējusi šos jaunos Garnier ķobīšus, arī pasūtījusi paraudziņus ( kas, diemžēl, tā arī pie manis nenonāca, bet - mierinu sevi ar domu, ka, vismaz, pastniece dabūs pamēģināt jaunos krēmus :)), ilgi nedomājot šo krēmu nopirku. Ražotājs sola, ka šis krēms mitrinās ādu 24 stundas.
Krēms nav licis man vilties - drīzāk brīnīties par pieejamās cenas/kvalitātes attiecību.
Iepakojums - vienkāršs, ērts, ergonomisks- ērti ieguļas rokā. Vienīgais mīnuss - produktu jāķeksē ārā ar pirkstiem, kas nav ļoti higiēniski. Taču, man tam ir paredzēta spatuliņa, kas palikusi pāri no kāda cita krēma. Lieliski šim mērķim var izmantot arī vates kociņu.
Konsistence - bieza, stingri krēmīga. Taču - krēms klājas ļoti viegli un vienmērīgi, ļoti labi iesūcas, neatstājot uz ādas "plēvītes sajūtu", vien mitrinot to  - visas dienas garumā. 
Smarža - saldena, svaiga. Man smaržo mazliet pēc melones, mazliet pēc rozēm, mazliet pēc Garnier produktiem raksturīgā svaiguma un tīrības, mazliet pēc vasaras. Reizēm krēmu tāpat vien pasmaržoju, un man uzlabojas noskaņojums ( jā, es esmu smaržu cilvēks).
Krēms, manuprāt, ir lielisks ikdienas ādas mitrināšanai - tas neizlīdzinās grumbiņas, tas nebalinās ādu un nedarīs vēl visādus brīnumus, ko sola, taču ne vienmēr pilda mūsdienu krēmi. Tas, vienkārši, mitrinās. Mitrinās labi. Ļoti patīk kā pēc šī krēma izmantošanas uz ādas klājas tonālais līdzeklis. Man šis krēms, pēdējā laikā, strādā arī kā mitrinošā grima bāze.
Šis krēms ir viens no produktiem, kas - pēdējā laikā - ļoti patīkami pārsteidza. Iesaku izmēģināt visiem - izvēloties atbilstošāko savam ādas tipam.

You Might Also Like

9 komentāri

  1. šo lietoju jau kopš vasaras, nopirku pirms vēl mēģināju paraudziņus, bet vienalga šis no visiem 3 vislabāk patika.
    tiešām labi mitrina, nav trekns, manai problemātiskajai ādai neaizsprosto poras, lietoju vakaros, bet, no rīta pamostoties, āda jūtas labi. par smaržu pilnīgi piekrītu - arī mēdzu to vnk atvērt un pasmaržot, jo atgādina vasaru. ;D iepakojums gan prasītos tāds kā drogās tersteru tūbiņas. ;[

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šis, manuprāt, ir ideāls tieši sausai ādai - citiem ādas tipiem būs par smagu. un - par smaržu - piekrītu - man arī atgādina tādu svaigo vasaru

      Dzēst
  2. Manējie paraudziņi gan pie manis bija nonākuši, un man ļoti nepatika. Brīnos par šī krēma labajām atsauksmēm, jo mans viedoklis ir pavisam pretējs. Iespējams, ka būs jāpārdomā un jāpamēģina vēlreiz. Šķiet, ka mammai uz plauktiņa kaut kad redzēju...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Varbūt, tagad, uz ziemas pusi būs kaut kas mainījies ādai. Pamēģini! Bet - tāpat jau visi viedokļi par šiem krēmiem ir subjektīvi. Kas der vienam - neder otram :)

      Dzēst
  3. Man vasarā arī nepatika, būs jāpamēģina atkal.
    Toties nopirku Tevis ieteikto Lumene sejas krēmu, superīgs. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā jau te minēja iepriekš - es arī esmu dzirdējusi to, ka šis, rozā krēms atšķiras no pārējiem diviem - labāks it kā esot. Nemāku spriest - pārējos neesmu mēģinājusi. Man arī ādai der šis :)

      Dzēst
  4. es testēju zaļo - manai ādai bija ok, nekādu pretenziju. bet kaut kā normālo izmēru arī nenopirku.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. esmu dzirdējusi, ka zaļais labi matē - ir tā? ( domāju par bāzi, taukainai ādai :)

      Dzēst
    2. jā, ir gan matējošs. man likās, ka tas izveido tādu kā kārtiņu uz sejas, tāpēc jāklāj plāni - gluži ka bāzi. Iespējams, ka šis bija iemesls, kāpēc nepirku pilno produktu, jo man likās, ka ja gribu kārtiņu uz sejas, tad uzlieku bāzi nevis krēmu :D kaut kāda man interesantā loģika :)

      Dzēst