Polijas Inglot pirkumu apskats

trešdiena, oktobris 30, 2013

Tāds, nu, ir kopskats maniem pirkumiem, ko veicu Inglot veikalos, Varšavā. Divas freedom acu ēnu paletes un viena konsīleru/lūpukrāsu palete. Visi produkti ir izmēģināti, un vilties nav likuši. Inglot, kā vienmēr, patīkami pārsteidz ar produktu noturību un pigmentāciju.
Pirmā palete, ko izlasīju no simtiem ēnu krāsu un veidu - brūnā, neitrālā. Tādas acu paletes, lai cik arī kādam apnikušas būtu, man saimniecībā noder vienmēr, jo 80% neitrālo dienas un līgavu grimu tiek veidotas tieši šajā krāsu gammā.
Visi toņu nosaukumi - ir pierakstīti katrai ēnai apakšā. Šī ir ideja, kas man ienāca prātā, kad, vairākas reizes, man tika prasīts, kāds konkrētajai ēnai tonis, un katru reizi nācās kratīt ārā acu ēnu, lai paskatītos aizmugurē, kas nav ne ērti, ne labi pašām ēnām.
Lai arī šī bilde neataino visu ēnu burvību ( joprojām cīnos ar gudro foto aparātu), par acu ēnu pigmentāciju un noturību varu teikt tikai to pašu labāko. Produkts ir pigmentēts, spilgts, pietiekami viegli to paņemt ar otru. Ēnas nav ne pārāk mīkstas, kas rosina to biršanu, ne pārāk cietas, kas liek berzēt otu iekšā, lai dabūtu ārā produktu. Toņus izvēlējos neitrālus, klasiskajām ēnām pievienojot vienu Rainbow trīskrāsaino acu ēnu (117R), ko, tagad, ļoti bieži izmantoju uzacu noformēšanai - ideāls toņu salikums gan gaišmatēm, gan brunetēm. Kā gaišo toni izvēlējos gaiši dzelteno (313) - tas daudz interesantāk par pienaini balto, izceļ jebkuru acu krāsu, un labi kontrastē ar brūnajiem toņiem. Visas ēnas ir matētas, izņemot pēdējo toni - 434 - tas ir satīna un ideāli der dramatiskākam acu meikapam. Otro tonīti - 358 - man ieteica pārdevēja/ vizāžiste veikalā - tas esot best selleris līgavu grimam - matēts, gaisīgs, viegls taupe tonis.
Otrajā acu ēnu paletē sakombinēju šoruden ļoti aktuālos trendīgos plūmju/ lillīgos un pelēki/zeltainos toņus.
Šajā paletē, par gaišo pamatu ņēmu pienīgi lillīgu toni (346), kas lieliski der kā visa plakstiņa bāze gan ar tumši lillā ēnām, gan ar pelēkajām. Man pašai no šīs paletes vislabāk patīk tieši nematētie toņi - īpaši satīna plūmju tonis (446), kas, jau vairākas reizes, izmēģināts darbībā, un der visām acu krāsām, izceļot tajās pamattoni ( zilas acis - liksies zilākas, zaļas acis zaļākas, brūnajās acīs izcels zeltainumu un medainas krāsas apakštoņus). Otrais favorīts ir pēdējais tonis, kas ir matēta, melna acu ēna ar zelta spīdumiņiem tajā (64). Nebirst uzklājot, ļoti labi iztušējas un spīdumiņi turas uz plakstiņa, un nekur nepazūd. Pārēji divi toņi šajā paletē - klasiskie, taču vizāžista koferī ļoti noder.
Trešā Varšavas palete ir miksējums no konsīleriem un lūpu krāsām. Jau sen esmu gribējusi pamēģināt Inglot konsīlerus un lūpu krāsas, tad, nu, saliku 5 testēšanai vienā paletē.
LW100/LC100 - konsīleri - visgaišākie pieejamie ar aukstu un siltu apakštoni. Miksējot šos divus kopā, var panākt vēlamo konsīlera toni 99,9% bālajiem un vidējiem ādas tipiem. Konsīleri ir ļoti krēmīgi un pabiezi. Klājuma intensitāte ir atkarīga no tā, ar ko klāt - ar otiņu sanāk biezāks, necaurredzamāks, smagāks klājums, ar sponžu - izkliedētāks un plānāks. Konsīleri labi aizklāj tumšos acu lokus, neskatoties uz biezo, krēmīgo tekstūru. Taču pēc uzklāšanas, tie ir uzreiz jānopūderē, kas ļauj tiem pareizi "nosēsties". Šie ir ideāli sejas izgaismošanai foto grimā - konsistences dēļ, tie ir kontrastaini uz tonālā fona, un ar tiem viegli strādāt. 
44/51/02 - lūpu krāsas -  Apjuku pie toņu izvēles - no baltām un neitrālām lūpu krāsām, līdz zilām un zaļām - tas viss bija pieejams veikalā kā freedom paletes pildījums. Beigās nolēmu paņemt trīs toņus, ko būs izdevīgi un labi jaukt savā starpā un pielietot ikdienā. 
Man ļoti patīk lūpu krāsu konsistence- ne par biezu, ne par smagu. Nav vaskainas, nesmērējas, un ir ļoti, ļoti pigmentētas. Klājas viegli pat ar pirkstu, mazliet smaržo pēc ogām ( kā man liekas). Es uz lūpām tās galīgi nejūtu - nav smaguma sajūtas. Noturība - kādas 3-4 stundas, pateicoties augstajai pigmentācijai. Noteikti iesaku izmēģināt!

Par cenām Polijas Inglot, es biju šokēta, lai neteiktu vairāk. Un, tagad, jutīšos apkrāpta iepērkoties Latvijas Inglot :) 
Salīdzinājumam:
Latvija
Freedom sistēmas palete piecām acu ēnām : 5.50Ls ( to kā izskatās tukša palete var redzēt šeit)
Viena acu ēna - 3,50Ls ( nezinu, vai Rainbow trīskrāsainajai ir tāda pati cena, bet, pieņemsim)
3,50Ls x 5 + 5,50Ls = 23Ls

Polija
Freedom sistēmas palete piecām acu ēnām : 16 Pln/ap 2.70Ls
Viena acu ēna - 13Pln/ ap 2.19Ls
Rainbow acu ēna : 16Pln/ 2,70Ls
2.19 x 5 +2.70 = 13.65LvL/ Vai 14.16Lvl ar vienu trīskrāsaino ēnu

Konsīleris un lūpu krāsa arī maksāja 2.19Ls gabalā. Tā poļu ražojuma foršā kosmētika ar cenām lolo visus poļus, kas vēlas to pamēģināt.

Eh, ja sevi laicīgi neapturētu, iznestu visu veikalu!

You Might Also Like

12 komentāri

  1. 446 ir burrrvīgs tonis! es vispār pēdējā laikā uz violetīgiem un plūmīgiem toņiem pasista :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, ļoti burvīgs un ļoti trendīgs šoruden, savienojumā ar vīnkrāsas lūpām :)

      Dzēst
  2. raksts tieši laikā! lielākā daļa no ēnām man ir un ļoti patīk! #446 man ir uz acīm pašlaik!
    Rainbow pie mums maksā 4.50.
    Pērku acu ēnas un visu pārējo tikai ar atlaidēm vai izstādēs, tad sanāk izdevīgāk kā pirkt veikalā Latvijā

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man pirmā saskaršanās ar tik lielu cenu atšķirību. Pagājušo gadu Baltic Beauty Inglot' am cenas bija līdzīgas poļu - redzēs, kā būs šogad.
      Kur vēl var dabūt Inglot ar atlaidēm? Veikalā jau viņi tās atlaides netaisa lielas. Es kaut ko nezinu? :)

      Dzēst
    2. kad slēdza veikalu uz rekonstrukciju, atlaide ēnām bija 25%, sanāca pa 2.63 pirkt. Ceru, ka atvērsies atkal būs atlaides. :)

      Dzēst
    3. Par veikala slēgšanu -zināju. Es domāju vēl kaut kur var lēti dabūt - internetā utt. Nu, par 2.63Ls - nav nemaz tik slikti.

      Dzēst
  3. Būs izstādē jāpaskatās tas Inglot. :)

    AtbildētDzēst
  4. Nu cenu atšķirība mani ļoti šokēja! Noteikti, kad trāpīs pa rokai šis brends, tad noteikti kaut kas tiks izmēģināts.
    Un tas 446 ir ideāls tonis! Skaistums!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. 446 pirku jau otro reizi - pārsvarā visiem piestāv un patīk :) Ja apmeklēsi izstādi, mēģini Inglot stendu - pagājušo gadu cenas bija tuvu poļu cenām.

      Dzēst
  5. 434 tonis fantastisks! Saki, ka konsīleri der arī acu zonai?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, cik mēģināju - der arī zemacu zonai. Taču, neesmu pārliecināta par taukainas ādas īpašniecēm - konsīleris ir ļoti krēmīgs - varbūt ar praimeri labāk turēsies?

      Dzēst