Jaunumi sejas ādas kopšanā

otrdiena, oktobris 15, 2013

Šoreiz, bez gariem, ievadiem, iepazīstināšu Jūs ar maniem jaunatklājumiem sejas ādas kopšanā. Tiem, kas nezina- man ir sausa, jūtīga, bāla sejas āda ar vasaras raibumiem un tieksmi uz alerģiskām reakcijām. Kopsummā, produktu ir vairāk, taču, šoreiz par sejas attīrīšanu un mitrināšanu.
Man pašai ļoti patīk putu veida atīīrošie sejas līdzekļi, taču ņemot vērā mūsu veikalu piedāvājumu un manu noslieci draudzēties ar alerģiju rudenī - Latvijas veikalos neko ievērības cienīgu neatradu ( vai, varbūt, nepietiekami rūpīgi meklēju?) Kārtējo reizi pasūtot no iherb.com, pievērsu uzmanību tieši sejas mazgāšanas līdzekļiem. Šis, konkrētais - Orjene COQ10 Olive Vitale, piesaistīja ar sastāvu, pareizāk, sastāvā esošajām alfaliposkābēm. Likās interesanti, no ražotāja puses, iekļaut sastāvā liposkābes, kas atrodas katrā cilvēka ķermeņa šūnā un palīdz pārvērst glikozi enerģijā. Vēl sastāvā ir hilauronskābe, COQ10, olīvu ekstrakts, zaļās tējas un zāles ekstrakts. Sastāvs- 70% organisks.
Līdzekli lietoju, nu, jau mēnesi, un esmu ļoti, ļoti apmierināta. Gan ar ērto iepakojumu, gan ar produkta tilpumu, gan ar smaržu ( viegls sajaukums starp zālīšu aromātu un...kolu, kā man liekas), gan ar ekonomisko lietošanos. Man pietiek vienu reizi nospiest pumpīti, lai nomazgātu visu seju un kaklu, reizē nomazgājot visu grimu no sejas ( mīnuss- slikti nomazgā ūdensnoturīgo tušu, kas, īsti, nav mīnuss man, jo - nelietoju). Ādu attīra ļoti maigi, kas ir tieši tas, ko meklēju. Kopsummā, produkts ir pieskaitāms pie anti-age sērijas, tas palīdz izlīdzināt mīmiskās grumbiņas, tonizē sejas ādu un atsvaidzina ādas kopīgo izskatu.
Dziļākai ādas atttīrīšanai lietoju sejas masieri. Pasūtīts jau labu laiku atpakaļ, ebay.com plašumos - tas man, sliņķei, atvieglo dziļāku sejas tīrīšanu un sejas masāžu. Lietoju to arī ar iepriekš minēto sejas mazgāšanas līdzekli - 3-4 reizes nedēļā - ar spondža vai birstītes uzgali. Pēc šādām procedūrām - seja pilnīgi "čīkst" no tīrības un visi sejas krēmi vai serumi uzsūcas daudz ātrāk, pateicoties sejas asinsrites uzlabošanās pēc procedūras.
Arī krēms man ir jauns. Jau sen gribēju pamēģināt sejas kopšanas līdzekļus ar C vitamīnu, un, beidzot, dabūju. Iepazīstieties - Avalon Organics vitamin C renewal cream. Šis ir viens no vislabāk pārdotajiem produktiem jau minētajā mājaslapā. Ja, sākumā, biju noskaņota skeptiski, tad, pēc mēneša lietošanas- sejas āda ir mainījusies.
Krēma konsistence- pabieza, piesātināta. Smaržo pēc apelsīniem, daudz apelsīniem, ļoti, ļoti daudz apelsīniem, kas ļoti uzmundrina rudenī. Pateicoties lielajai C vitamīna koncentrācijai krēma sastāvā - ražotājs sola, ka tas cīnīsies ar ādas novecošanos, uzlabot kolagēna un elastāna līmenī ādā.  Vairāk piemērots lietošanai vakarā, jo C vitamīns, saules ietekmē zūd. Taču, reizēm, krēmu lietoju arī no rīta, sevišķi tagad, kad saules ar katru dienu ir mazāk. Tas lieliski izlīdzina ādas toni un tonālie līdzekļi daudz vieglāk klājas un saplūst ar ādas toni. Uz sejas ieteicams klāt plānā kārtiņā, biezās konsistences dēļ. Iesūcas momentāli. Man maskas efektu nerada. Pirmajās lietošanas reizēs, bija manāms viegls apsārtums, kas skaidrojams ar C koncentrāciju sastāvā, tagad āda ir pieradusi, un nekādas papildus reakcijas nav manītas. Pēc mēnesi ilgas lietošanas, sejas tonis ir manāmi uzlabojies ( pieļauju, ka krēms mazliet balina ādu, arīdzan), vispār nav manītas pumpas (tfu,tfu), āda kļuvusi elastīgāka un tāda, svaigāka pēc izskata, kā arī - jūtami izlīdzinājušās mīmiskās grumbiņas Arī šis krēms ir pieskaitāms pretnovecošanās, anti- age grupā, un, manuprāt, ideāli derēs ādai pēc 25 gadiem.
Vienīgais mīnuss- iepakojums. Nepatīk, ka krēms katru reizi jāņem ārā ar pirkstiem - nehigiēniski. Taču, tas viegli atrisināms, aizņemoties spatulu vai mini karotīti no kāda cita krēma.

Tādi tie mani organiskie atklājumi. Kas jauns Jūsu sejas kopšanā?

You Might Also Like

9 komentāri

  1. Sveika! Cik maksāja sejas masieris?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ap 7$ dolāriem? :) Īsti vairs neatceros. Kaut kas līdzīgs ir šeit:
      http://www.ebay.com/itm/5-In-1-Smoothing-Heated-Body-Face-Beauty-Care-Facial-Massager-Great-Cleanser-Hot-/180921424508?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a1fc1da7c

      Dzēst
  2. ieinteresēja sējas masieris! kaut kā negribas pirkt Clarisonic par vairāk kā 100 mārciņām..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zini, es noskatījos 100 video par Clarisonic, un, tad, vēl 100 video un bloga rakstus, par to kā Clarisonic darbību var vienkārši aizstāt ar elektronisko, rotējošo zobu birsti. Izvelējos kaut ko pa vidu ;) Pagaidām - nav ne vainas.

      Dzēst
  3. Noteikti sakārdināji ar to sejas krēmu :) Uz ziemas sezonuvarētu būt tieši laikā :)

    AtbildētDzēst