Visi no viena jeb kuru no Maybelline tonālajiem izvēlēties.

otrdiena, septembris 22, 2015


Sveiciens visām skaistajām bloga lasītājām!

Šīsdienas raksts būs ļoti interesants tiem, kas joprojām meklē savu ideālo budžeta klases tonālo krēmu.  Turklāt, man pašai bija interesati iepazīties ar budžeta segmentu un iepriekš negadījās testēt viena ražotāja gandrīz visus tonālos krēmus vienā reizē. Tieši tāpēc man pašai šis bija aizraujošs izaicinājums. Maybelline Latvija 1. oktobrī plāno atjaunot oficiālo mājaslapu, kurā iekļaut arī blogeru viedokļus par Maybelline ražotājiem tonālajiem krēmiem. Pavisam testēšanai tika piedāvāti seši tonālie līdzekļi - dažādās tekstūrās, ar dažādu sedzamību un klājumu. Šodien par katru no tiem pastāstīšu mazliet vairāk, gan novērtējot tos dažādās kategorijās, gan izceļot favorītus.


Maybelline Superstay Better Skin / Flawless finish/ foundation SPF 20 - tonālais līdzeklis, kas sola uzlabot ādas izskatu 3 nedēļu laikā. Sastāvā vitamīni C un B5, magnijs, cinks un varš, kas palīdz uzlabot ādas stāvokli katru dienu. Turklāt sastāvā ir arī SPF faktors, kas nav mazsvarīgi.

Konsistence/ sedzamība : biezs, sedzošs. Uz sejas ādas viegli izlīdzinās, īpaši ja tiek lietots grima uzklāšanas sūklītis. Sedzamību var palielināt, produktu uzslāņojot. Ar šo tonālo līdzekli ir iespējams maskēt diezgan nozīmīgas ādas nepilnības - gan apsārtumus, gan nelīdzenumus. Uz sejas izskatās svaigi, nepārspīlēti. Derēs arī smagāku sejas grimu izveidei. Fotogrāfijās izskatās ļoti skaisti.

Patiks : tiem, kam ir normāla/ kombinēta sejas āda. Krēms lieliski turas uz sejas - nesmērējas, nenotek un nesmērē drēbes līdz pat 6-8h. Nekādus būtiskus ādas uzlabojumus šo lietojot gan nesaskatīju.

Nepatiks : Sausai ādai un nobriedušai ādai šis diez vai derēs - tam ir tendence mazliet izcelt sausos pleķīšus un grumbiņas.

Vērtējums : 7/10


Maybelline Dream Satin liquid / Satiny finish Pore perfection/ foundation  SPF 13 - tonālais līdzeklis, kas sola izlīdzināt sejas ādas toni, matēt to un vizuāli padarīt poras perfektas :)

Konsistence/ sedzamība/ noturība : ļoti līdzīga iepriekšējam Better skin tonālajam krēmam, tikai plūstošaka, šķidrāka. Uz sejas ādas viegli izlīdzinās, īpaši ja tiek lietota grima uzklāšanas ota. Es lietoju Nanshy otu. Sedzamība- vidēja, taču to var uzslāņot. Uz sejas rada dzīvīgu, satīna finišu. Noturība - 5 līdz 6 h, pēc tam prasa uzlabojumus papildus tonālā krēma vai pūdera veidā.

Patiks : tiem, kam ir taukaina/ kombinēta sejas āda. Labi matē, izlīdzina sejas toni un samazina poru vizuālo izskatu. Turklāt, produkta noturību var būtiski paildzināt to piepūderējot.

Nepatiks : Ļoti sausai ādai.

Vērtējums : 7/10



Maybelline Fit Me Liquid foundation SPF 18 - tonālais līdzeklis uz ūdens bāzes, kas pielāgojas jebkuram sejas ādas tonim.

Konsistence/ sedzamība/ noturība : šis ir mans absolūtais favorīts no visiem testēšanai piedāvātajiem tonālajiem līdzekļiem.  Ļoti vieglis, šķidras konsistences tonālais līdzeklis, kas ļoti viegli klājas, labi izlīdzinās uz sejas ādas un to var arī uzslāņot. Uz sejas tas gandrīz nav jūtams un rada ļoti dabisku, nepārspīlētu, taču skaistas un ļoti veselīgas ādas efektu. Noturība produktam ir videja - 5 - 6h, taču no sejas tas pazūd pakāpeniski un ļoti vienmērīgi, bez pleķiem. Šis konkrētais tonis man ir krietni par tumšu, taču zinu, ka Latvijā šim tonālajam līdzeklim ir pieejami daudz toņi, arī ļoti gaiši.

Patiks : tiem, kam ir sausa/normāla sejas āda. Nesavelk sejas ādu, mitrina to un labi izlīdzina nepārslogojot.

Nepatiks : Taukainai sejas ādai. Produkts nav domāts kā matējošs, tāpēc no taukainas sejas ādas var slīdēt nost un smērēties.

Vērtējums : 8/10



Maybelline Dream Matte mousse / Lightweight feel/ foundation  - uzputotas tekstūras tonālais krēms, kas padarīs ādu samtainu pieskārieniem.

Konsistence/ sedzamība/ noturība : šis tonālais krēms man patika vismazāk. Lai arī uzputotā konsistence šķiet patīkama, tonālais līdzeklis klājās samērā nevienmērīgi un to bija grūti izlīdzināt. Sedzamība - vāja līdz vidēja. Turas kādas 4 - 6h, atkarībā no uzklāšanas biezuma un veida.

Patiks : tiem, kam ir taukaina sejas āda. Ļoti labi derēs arī jaunai ādai, jo izcels tās gludo reljefu un tonusu. Līdzeklis tiešām labi matē un liek taukainai ādai izskatīties veselīgai un matētai. Arī fotogrāfijās šis līdzeklis, sevišķi jaunām meitenēm, izskatās ļoti skaisti un veselīgi.

Nepatiks : Sausai sejas ādai ( kāda ir man :). Produkts ir domāts kā matējošs, tāpēc sausai sejas ādai tas būs par agresīvu un sausinošu.

Vērtējums : 6/10



Maybelline Dream Pure 8-in-1 BB cream for oily skin, SPF 15 - Viegls BB krēms ar salicilskābi, starojošai un veselīgai sejas ādai. Sevī ietver 8 funkcijas - tādas kā apsārtuma novēršana un poru samazināšana, kā arī izlīdzina un mitrina sejas ādu.

Konsistence/ sedzamība/ noturība : Ļoti viegla, mitrinoša un plastiska. Sedzamība šim tonālajam krēmam nav nekāda lielā, taču tāds arī nav bijis ražotāja mērķis. Šis tonālais krēms ir domāts dienām, kad negribas seju pārslogot ar biezu grima kārtu un gribas ļoti nemanāmi izlīdzināt sejas ādas toni,  tajā pat laikā rūpējoties par ādas skaistumu.

Patiks : Šis būs ideāls tonālais līdzeklis taukainai/kombinētai jaunai ādai, kas pati par sevi bieži ir ideāla un neprasa smagu tonālo līdzekļu lietošanu un ļoti augstas maskēšanas spējas. Turklāt arī sastāvā esošā salicilskābe ir ideāli piemērota taukainas/ kombinētas un  jaunas ādas kopšanai, jo cīnās ar iekaisumiem.

Nepatiks : Sausai, nobriedušai vai ļoti problemātiskai sejas ādai, kas prasa papildus maskēšanu un sedzamību.

Vērtējums : 7/10



Maybelline Dream Pure 8-in-1 BB cream, SPF 15 - jau iepriekšminētā BB krēma versija, kas domāta sausa/ normālas ādas kopšanai un izlīdzināšanai.

Konsistence/ sedzamība/ noturība : Ļoti viegla un mitrinoša. Sedzamība šim tonālajam krēmam, tāpat kā iepriekšminētajam, nav nekāda lielā. Man šis līdzeklis ļoti patika dienās, kad krāsoties negribas pavisam, taču gribas iegūt svaigāku sejas ādas izskatu, to nepārslogojot. Maybelline BB krēms + skropstu tuša + spilgtāka lūpukrāsa, un ideāli slinkais brīvdienu grims ir gatavs. :) Līdzeklis veido ļoti delikātu, puscaurspīdīgu klājumu un uz sejas ādas ir pavisam, pavisam nemanāms. Tiem, kam ir kādas nopietnas ādas nepilnības ar šī produkta maskēšanas spējām varētu nepietiekt. Visiem pārējiem - šis būs ideāls produkts ādas atslodzes dienām.

Patiks : Šis būs ideāls tonālais līdzeklis sausai/normālai sejas ādai, kā arī protams jauniešiem, kam smagus tonālos līdzekļus nav vajadzības lietot - āda tāpat ir skaista.

Nepatiks : Taukainai vai ļoti problemātiskai sejas ādai, kas prasa papildus maskēšanu un sedzamību.

Vērtējums : 8/10



Kā Jums patīk šāds raksta formāts? Vai esat mēģinājuši kādu no šiem tonālajiem krēmiem? Kurš no visiem ir vismīļākais? :)



You Might Also Like

10 komentāri

  1. Lietoju Fit me jau vairākus gadus, tagad laikam iet trešā pudelīte. Patīk, ka āda izskatās svaiga un neliekas, ka uz sejas kosmētika ir biezā slānī (pat ja ir). Fit me tiešām pieskaņojas sejas tonim, vienu toni lietoju gan ziemā, gan vasarā. Lielākais pluss - nesmērē drēbes!

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī Tevis minētais tonālais krēms patika visvairāk. Ļoti ērti un viegli lietojams, turklāt toņu izvēle ir liela - katrs varēs atrast sev piemērotāko.

      Dzēst
  2. Patīk šāda tipa raksti, gribētu, lai tādi būtu katram zīmolam. :)

    Man no Maybelline patika tikai Dream Pure BB krēms.
    Fit Me un Dream Fresh BB padarīja seju kūcīgu, bet Better Skin - nekas īpašs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man jau sen bija padmā veidot rakstut strukturētākus un arī īsākus, kas būtu pārskatāmāk :) Paldies par viedokli! Man Dream Pure mazliet savilka ādu, jo man sausa.

      Dzēst
    2. Piekrītu Elīn! Es arī gribētu šādu aprakstu visiem! Un vēl labāk, ja viņi būtu pieejami veikalos :D

      Dzēst
    3. Es izprintēju sev šo rakstu un gāju pirkt Maybelline tonālo! Ļoti forši un pārskatāmi! :D

      A.

      Dzēst
  3. Ļoti foršs un pārskatāms raksts - uzreiz skaidrs, ko ir vērts mēģināt un ko ne :) No šiem esmu mēģinājusi Dream Fresh BB krēmu, kurš ļoti patika un Fit Me tonālo, par kuru man ir pagaisis viedoklis, bet, šķiet, ka patika tīri labi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Ir plānā arī turpmāk veidot šāda veida rakstus :)

      Dzēst
  4. Ceru, ka drīzumā būs arī līdzīgs apskats par kādas citas firmas tonālajiem! Paldies par ieguldīto darbu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man jau bija līdzīgs raksts šajā pašā blogā par Inglot tonālajiem :) Gan jau kādreiz būs vēl kāds! Prieks palīdzēt :)

      Dzēst