The Body Shop - Spa of the world atsauksme jeb sevis lutināšanas rudens.

pirmdiena, septembris 21, 2015


Sveiciens rudenīgajā laikā!

Šodien, kad laiks mūs īpaši nelutina, bet gribas ieritināties siltā pledā pie kamīna un palutināt sevi, vēlos pastāstīt par The Body shop jauno SPA of the World sēriju, kas tik ļoti piestāv šādam nemīlīgam rudens laikam un ļauj uzlabot ne tikai fizisko ķermena skaistumu, bet arī garīgo noskaņojumu. :)
SPA of the world ir pasaules kopšanas rituālu iedvesmota sērija. Tajā ir likts uzsvars uz dažādām sastāvdaļām, kas ķermeņa kopšanā un lutināšanā ir izmantotas gadsimtiem ilgi. Manā īpašumā ir nonākuši trīs šīs sērijas produkti par kuriem tad arī izteikšu savas domas šodien. Kopējais produktu testēšanas* laiks ir viens mēnesis. Pietiekami ilgi, lai ļoti objektīvi tos novērtētu un padalītos ar Jums.


The Body Shop African Ximenia body scrub - jeb Āfrikas savvaļas plūmes skrubis. Ļoti delikāts, maigs skrubis ar smalkām un mīkstām abrazīvajām daļiņām. Sastāvā ir jau minētais savvaļas plūmes eļļa, kas ir bagāta ar oleīnskābi. Šis nav skrubis klasiskajā izpratnē - tas ļoti rūpīgi, taču maigi attīra ķermeņa ādu. Sajūta šo lietojot, it kā ķermenī iemasētu ļoti krēmīgu un bagātīgu ķermeņa krēmu. Tiem, kam patīk agresīvāka skrubēšana šis produkts varētu likties par maigu, taču tiem, kam ir ļoti plāna un maiga ķermeņa āda, šis ļoti patiks. Produkts fantastiski smaržo - eksotiski, saldeni un mazliet vīrišķīgi, ar koksnes un vaniļas notīm.



Arī ķermeņa āda pēc produkta lietošanas jūtas ļoti mitrināta un kopta. Man pēc skrubja neprasās ķermeņa krēms, mitrināšana ir pietiekoša. Atsevišķi vēlos izelt produkta iepakojumu - smags, taču elegants biezas plastmasas ķobīts, kas rotās katru vannasistabu. Arī produkta tilpums ir lielāks nekā parasti - 350 ml, kas arī lietojas samērā ekonomiski.

Vērtējums : 9/10
Cena : 26.90 EUR



The Body Shop Japanese Camellia Cream - jeb Japānas kamēlijas krēms. Šis produkts ir mans absolūtais favorīts, kopš pirmās lietošanas reizes. Tāda ir un tā smaržo īsta sievišķības esence. Maigi, delikāti, neuzkrītoši, taču neaizmirstami un mazliet noslēpumaini. Katru reizi lietojot šo produktu sajūtas, ka dari savam ķermenim un prātam kaut ko neaptverami labu un kopjošu. Biezas, uzputotas konsistences ķermeņa krēms momentāli iesūcas ķermeņa ādā, ilgu laiku mitrinot, padarot ādu zīdaini maigu un atstājot smaržīgu šleifi. Ar tik patīkamu konsistenci ķermeņa krēmam sastopos pirmo reizi mūžā. Bieza, bagātīga, taču uzputota un momentāli kūstoša :) Smaržo saldeni, maigi, mazliet pēc piena vannām ar eksotiskiem ziediem, mazliet pēc austrumu saldumiem, mazliet pēc vasaras vakaros ziedosām kamēlijām un jasmīniem. Šis ir produkts, ko obligāti iesaku pasmaržot un pamēģināt veikalā. Ja ir kāda sieviešu kārtas būtne, kam tuvjas svētki, šis produkts būs ideāla dāvana. Es joprojām neesmu satikusi nevienu, kam šis ķermeņa krēms nepatiktu :) Pie šī es noteikti atgriezīšos vēl un vēl...

Vērtējums : 10/10
Cena : 29.50 EUR




The Body shop Polynesian Monoi radiance oil  - jeb Polinēzijas Monoi mirdzuma eļļa. Vēl viens fantastisks produkts no sērijas, kas domāts gan ķermenim, gan matu kopšanai. Es šo eļļu izmantoju gan ķermeņa, gan matu kopšanā. Matiem lietoju kā masku pirms matu mazgāšanas, ķermenī iemasēju pēc Āfrikas savvaļas plūmes skrubja lietošanas un vannojoties pievienoju ūdnim, lai padarītu to mīkstāku un smaržīgāku. Pati ideja produktam ir lieliska - vairāku eļļu maisījums un monoi ziedu ekstrakts. Starp citu monoi eļļas esence tiek veidota mērcējot kokosriekstu eļļā Taiti gardēnijas ziedus. Šādu eļļu franču Polinēzijā lieto jau gadsimtiem ilgi un visās paaudzēs - no zīdaiņu līdz pat sirmam vecumam. Gadistimtiem ilgi pārbaudīts rituāls, kuram uzticēties.
Pati eļļa smaržo pasakaini, manā sausajā ķermeņa ādā iesūcas diezgan ātri, sevišķi, ja eļļu klāj uz labi sasildītas un vēl mazliet miklas ādas. Šis man liek domāt, ka eļļa būtu ideāls ķermeņa mitrinātājs arī pēc pirts procedūrām. Smarža ir samērā uzkrītoša, saldena un ļoti eksotiska. Uz ķermeņa ādas tā saglabājas pietiekami ilgi, taču drēbes nesmērē. Matos šo lietoju pirms mazgāšanas ar TiGi šampūnu - mati paliek gludāki un spīdīgāki. Trešais variants, ko piedāvā ražotājs ir lietot šo eļļu matu galiņiem pirms žāvēšanas ar fēnu. Šo variantu neesmu mēģinājusi, jo mati man šobrīd ir īsi un galiņiem papildus mitrināšana nav nepieciešama. Taču tiem, kam ir gari mati un sausi matu gali - pieļauju, ka eļļa varētu līdzēt pie spuraino galu nogludināšanas. Kopsummā- laba, bagātīga eļļa, kas būs lietojama vairākos veidos.

Vērtējums : 8/10
Cena : 24.90 EUR

Kopsummā, varu teikt, ka jaunā sērija ir ļoti izdevusies. Sākot no smagnējiem, elegantajiem un ļoti gaumīgajiem produktu iepakojumiem un lielo apjomu, beidzot ar sastāvdaļu un produkta smaržu izvēli. Lai arī šie produkti maksā dārgāk nekā ierasts The Body shop, uzskatu, ka tie visi ir savas cenas vērti, jo ļauj uzburt īstu SPA sajūtu kūri mājās, kas tik ļoti nepieciešama šajā tumšajā rudens laikā, kad tik ļoti gribas sevi pažēlot un lutināt. :)

Vai jau esat pamēģinājuši jaunos produktus? Kurš ir favorīts?



*Testa produkti, kas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli :)


You Might Also Like

2 komentāri

  1. Atbildes
    1. Man vispār no šīs sērijas pilnīgi viss patīk :) Un visiem, kam esmu devusi pamēģināt- arī tāpat. Veiksmīgs projekts :)

      Dzēst