Chanel uzacu spožais konkrētums

ceturtdiena, janvāris 31, 2013

Vēl pagājušajās A/W kolekcijās Chanel priecēja ar neierastiem tēliem. Tādiem, kas man uzreiz iepatikās- ar savu askētiskumu, tomēr pārdrošību. Tieši Chanel spīguļu uzacis vēl vairāk uzsvēra skaistuma pasaulē šobrīd aktuālāko tendenci par biezām, dabiskām ( nu, vai ne tik dabiskām) uzacīm. Tādām, kas piedod sejai izteiksmi un ierāmē to.
Brīvākā brīdī izmēģināju šo tendenci savā, Venēcijas karnevālu iedvesmotā izpildījumā uz ļoti drosmīgas modeles ( piekrītiet, ne katra ļaus sev līmēt mežģīnes, ar īpaši noturīgo skropstu līmi, pie uzacīm).
Kā redzat - man sanāca pavisam karnevālistiski priecīgi un piesātinātās, ziemīgās krāsās.
Tēls pats par sevi nav sarežģīts. Uzacīm par pamatu ņēmu tumšzilu mežģīni, ko piegriezu atbilstoši modeles uzacu formai un garumam. Pēc tam šī pati mežģīne tiek līmēta virsū uzacīm - šeit ir iespējami 2 dažādi scenāriji - pirms tam vēl var aizkrāsot ar tonālo un padarīt neredzamas modeles īstās uzacis - tīrākam efektam, vai arī uzķemmēt uzacis augšējā virzienā ar uzacu želeju, tā radot vēl kuplāku, pārspīlētāku, ne tik sterilu. efektu. Es, tomēr, izvēlējos otro variantu.
Mežģīņu tukšās vietas tika aizpildītas ar zelta spīdumiem, uz skropstu līmes bāzes. Tālāk seko tikai plakstiņu ēnošana.
Lai īpaši uzsvērtu uzacis, plakstiņus ēnoju samērā gaišus - pārēja no zeltaini bēšīgā uz pelēko. Gar skropstu līniju - melns, pigmentēts zīmulis un viss. Augšējās skropstas netika krāsotas, lai izceltu apakšējās, pieliekamās ( kas arī tika piegrieztas un ievietotas atbilstoši modeles acu formai).
Gala akcentiem - spīdumi, kas veido kopējo acs formu un virzību - no acs ārējā kaktiņa uz deniņiem - jo dažādākas faktūras un konsistence būs spīdumiem, jo interesantāks, taustāmāks un apjomīgāks tēls sanāks.

Kādas ir bijušas Jūsu trakākās modes namu meikapu un tēlu interpretācijas dzīvē?

xoxo 
Rose

Modele: Elvita
Hair/ style/ makeup - RoseLouxemborug
Photo - Gatis Ignāts

You Might Also Like

0 komentāri