40/50 to gadu pinup - meitenes, kas liek kareivjiem atgriezties mājās.

ceturtdiena, janvāris 10, 2013

Šodien turpinu Jūs iepazīstināt ar manām interpretācijām par dažādu gadu tēliem. Šis ir viens no maniem mīļākajiem - sievišķības, skaistu formu un koķetērijas iemiesojums - pin - up meitenes. Tēls, kas iegājis vēsturē kā viens no mūžīgiem - joprojām, ik gadu, tūkstošiem meiteņu cenšas to atdarināt. Tāds 100% seksualitātes variants.
Meikaps šim tēlam nav sarežģīts. Divi galvenie pieturas punkti - acu laineris un sarkanas lūpas, kas izceļ veselīgo sejas ādu un apetelīgos vaidziņus. Jā, tieši tā - aizmirstiet par androgīnām, kārnām modelēm. Šīs ir apetelīgas meitenes ar harmoniskiem sejas vaibstiem un taustāmām formām. Tādas, kuras zīmēja uz pastkartēm kara laikā, un sūtīja kareivjiem, lai liktu tiem saņemties un gribēt ātrāk atgriezties mājās, kur viņus gaidītu, nu, protams, tieši tādas smukas jaunkundzes- visas kā no bildes.
Meikaps :
1) Sejas pamats tiek veidots gaišs, līdzens un ne pārāk smags. Tonālais+korektors+caurspīdīgs pūderis - es izmantoju visu no Inglot.
2) Uzacis - forma - dabiska, taču lauzta. Ar uzacu ēnām iezīmējam jumtiņus.
3) Vaigu sārtums - tiek likts uz vaigu ābolīšiem - taču mazliet zemāk,nekā parasti. Tieši tas rada tādu apetelīgu vaidziņu efektu. Izmantoju L'oreal True Match rozīgu vaigu sārtumu Nr. 120 ( der visiem ādas toņiem un apakštoņiem - neaizvietojams- iesaku visiem).
4) Acis - Pāri visam plakstiņam, līdz pat uzacij klājam gaišas, matētas acu ēnas. Plakstiņa kroku mazliet iezīmējam ar gaiši bēšīgām acu ēnām, lai piešķirtu actiņai apjomu. Izmantoju šo acu paleti (  pirmās divas ēnas no Day smoke).
5) Laineris - te var izvērsties, jo piecdesmitajos bija vismaz 5- 6 laineru vilkšanas veidi
Es izvēlējos klasiskāko - gar pašu skropstu līniju, ne pārāk plāns ar uzrautu "astīti", kas nav pārāk gara - vien mazliet ārpus skropstu līnijas.
6) Lūpas - Sarkanas, košas, bučojamas. Obligāti ieteiktu izmantot zīmuli - konkrētākai lūpu kontūrai. Modelei mans pēdējā laika kulta lūpu tonis no šīs lūpu paletes ( D8).
7) ( Nav obligāts) Modē mazas dzimumzīmītes - modelei tāda bija sava, ko es nedaudz patumšināju ar tumši brūnām acu ēnām.
8) Mati - frizūra tika veidota autentiskā piecdesmito "pined up curls" tehnikā - kad mazliet miklos matos ieziež fiksatoru un šķipsnas manuāli satin rullīšos un sasprauž ap galvu. Žāvē ar fēnu, tad izlaiž un neķemmējot veido ( ja ir interese, varu šo tehniku aprakstīt, soli pa solim, sīkāk - ideāla arī mūsdienu ikdienai, kad , nebojājot matus, var tikt pie mīkstām, ilgnoturīgām sprogām).

Šis ir, manuprāt, sievišķīgākais tēls grima vēsturē. Nebaidieties to piemērīt -  uzvilkt ikdienas bikšu vietā kleitu, lūpu spīduma vietā uzkrāsot sarkanas lūpas un izbaudīt to, ka meitenei, taču, būt ir tik forši!

Modele : Elīna
Makeup/mati/stils : Rose Louxembourg
Foto : Gatis Ignāts

You Might Also Like

0 komentāri