Pašmāju skaistuma kastīte : Saneribox - oktobris.

ceturtdiena, oktobris 29, 2015


Skaistuma kastītes jau labu laiku ir ienākušas arī Latvijā. Ikmēneša prieks, ko gaidīt ar saviļņojumu, jo katra kastīte ir arī pārsteigums. Šoreiz iepazīstinu ar oktobra Saneribox kastīti, kuras sastāvs mani ļoti iepriecināja. Tajā ir mazliet no visa - sākot ar korejiešu sejas kopšanas brīnumiem un beidzot ar mūsu pašu, latviešu ražojumiem.
Pati kstīte liekas ļoti pārdomāta, lai patiktu jebkurai gaumei. Vai gandrīz jebkurai, jo kā jau zināms par gaumi nestrīdas :)

Produkti ir vairāki, daudzi no tiem ir jau ilgu laiku bijuši manā izmēģināšanas sarakstā, bet tā arī nav sanācis pašai nopirkt :
Australian Body Care sejas toniks (pilnizmēra) - ar tējas koka eļļu, kurai piemīt dezinficējošas īpašības. Šo esmu jau pāris lietojusi savai niķīgajai sejas ādai un katru rītu tā ir izskatījusies mazliet labāk.
Rituals Zensation dušas putas (mini formāts) šeit jau bija mani sajūsmas saucieni šī ražotāja dušas putām. Uzskatu to par maigāko un visskaistāk smaržojošo dušas želeju. Turklat kastītē bija 20% atlaižu kupons pilnizmēra dušas putu iegādei. Savu kuponu plānoju iztērēt jau rīt. Rituals ķermeņa kopšanas produkti man ir vieni no mīļākajiem jau vairākus gadus.
Yves Rocher ķermeņa pieniņš ļoti sausai ādai - īpaši foršs un noderīgs būs ziemas sezonā, kad āda cieš ne tikai no laikapstākļu ietekmes, bet arī no pārmērīgi spēcīgās apkures un sausā gaisa.
Stenders lūpu balzāms - bija manā vēlmju sarakstā jau sen. Forši pabaro lūpas un ļoti skaisti, dabiski smaržo.
Hugo Boss Hugo Woman ( aromāa paraudziņš) - man pēc šim smaržām smaržoja visa kastīte. Svaigas, samērā neitralas, patīkamas un ļoti jauneklīgas.

Vēl kastītē bija labumi no Missha - maskas, lūpu maska, kas jau ilgu laiku ir visu Instagram blogeru hīts un konjac sūklītis, kuru arī jau ļoti sen esmu vēlējusies izmēģināt nu būs iespēja.
Turklāt, lai rudens ir vēl piesātinātāks, kastītē bija arī dāvanu karte 15EUR vērtībā no LadyZone ( papētot cenas - vien mazliet piemaksājot var tikt gan pie sejas tīrīšanas, gan gaumīga manikīra), un 15EUR atlaižu kupons grima nodarbībām Bogomolova skolā. Lady Zone kuponu noteikti izmantošu līdz gada beigām

Kopsummā, ar oktobra skaistuma kastīti esmu ļoti apmierināta. Tā nāca kā patīkams pārsteigums, kas ļāva vēlreiz sevi palutināt un atzīties sev mīlestībā. Ne velti arī Saneribox sauklis aicina mīlēt...sevi.

Pasūtīt: Saneribox.lv
Cena: 18EUR


*testa produkts,kas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli.

You Might Also Like

2 komentāri

  1. Man arī oktobra kastīte viena no mīļākajām. atguvu ticību šādām skaistuma kastītēm :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ļoti labi izvēlēti produkti šajā kastītē, tas tiesa! :)

      Dzēst