Pavasara slīpēšana - Kiko grommage sejas 3D transormācijas

pirmdiena, maijs 12, 2014

Šoreiz par samēra inovatīvu produktu, kas mani piesaistīja ar savu konsistenci ( un manu mīļāko krāsu).
Kiko 3D lifting grommage sejas pīlings/maska/ skrubis - itāļu zīmola ražojums - sejas transformators, kas sola atjaunot ādas dabīgo asins cirkulāciju, uzlabot sejas krāsu, atbrīvot no atmirušajām ādas šūnām.
Produktam ir bieza krēma konsistence, saldi pūderaina smarža un burvīga krāsa. Nonākot uz ādas, ir svarīgi to vienmērīgi, plānā kārtiņā izsmērēt uz sejas/ kakla vai dekoltē ādas, tad tas pārvēršas par graudainām granuliņām elastīgā masā.
Šo masku/ gromāžu ražotājs iesaka paturēt uz sejas ādas 5- 10 minūtes, lai tā sacietē. Tālāk seko pats interesantākais - pieturot ādu, masku vakar noritināt no sejas. Tā kā sacietējot produkts iegūst gumijotu konsistenci, tad to "noritinot" no sejas, tiek panākta sejas attīrīšanās, minimāla skrubēšana, pateicoties granulām, un asinsrites stimulēšana.
Šo produktu lietoju jau pāris mēnešus - diezgan neregulāri, taču lietojot katru reizi - nonāku pie diviem secinājumiem :
1) Pozitīvais secinājums : Āda pēc produkta lietošanas ir burvīga- attīrīta, samtaini mīksta un vienkārši tīra. Šis ir lielisks līdzeklis tagad, pavasarī, kad palēnām sāku lietot paštonējošos līdzekļus ( kā zināms, lai tie gludi klātos un dabīgi izskatītos, tos klāj uz attīrītas, skrubētas, mitrinātas ādas). Tiešām var pamanīt atšķirību paštonējošā līdzekļa uzvedībā, ja pirms tam ir lietota šī gromāža.
2) Negatīvais secinājums :  Produkta inovatīvā formula tomēr nav domāta man. Man ir sausa, jūtīga āda, un maskas "noritināšana" no sejas gluži vienkārši ir pārāk spēcīga un mazliet traumējoša manai ādai. Produkta konsistence man ir par biezu un stingru, lai to noritinātu viegli - manā gadījumā tā ir berzēšana un ādas stiepšana.
Labā ziņa visā šajā ne tik labajā secinājumā ir tāda, ka šis produkts tomēr lieliski derēs normālai/ taukainai ādai. Esmu šo mēģinājusi uz vairākiem brīvprātīgajiem "izmēģinājuma trusīšiem" - rezultāts ir bijis vairāk kā labs.
Sev šo produktu vairs nepirkšu, taču interesenti, kas vēlas izmēģināt itāļu inovācijas var to nopirkt kikocosmetics.co.uk  u.c. interneta veikalos. Cena : 8 - 14 EUR

You Might Also Like

2 komentāri

  1. Atbildes
    1. Vai ne? :) Man uzlabojas noskaņojums katru reizi, kad redzu to tūbiņu - tāda Leiputrijas/ Alises Brīnumzemē sejas kopšana, lai arī, produkts man īsti neder.

      Dzēst