Madara Insider Beuaty box /pavasaris 2017/

trešdiena, jūlijs 05, 2017


Ir lietas, kas sagādā neviltotu prieku ar izskatu vien. Viena no tādām man ir sezonas Madara Cosmetics kastītes. Noformējums, pasniegšanas veids, sajūtas ko tās uzbur mani katru reizi iepriecina. Ja es pati veidotu skaistumkopšanas produktu kastītes, tās izskatītos ļoti līdzīgi. Visus produktus, kas bija kastītē lietoju gandrīz 2 mēnešus un šoreiz man liekas ir trāpīts desmitniekā 30+ segmentam, jo visi produkti man ir ikdienas lietošanā un ļoti patikuši.



Madara Time miracle Cellular Repair sejas serums - produkts ar ļoti labu sastāvu, tiešām. Reto reizi lasot sastāvu uz iepakojuma nenākas vilties. Lai arī produkts ir paraudziņa veidā - 10 ml, tas ir ļoti ekonomisks. Lietoju 3 nedēļas, rezultāts redzams sejā. Jau pirko reizi uzklājot, jūtama kņudināšana, kas pierāda, ka produkts strādā. Lietojot ilgāku laiku - sejas ovāls izskatās tvirtāks un sejas ādas krāsa labāka. Uzreiz gan minēšu, ka manuprāt šis ir izteikts anti - age produkts, kas vitaminizēs sejas ādu pēc 30 gadu vecuma.

Madara SMART antioxidant anti fatigue eye- rescue krēms - garš nosaukums, labs produkts :) nesen aizdomājos, ka lietoju acu krēmus mazliet pa tukšo, jo solīto liftinga un mitrināšas efektu manīju ļoti minimāli. Šis produkts ir izņēmums - uzklājot tiešām jūtams pamatīgs liftinga efekts un mitrināšana. Patīkami, ka šis produkts ļoti labi sadzīvo gan ar tonālo, gan konsīleri. Nekas neveļas un viss turas vietā. Produktu noteikti ieteiktu visiem, kas ir laba anti - age acu krēma meklējumos. Šis būs īstais.


Madara Infusion Vert / Horsetail/ Lemon ziepes rokām un ķermenim - forša smarža...ļoti forša. Man atgādina Hermes smaržūdeņus + Jāņu rīta aprasojošos vainagus. Smaržo mazliet svaigi, zaļi un mazliet šerpi. Zinu, ka ja būtu ķermeņa losjons ar tādu smaržu, pirktu to pudelēm vien. Smarža tiešām forša, derēs gan viņai, gan viņam. Sastāvā ir arī alveja, kas patīkami mitrina ķermeņa ādu.

Nevaru neizteikt īpašos komplimentus par produktu iepakojumu - prieks turēt vannasistabas plauktiņā, tiešām. Minimālistiski, latviski un gaumīgi...patīk.

Vai kāds no šiem produktiem ir mēģināts? Piekritīsiet, ka krēmi vairāk ir anti - age segmentam domāti?

You Might Also Like

2 komentāri

  1. Man viss patika, bet acu krēms gan tomēr viduvējs. Manu acu zonu nepietiekami mitrina un attiecīgi jāuzklāj vairākas reizes dienā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā kā man šobrīd svarīgākās produktu īpašības ir liftings un anti-age, krēms man patika. Mitrināšanu varu veikt papildus ar citiem produktiem, bet tādu liftinga efektu kā dod šis krēms, citiem produktiem neesmu manījusi.

      Dzēst