SPA mājās jeb The Body Shop abosulūti jaunās, lieliskās sejas maskas.

trešdiena, augusts 03, 2016


Sveiciens augustā!

Šī vasara liekas kā nebijusi, nu jau pēdējais mēnesis un rīti jau nenoliedzami smaržo pēc rudens. Lai arī šajā vasarā blogs vairumu laika bija radošajā atvaļinājumā, jaunumu, kas iekrājušies ir daudz, pat ļoti daudz. Uz rudeni būs arī produktu izlozes un konkursi - sekojiet līdzi :)
Šodien vēlos padalīties ar šīsvasaras, manuprāt, foršākajiem jaunumiem sejas ādas kopšanas jomā - The Body Shop jaunajām sejas maskām. Pavisam tās ir piecas, domātas dažādas sejas ādas veidiem un pat problēmzonām, lietojamas kopā un atsvišķi. Manā īpašumā nonāca četras, ko reliģiozi lietoju 3 nedēļu garumā un beidzot esmu gatava padalīties ar galējo spriedumu.


The Body Shop Amazonian Acai Energising Radiance mask - 100% vegānisko izcelsmes sasāvdaļu maska, kas sola dod ādai papildus enerģiju un starojumu. Ar acai ogu un guran sēklu ekstraktiem. Šī māska jau no pirmajām lietošanās reizēm kļuva par manu favorīti. Konsistence ir aveņu ievārījumam līdzīga, smaržo arī ņammīgi. Jā, arī pagaršoju ar mēles galiņu :) Saldskāba garša, želejveida konsistence. Nezinātājs varētu padomāt, ka uz sejas ir uzlikts omes ievārījums, taču efekts no šīs maskas viennozīmīgi ir daudz, daudz foršāks kā no ievārījuma. Sākotnēji uzklājot, ir jūtama sejas ādas atsvaidzināšana un minimāla padurstīšana, kas labi veicina sejas ādas asinsriti. Noturot 10 minūtes, maska tā kā iesūcas, bet ne līdz galam. Skalojot nost, tiek veikts arī skrubēšanas efekts. Es pati šo masku paskrubēju pa seju vēl bez ūdens, tā saveļas pikucīšos, sev līdzi paņemot visas atmirušās ādas šūnas. Rezultāts- ļoti svaiga, gluda un neticami maiga, rozīga bebīšu āda. Šo visbiežāk lietoju no rītiem, pirms grima uzklāšanas. Efekts ir momentāls. Iesaku! Turklāt, visiem adas tipiem šī būs ļoti laba.


The Body Shop Himalayan Charcoal purifying glow mask - 100% vegānisku sastāvdaļu maska, kas sola atbrīvot ādu no toksīniem un netīrumiem. Sastāvā ir bambusa kokogles no Himalaju kalniem, japāņu zaļā tēja un Kenijas tējas koka eļļa. Jau uzklājot maska pārsteidz ar savu konsistenci un izskatu. Sastāvā ir zaļās tējas lapas, kas savienojumā ar bambusa kokoglēm rada ilūziju, ka šo masku kāds Austrumu medicīnas šamanis ir tikko speciāli uzjaucis tieši man. Uzklājot uz sejas ādas, uzreiz jūtama durstīšana un savilkšana. Diezgan spēcīga. Lai arī man ir sausa/normāla sejas āda, neuzskatu šo masku par spēcīgu. Jā, tā ir jūtama un ļoti tonizējoša. Cenšos gan maskai neļaut uz sejas ādas nozūt, jo manai sausajai ādai sausināšana būtu par daudz. Taču taukainai un kombinētai ādai, sevišķi T-zonā, būs tieši tas kas vajadzīgs. Noskalojot sejas āda tiešām izskatās līdzenāka un dzīvīgāka. Pēdējā laikā šo masku lietoju T-zonai, savienojumā ar jau iepriekšminēo Acai ogu masku - visām pārējām sejas zonām. Efekts - kā pēc SPA salona. T- zona vizuāli ļoti sakopta, pārējā sejas āda starojoša un atpūtusies. Devu šo masku testēt arī ļoti taukainas ādas īpašniecei - pēc atsauksmēm sejas pēc vairākām lietošanas reizēm izskatījās tīrāka un āda- atsperīgāka.



The Body Shop Ethiopian Honey deep nourishing mask -  100% veģetāru sastāvdaļu dziļi mitrinoša sejas maska. Sastāvā ir medus, Namībijas marulas eļļa un Itālijas olīveļļa. Šī ir barojošākā maska no visām četrām. Tās konsistence patiešām ir svaigam ziedu medum līdzīga. Produktu klāju kā noslēguma posmu pēc jau minētās ogļu maskas. Ja ogļu maska tonizē ādu un attīra poras, tad medus maska nomierina un dziļi mitrina. Parasti šo masku klāju nevis ar otu, bet mazliet sasildot plaukstās. Maska burtiski iekūst sejas ādā. Arī smaržo produkts pasakaini - pēc vasaras laukos, ziedu laukiem un bitēm. Šī ir maska, kas uz sejas ādas nesakalst, tāpēc turu to ilgāk, līdz pat 20 - 25 minūtēm. Sejas āda - kā pēc SPA salona- mitrināta, atsperīga un ļoti mitrināta. Pēc maskas man pat sejas krēms neprasās. Regulāri lietojot arī sejas ādas sausumi ir samazinājušies. Domāju ideāla būs lietošanai tieši rudens/ziemas mēnešos, īpaši sausai sejas ādai varētu būt īsts glābiņš.


The Body Shop British Rose fresh plumping mask - Sastāvā Brītu rožu esence, Čīles mežrozīšu eļļa un Meksikas aloe vera ekstrakts. Jau sākot ar produkta smaržu, man maska ļoti iepatikās. Jau pavasarī fanoju par Britu rozes ķermeņa kopšanas sēriju - atsauksme bija šajā rakstā. Arī šī maska ļoti maigi smaržo pēc rozēm. Tādām maigām, dzīvām rozēm, nevis sintētiskām esencēm. Maskas konsistence ir želejveida, uzklājot uz sejas tā nenožūst, tāpēc arī šo masku turu daudz ilgāk, nekā ražotājs paredzējis ( līdz pat pusstundai). Šīs pusstundas laikā, maska daļēji iesūcas sejas ādā, atstājot vien rožu ziedlapiņas. Esmu mēģinājusi šo masku pat nosusināt ar salveti un atstāt uz visu nakti, gulēt ejot. No rīta mani sagaidīja ļoti svaiga un jauneklīga sejas āda. Reāli, visuāli par pāris gadiem jaunāka, kas vienmēr ir patīkami. Ikdienas lietošanā šo masku lietoju kopā ar jau pieminēto acai ogu masku. Šis ir noslēdzošais posms, lai nomierinātu sejas ādu, papildus to pabarotu un piešķirtu mirdzumu. Īpaši šo masku ieteiktu ādai, kura ir nedzīva un nogurusi, kā arī ādai, kurai jau ir sīkas mīmiskas grumbiņas.

Visas piecas jaunās maskas The Body Shop ir nosaucis par superfood jeb superuzturu sejai. Nevaru nepiekrist - katra maska ir ne tikai iedabīga, bet arī interesanta. Gan sastāvdaļu savienojumos, gan tekstūrās, gan sajūtās. Ar visām šīm maskām man bija sajūta, ka tās tiešām gatavotas īpaši man - SPA salonā. Jā, tieši tik ļoti tās pēc sajūtam ir svaigas un pēc tekstūras neatkārtojamas. Tās var lietot gan vienu pēc otras, gan vairākas kopā, kā to iesaka ražotājs.




Neteiktu, ka lietojot maskas vienu pēc otras, efekts ir sliktāks, taču kombinējot vairākas vienā lietošanas reizē - tiek taupīts laiks :)  Kopsummā, ieskau noteikti aiziet uz veikalu un apostīt, pataustīt un izmēģināt jaunās sejas maskas. Zinu noteikti, ka katrs atradīs sev kaut ko piemērotu.

Nopirkt : Maskas būs pieejamas The Body Shop veikalos sākot no rītdienas - 04.08.16

Cena: 28.80 EUR / jā, nav budžetam superdraudzīgi, taču ņemot vērā, ka visas maskas ir dabiskas, lietojas ļoti ekonomiski, katrā ir 75 grami, un viens gājiens uz SPA salona sejas procedūrām izmaksā vidēji 30 - 40 EUR, uzskatu cenu par ļoti adekvātu /

Cik bieži Jūs lietojat sejas maskas? Regulāri, vai kad uznāk iedvesma?

You Might Also Like

0 komentāri