Saneribox jūlija skaistuma kastīte.

pirmdiena, jūlijs 18, 2016


Sveiciens!

Vasara nesas vēja spārniem, sevišķi, ja visi vīkendi saplanoti jau līdz pat septembra vidum. Mani šāda plānošana vienmēr mazliet biedē, bet tajā pat laikā tā ļauj izbaudīt vasaru līdz maksimumam, nepalaižot garām nevienas saulainās brīvdienas. Jūlijā pie manis atkal nonāca Saneribox skaistuma kastīte, un ja par iepriekšējo kastīti nerakstīju, jo tā likās pārāk parasta, tad par šo gan labprāt izteikšu viedokli.
Pirmkārt, šī ir viena no tā pirmatnējā Saneri stila kastītēm, kuras vērtība pārsniedz cenu, kas par to maksāta. Šoreiz iekšā tik tiešām ir uzmanības vērti produkti, nevis paraudziņu kaudzes. Man tiešām prieks, ka Saneri cilvēki spēja atgūt ieprikšējo kvalitāti un nezaudēt klientus, kas vienīgajai skaistuma kastītei Latvijā bija un ir pietiekami daudz.



Te nu ir saturs. Jau paņemot iepakoto kastīti rokās, zināju, ka šoreiz iekšā būs arī kāds pilnizmēra produkts. Tā bija smaga :) Pilnizmēra produkti šoreiz izrādījās divi:

Dermosil Aloe gel (100ml, 3.50 EUR) - alvejas želeja, kurā ietilpst alveja koncentrētā vidā. Man alvejas želeja pašai vienmēr ir mājas aptieciņā. Tā ļoti labi ārstē gan saules apdegumus, gan mitrina ādu. produktam ir patīkams dizains un tas ir bez aromāta. Arī pagājušo brīvdienu pirts izbraucienā ņēmu šo līdzi, lai cīnītos ar odu kodumiem. Foršs produkts, kas vienmēr noderēs.

Otrais pilnizmēra produkts kastītē bija Attirance nakts krēms Arnika (50ml, cena 24 EUR) - domāts nobriedušai ādai. Krēmu vēl neesmu mēģinājusi, bet labprāt to darīšu. Produkts sola izlīdzināt sejas ādas toni, mazinās mīmiskās grumbiņas un barot sejas ādu. Domājams, ka ideāls produkts būs tieši rudens sezonai. Vēl kastītē bija 30% atlaižu kupons jebkuram vienam produktam Attirance veikalā. Sīkums, bet patīkami :)

Genesis Green Organic Spa mud (50 g)-  saldūdens ezera dūņas. Man vispār patīk pēdējā laika tendence izmantot to, kas ir mūsu pašu valstī pieejams.  Ezera dūņas uzlabo ādas krāsu, cīnās ar ādas nepilnībām un baro ādu ar mikroelementiem. Es visu to jau zināju un jutu uz savas ādas, jo šobrīd kursu veidā izmantoju Baldones dūņas, kad tās beigsies, labprāt sākšu lietot šīs.

Apivita Propolene šampūns ikdienas lietošanai (75 ml)- jauns zīmols Latvijas tirgū, kura ienākšanu jau sen gaidu. Tā ir dabīgā kosmētika no Grieķijas. Šampūna sastāvā ir 92% dabiskas izcelsmes izejvielu, un arī smaržo tas fantastiski - pēc saules pielietām pļavām, bišu spietiem un zālēm.

Un paraudziņi:

Obagi Sun Shield Matte SPF50 (paraudziņš) - saules aizsargkrēms, kas turklāt arī matē ādu. Vasarai ļoti aktuāli.

Propoline šampūns krāsotiem matiem - man šobrīd interesē viss, kas saistīts ar šo zīmolu. Man pašai bija iespēja aptaustīt, izmēģināt un pasmaržot produktus nesenajā ceļojumā Ukrainā, kur šis zīmols ir plaši pārstāvēts. Tagad būs iespēja izmēģināt uz saviem matiem un saprast kādā virzienā, no šī zīmola ražotajiem produktiem, skatīties.

CCS Foot care cream - zviedru zīmola CCS krēmi ir slaveni ar savām mīkstinošajām īpašībām. Skandināvijā tos plaši izmanto manikīra un pedikīra salonos. Šis konkrētais līdzeklis ir domāts kā mājas SPA nogurušām un raupjām pēdām. Līdzekli atstāj uz nakti, kājās velkot kokvilnas zeķītes.

Tāda, lūk, jūlija kastīte. Tiešām interesanti, vasarai aktuāli produkti. Arī vairāki jauni zīmoli, kas man personīgi ir īpaši aktuāli, jo visu laiku gribas turēt roku uz pulsa skaistuma industrijai un meklēt savus ideālos līdzekļus. Kā Jums sastāvs? Nevar salīdzināt ar iepriekšējām divām kastītēm, ne?

Pasūtīt: saneribox.lv
Cena: 18 EUR vienam mēnesim (šomēnes produktu vērtība pārsniedz 30 EUR)





You Might Also Like

0 komentāri