Aizvietot pilvērtīgu miegu - Soap&Glory Night & Flight dziļi mitrinošais sejas krēms.

piektdiena, maijs 22, 2015


Šoreiz atkal kārdināšu Jūs ar Soap&Glory :) Visi, kas šo blogu lasa ilgāku laiku zina, ka man ar konkrēto ražotāju ir lielā mīla un patikšana jau 5 gadus. Gandrīz visi produkti, kas izmēģināti ir atzīti par ļoti labiem un daudzi no tiem tiek lietoti ikdienā jau vairāku gadu garumā. Beauty Sleep accelerator Night&Flight īpaši mitrinošais sejas krēms ilgi laiku man bija vēlmju sarakstā, līdz beidzot nonāca pie manis.


Ražotājs sola, ka šis līdzeklis kļūs par sejas kopšanas sensāciju jau pēc vienas lietošanas reizes. Tā sastāvā ir divi, šim krēmam patentēti jaunumi - 24 stundu  mitrināšanas komplekss un "žeņšeņa tehnoloģija", kas veic ādas ātru detoksikāciju un attīrīšanu. Vēl krēma sastāvā ir baltdadžu ekstrakts, kas palīdz cīnīties ar sausajiem ādas pleķīšiem, īpašas kaktusu šķirnes ekstrakts, kas padara ādu mirdzošāku, arī persika, godži ogu ekstrakti un saldo mandeļu eļļa. Sastāvs jau vien iedvesmo.
Krēms ir domāts lietošanai garos lidojumos, kad sejas āda īpaši cieš no lidmašīnas salona retinātā gaisa un spiediena maiņām. Tā kā ceļojumi man pagaidām vairs nav plānoti, šo krēmu izmantoju ražotāja ieteiktajā otrajā veidā - kā pilnvērtīga, skaistumu veicinoša miega aizvietotāju un mitrinošu sejas masku.


Produktu lietoju mēneša garumā un nebeidzu vien priecāties par sajūtām un rezultātiem, ko tas sniedz. Katru vakaru rokas pašas neapzināti stiepjas pēc šī produkta. Jau krēmu uzklājot - īpaši priecē tā smarža - pēc saldiem, sulīgiem persikiem. Smarža ļoti atgādina Dzintars SPA līnijas ķermeņa krēma smaržu par ko rakstīju šeit. Pieļauju, ka dažiem, kam nepatīk parfimētie sejas kopšanas līdzekļi krēma smarža varētu likties pārāk stipra un piesātināta. Smarža saglabājas kādu laiciņu. Pati krēma konsistence ir ļoti maiga un krēmīga. Tas samērā ātri iesūcas, neatstājot uz ādas taukainu plēvīti. Vai tas spēj aizvietot 10 stundas veselīga miega? Jā, spiežot pēc sejas ādas no rīta. Pateicoties mitrinošajām spējām - krēms iedarbojas ne tikai uz sausajiem pelķīšiem, bet arī uz manām pirmajām mīmiskajām grumbiņām. No rīta tās izskatās blāvākas un mazāk pamanāmas. Arī sejas āda kopumā izskatās dzīvāka un vairāk atpūtusies. Tikko man parādās kādi sausumi vai negludumi - lietoju šo. No rīta viss ir pazudis un sejas āda atkal ir normā. Pirms svarīgiem pasākumiem vai smagākiem grimiem esmu likusi šo arī kā mitrinošo sejas masku - biezākā slānī, atstājot uz 20 - 25 minūtēm un atlikumus pēc tam notīrot ar salveti. Arī tādos gadījumos krēms iedarbīgi un ļoti ātri mitrina ādu.
Šis nav spēcīgs pretgrumbu krēms, taču ikdienas pamatīgai sejas mitrināšanai un palutināšanai der ļoti labi. Iesaku! :)

Nopirkt : ebay.co.uk/ Boots.com caur UK koppasūtījumiem

Cena : 13GBP (45ml produkta)








You Might Also Like

4 komentāri

  1. Vai iespējams saņemt kaut kādus kontaktus koppasūtījumiem?

    paldies,
    Ar cieņu, Dana.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Uzraksti man e- pastu uz roselouxembourg@gmail.com, padalīšos ar kontaktiem :) Lai juaka diena!

      Dzēst
  2. Ļoti skaistas bildes! :) Var man arī aizsūtīt tos kontaktus? Man no Soap&Glory Tevis ieteiktais sviests ir. ļoti patīk :)
    Meilu aizrakstīju.

    Jūlija

    AtbildētDzēst