Sapņojot par tropisku atvaļinājumu - Kadalys precious nutritive oil.

otrdiena, februāris 17, 2015


Sveiciens saulainajā dienā!

Tā kā eļļas un organiskā sejas, ķermeņa un matu kopšana joprojām ir modē, un kosmētikas ražotāji nebeidz pārsteigt ar savām inovācijām un jaunatklājumiem. Šoreiz par vēl vienu inovatīvu produktu, kas sevī apvieno ķermeņa, matu un sejas kopšanu - Kadalys Precious nutritive dry oil .
Kadalys zīmols ir pavisam jauns zīmols slavenajā "franču aptieku" kosmētikas nišā (kopš 2012. gada). Vismaz, sākotnēji, šis kosmētikas zīmols cerēja iekarot tikai "franču kosmētikas" nišu, taču trīs gadu laikā  - sasniedza krietni augstāku līmeni.
Zīmola laboratorijas jau sākotnēji pievērsās bio aktīvajām vielām, kas atrodamas vien Karību jūras salā - Martinikā augošajos zaļajos banānos. Augļi, kas gadsimtiem ilgi ir izmantoti skaistumkopšanā, un ir bagātināti ar antioksidantiem, aktīvajām minerālvielām un barojošām vielām. Tā radās Kadalys sejas, ķermeņa un matu sejas kopšanas līnija, kuru galvenā sastāvdaļa ir dažāda veida banāni. Ar laiku to pat nosauca par musaterapijas sēriju. No savām latīņu valodas stundām vēl joprojām atceros, ka  - musa - no latīņu valodas nozīmē - banāns :)
Musaterapija sola saglabāt ādas jaunību jebkurā vecumā, pat, ja tās kopšanai netika pievērsta pietiekama uzmanība pirms tam. Pēc tik skaļiem solījumiem un trīs gadiem pēc kārtas, kad šis produkts ieguva Francijas labākās ķermeņa un sejas kopšanas līdzekļa nomināciju, nevarēju atturēties.


Kadalys Precious nutrive dry oil / 50ml/ -  Sev izvēlējos eļļu, kam pamatā ir tieši zaļie banāni. Šī ir universāla, atjaunojoša un mitrinoša eļļa, ko var lietot gan matiem, gan ķermenim, gan sejai. Eļļas maisījums sastāv no 5 augu eļļām - zaļais banāns, avokado, zaļā tēja, roze un žožoba. Tās sastāvā ir omega 9, vitamīns E un antioksidanti. Visas eļļas sastāvdaļas -  100% dabiskas izcelsmes, arī konservanti, kas iegūti no citrusaugļu ēteriskajām eļļām un kokosriekstu sviesta īpašas apstrādes. Produktam ir Ecocert sertifikāts.
Eļļas konsistence ir šķidra, tāda, kas ļoti, ļoti ātri iesūcas. Pie sevis, klusām, to vienmēr saucu par šķidro zīdu. Produkts ļoti labi mitrina ķermeņa ādu, un nogludina matu galus - padarot tos vijīgus un dzīvīgākus. Varu apgalvot, ka šī eļļa mīkstinās jebkāda raupjuma ādu un padarīs to zīdam līdzīgu - pamēģināts. Produkta smarža - ļoti spēcīga, uzmundrinoša un piesātināta ar citroniem un zaļās tējas apakšnotīm. Tieši ar smaržas pieņemšanu šim produktam man sākotnēji bija problēmas - likās, ka eļļa smaržo pārāk stipri, pārāk uzmācīgi, mazliet atgādinot "citrusainos" gaisa atsvaidzinātājus. Piebildīšu, ka apkārtējiem parasti šīs eļļas smarža ļoti patīk un atgādina kādu "citronu/ apelsīnu plantāciju saulainā dienā". Arī es, vērojot eļļu darbībā, gan uz ķermeņa, gan matos - secināju, ka iegūtais efekts ir smaržas pieciešanas vērts. Turklāt, produkta smarža ļoti ātri izvēdinās, bet efekts no produkta lietošanas paliek :)

Nopirkt : Cocooncenter.co.uk
Cena : 24.90 EUR
  

You Might Also Like

2 komentāri

  1. Izklausās pēc ļoti forša un smaržīga produkta - eļļas ķermeņa, roku un matu kopšanā man ļoti patīk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man smarža mazāk patīk, bet īpašības un mitrināšana - ļoti ir tā vērts :)

      Dzēst