Svētku detox - sejas gatavošanās Jaunajam, jeb Madara jaunās sejas maskas

otrdiena, decembris 30, 2014


Sveicieni vecā gada izskaņā!

Jā, jā - man daudzu darba gadu laikā, beidzot, arī šajā laikā ir atvaļinājums, ko izbaudu pilnībā. Taču, kad liekas, ka svētki ir nebeidzami, ballītes un pasēdēšanas nāk viena pēc otras - pirms Jaunā gada gribas attīrīt ne tikai ķermeni un prātu, bet arī sejas ādu.
Ar Madara Sejas maskām Peel un Detox esmu pazīstama jau kopš septembra, taču lietoju tās neregulāri un vien decembrī pilnībā izbaudīju šo masku regulārās lietošanas iedarbību. Pareizāk vienas maskas iedarbību, jo otra ne gluži derēja manas sejas ādas tipam un ādas īpatnībām. Bet - par visu pēc kārtas.
Madara Peel - augļskābju pīlinga maska/ 12.5ml/ - šo maskas mazo versiju saņēmu Madara atlaižu diennakts laikā - klāt pirkumam.  Ražotājs sola, ka tā, kā jau visas augļskābes saturošās maskas, atbrīvos ādu no atmirušajām šūnām, piešķirs ādai mirdzumu un dzīvīgumu, kā arī atbrīvos poras dziļākai attīrošai iedarbībai. Nevaru nepiekrist. Man ļoti patīk maskas maigā, attīrošā iedarbība. Tā nededzina un nesavelk - kā citas AHA maskas un pīlingi, kas ir lietoti. Zinu, ka daudziem šī maska šķiet par vāju un neiedarbīgu, taču manai ziemas un alerģiju samocītajai, jūtīgajai ādai - tieši tas, kas vajadzīgs - maiga, bezproblemātiska attīrīšana bez lieka kairinājuma. Lai palielinātu iedarbību šo lieku uz mazliet miklas sejas ādas, poras pirms tam atverot ar karsta dvielīša palīdzību. Āda pēc maskas lietošanas- kopta, maiga un izskatās dikti atpūtusies. Varu piebilst, ka ir ekonomiska lietošanā - 12,5 ml lietoju gandrīz divus mēnešus - 1-2 reizes nedēļā.


Madara Detox dziļi attīroša maska ar Latvijas ezera dūņām / 60ml/ -  iedvesmota ar pirmās maskas iedarbību, rokas pašas pastiepās pēc otrās. Turklāt, pēc apraksta tās ideāli strādā tandēmā- Peel atver poras, Detox tās dziļāk attīra. Ražotājs sola, ka maska sašaurinās poras, samazina izsitumus, palīdz ādai izvadīt toksīnus un uzlādē to ar mikroelementiem. Maskas konsistence - bieza, svaigi pēc lavandas smaržojoša. Man ļoti gribējās, lai šī maska man patīk, taču mana āda izlēma savādāk. Uzliekot masku nepatīkamas sajūtas neradās uzreiz - sākums ļoti patika- relaksējoša, dabiska smarža un patīkama konsistence. Nepatīkamās sajūtas radās pēc 5 minūtēm, kad sejas ādu sāka cepināt, vilkt un durstīt. Nomazgājot masku sejas āda bija sasārtusi - pa visu seju- spilgti sarkans, dedzinošs pleķis, kas tālāko divu dienu laikā pārvērtās sausā krevelē (varēju iet tēlot Salatēti - sarkanvaidzi pat bez grima :D ). Gan pati, gan konsultējoties ar savu kosmetoloģi - secinu, ka, visdrīzāk, maska nav piemērota jūtīgai, plānai un alerģiskai sejas ādai, kā arī dūņas ir pietiekami spēcīga viela, kas nav piemērota visiem ādas tipiem un var izraisīt stipras alerģiskas reakcijas pat tiem cilvēkiem, kam alerģijas nav novērotas. Šo masku lietoju vēl pāris reizes - pa 2-3 minūtēm, neļaujot tai sacietēt. Tad reakcija bija mierīgāka, taču apsārtums un ādas reakcija turpināja likt par sevi manīt. Uzreiz varu piebilst, ka tik stipra reakcija tika novērota tikai manai sejas ādai. Uzliekot masku vīrietim, kam ir izteikti taukana sejas āda - maska labi veica savu uzdevumu - melnie punkti palika blāvāki, sejas āda - tonizētāka un dzīvelīgāka, sejas ādas tonis- vienmērīgāks un daudz svaigāks, brīvs no noguruma. Noņemot masku no taukainas ādas - apsārtums tik un tā bija, bet pārgāja dažu minūšu laikā, atklājot patiešām skaistu, ļoti maigu un  koptu sejas ādu. Efekts turējās vairākas dienas. Kopsummā - iesaku izmēģināt, ja āda nav hiperjūtīga, plāna un alerģiska. Ideāli strādās ar taukainu/ kombinētu sejas ādu.

Kā Jums ar Madaras maskām? Ir mēģinātas?


You Might Also Like

4 komentāri

  1. Man patīk Detox maska, turu visu norādīto laiku, sejas āda patiešām paliek labāka. :) Bet esmu slinka lietotāja.
    Par Peel masku jau izteicos, ir laba, tomēr Planeta Organica brīnumpīlings darbojas labāk un to nemainīšu līdz pārtrauks ražot (tpfu, tpfu, tpfu).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es lietoju Planeta Organica arī - dažreiz man liekas par šerpu, bet dažreiz ļoti labi attīra. Jā, cerams, ka nepārtrauks ražot.

      Dzēst
  2. Skumji, ka tā sanāca ar Detox masku. Man arī jutīga āda, bet tādas reakcijas nav.
    Peel maska patīk, bet man šķiet, ka manai ādas pa stipru. Turu vien 5 minūtes.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Detox maska sagādājā pārsteigumu. Man tieši Peel liekas maigāka.

      Dzēst