Organic Therapy produktu apskats

pirmdiena, maijs 13, 2013

Manā vannas istabā šie produkti nonāca krietni sen - vēl pašā gada sākumā. Ļoti ilgi atliku to apskatu, jo no pieciem, joprojām lietoti tiek tikai divi. Pārējie pārklājas putekļiem  gaida savu laiku, vai brīdi, kad tiks atdoti mammai.
Pirmais pārītis -
Organic Therapy - Zelta sejas skrubis ar organiskajiem mandeļu un apelsīnu ekstraktiem - šo lietoju daudz un dikti. Lai arī man ir sausa āda, neteiktu, ka skrubis, kas pēc tekstūras ir diezgan raupjš, ādai ir pāri nodarījis. Smaržo - patīkami, neuzbāzīgi ( es nejūtu apelsīnu smaržu, bet gan ķiršu kauliņu smaržu - tie, kas kompotos - uzreiz atsit bērnību atmiņā, kas ir bonuss). Skrubis labi izdara savu darbu. Par ieradumu ir kļuvis lietot to dušā - ātri un efektīvi. Protams, ka tajā nav zelta - skrubejamās daļiņas ir plastmasīgi mini gabaliņi ( pārbaudīja mans brūtgāns, izsijājot daļiņas, jo nespēja noticēt, ka zelta skrubī var nebūt zelta - uz paciņas, tak'  skaidri rakstīts :) Šo iesaku, ja gribas ekonomisku, vienkāršu lietošanā skrubi bez roba budžetā.
Organic Therapy - Mitrinošā sejas maska ar šī sviestu - Šim produktam neredzu nekādu jēgu. Savai ādai izmaiņas neesmu manījusi, nu, nemaz. Iedevu testēt divām draudzenēm - arī bez rezultātiem. Klājas samērā biezi, smaržo mazliet uzmācīgi, nomazgājot - āda uz mirkli paliek samtaināka, taču brīdis ir ļoti īss. Šis produkts noput vannasistabas plaukta kaktiņā.
Sejas krēmi/ serumi ( no kreisās) :
Forever young - Antioksidantu sejas krēms ar organisko zaļās tējas ekstraktu-  Šis ir otrais produkts, ko lietoju regulāri, no rītiem, pirms grima uzklāšanas. Ir lietots arī citiem. Krēma tekstūra maiga, patīkama. Smarža - saldena, taču ne salkana. Lieliski iesūcas ādā un mitrina to, sagatavojot meikapa uzklāšanai - tonālie līdzekļi klājas ideāli. Tāds ikdienas mitrinošais krēms budžeta kategorijā - nekādu antioksidantu efektu nemanīju, bet mitrināšana gan lieliska. Pirkšu vēl.
Ultra Rich H2O krēms ar organisko tiāras eļļu, sausai ādai - Izklausās eksotiski vai ne? Tiāras augs visā pasaulē ir pazīstams ne tikai ar ziediem ( Havajiešu ziedu virtenes ir gatavotas no šiem ziediem), bet arī ar ļoti barojošo eļļu. Krēms ir dzeltenā krāsā, biezas tekstūras, kas ar grūtībām iesūcas ādā, un, nevis mitrina to, bet veido uz ādas taukainu plēvīti. Mēģinot lietot ilgāku laiku - līdzeklis dīvaini izmainīja manu ādas tekstūru - likās, ka āda taukojas, kas bija šausmīgi - esmu pieradusi un dikti mīlu savu sauso ādu. Paldies, šim nebūt manā dzīvē!
Super lift sejas serums ar organisko ingvera ekstraktu - Arī šim produktam nekādu pielietojumu tā arī neesmu atradusi ( jā, es reizēm izmantoju līdzekļus, kas neder vai izraisa alerģiju sejai kā roku/ ķermeņa krēmu, sevišķi, ja tie patīkami smaržo). Klājot uz tīras sejas - produkts iesūcas, atstājot eļļainu plēvītes sajūtu. Klājot pirks krēma, sagaida totāls haoss, jo produkts vispār neiesūcas, par liftinga efektu vispār nerunāsim - tāda nav. Šī ir vēl viena vilšanās, ko neiesaku nevienam.

Ko no šīs produkcijas vēl, lai pamēģina? Varbūt kaut kas ir palaists garām un ir ļoti, ļoti patīkams pārsteigums?

You Might Also Like

0 komentāri