Rokdarbu vakars, jeb paštaisīta MUA acu ēnu palete

ceturtdiena, aprīlis 25, 2013

Kādu laiku atpakaļ, vispārēja trakuma un MUA (muastore.co. uk) lielo atlaižu rezultātā, arī man pienāca prāva paciņa no MUA mājaslapas. Par to, ko pasūtīju var lasīt šeit. Ja interesē, kādas pēc kvalitātes un tekstūras ir acu ēnas - lasām šeit, ja interesē lūpu spīdumi, Jums uz šo rakstu.
Šoreiz stāsts par to kā no 11 atsevišķām acu ēnām, kas neparocīgi aizņem vietu un ir nepraktiskas lietošanā, izveidot vienu kompaktu acu ēnu paleti.
Nepieciešamie instrumenti ļoti lakoniski - virtuves nazis ar zobiņiem un smailu galiņu. Un tukša palete - šī nāk no ebay.com ( izmaksas - 3$, viena lodziņa lielums - 36mm). Kā redzat, pasteidzos izmēģināt ar vienas ēnas ievietošanu, pirms ķēros pie bildēšanas.
Tā kā tukšie paletes lodziņi MUA acu ēnām ir mazliet par mazu, sākotnēji, vietas taupīšanas un labākas ēnu ievietošanas nolūkos, atbrīvojamies no metāla ieliktnīšiem, kas atrodas tukšajā paletē un ar kuriem tā oriģināli nāk. Izmantojam - nazīti, protams. Šeit kuteklīgakais moments ir darīt to ļoti uzmanīgi, lai nesabojātu un nesagrieztu ēnu atvērumu malas ( un sev pirkstus).
Tālāk - ķeramies pie ēnu atbrīvošanas no to oriģinālajiem iepakojumiem. Jā, uzminējāt - arī šeit palīdzēs nazis ( izklausās pēc mafijas vai miesnieka stāsta:)) Šajā etapā ir svarīgi, lai nazis ir robots - t.i. ar zobiņiem, jo, sākotnēji, ēnu aizķeram aiz maliņas, tad ar nazi, griežot pa riņķi, atbrīvojam ēnu no pamatnes un līmes, ar ko tā pielīmēta.
Nākošajā etapā - uzmanīgi ievietojam izņemto ēnu tam paredzētajā paletes lodziņā. Lodziņš, visdrīzāk, būs mazliet par mazu  -MUA ēnām ir nestandarta izmērs, viens paletes lodziņš ir 36mm, MUA - 38mm - taču, paletes malas ir no putuplasta, tāpēc - viegli var iespiest iekšā.
Es vēl, papildus, piespiedu ciešāk iekšā ar papīra salveti - drošībai, lai neizkrīt ārā. Kā redzams, arī nagi jau dzelteni/ zelta no ēnām un burkānu ķermeņa losjona ( nē, man nav dzeltenā slimība).

Izņemtos acu ēnu iepakojumus liku paralēli, lai neaizmirstu pierakstīt numurus - ja, nu, kāda ēna tik trakoti iepatīkas un, tad, beidzas, ka steidzami jāpērk tāds pats numurs vietā.
Gatavā palete. Vienai acu ēnai meklēsim mājas nākošajā paletē.
Ietaupītā vieta - tukšie ēnu iepakojumi.
Gatavā palete un manas piezīmes ar numurēju un ēnu veidu - vēlāk šis tiks nodrukāts, ielaminēts un pielīmēts paletei aizmugurē - drošībai, lai neaizmirstas.

Lai veicas!

You Might Also Like

0 komentāri