MUA pērļu acu ēnas

sestdiena, februāris 16, 2013

Tad, nu, šoreiz par MUA sūtījuma acu ēnām - Pearl eyeshadow by MUA. Par šīm ēnam biju dzirdējusi ļoti daudz labu atsauksmju - sākot no labas pigmentācijas, beidzot ar iespaidīgo produkta svaru - 2 grami katrā acu ēnā. Sev izvēlējos nevis matētas, bet, tieši, pērļu ēnas - biju dzirdējusi par to īpašo, krēmīgai līdzīgo tekstūru.
Šāda bija man toņu izvēle - pigmentētas krāsas, ar šimmeri, kas labi saskan savā starpā. Mani tiešām pārsteidza ēnu noturība- tas nebirst un neizsmērējas dienas gaitā, krāsu atdeve ir laba, gan ar acu ēnu bāzi, gan bez tās. Tekstūra un acu ēnas uz plakstiņa izskatās "dārgi", nekādā gadījumā neierindotu šīs acu ēnas pie nekvalitatīvajām, krītainajām ēnām - tās tiešām labi iztušējas, nesaveļas. Ņemot vērā smieklīgo cenu ( 1GBP par katru bez atlaides, un 0.50GBP, manā gadījumā, sakarā ar MUA atlaidēm), šīs acu ēnas būs labs papildinājums gan budžeta meikapa entuziasta kosmētikas maciņā, gan profesionāla vizāžista kolekcijā. Vienīgais mīnuss, manuprāt, atsevišķais iepakojums katrai ēnai, bet tam man jau padomā ir risinājums. Sekojiet līdzi, drīzumā tas sekos ( vien jāsagaida daži papildinājumi no ebay).
Acu ēnu papildinājumam, pasūtīju arī šādus MUA acu zīmuļus- ļoti optimistiskās un pavasarīgās krāsās. Arī par šiem man sūdzību nav  - klājas viegli, lieliski sader ar acu ēnu tekstūru, klāt mazs, tik tikko samanāms spīdums, kas nav uzbāzīgs  Rozā zīmulis ir mans jaunais atklājums acu apakšējās, iekšējās līnijas ievilkšanai - nepadara acis nedabiskas un lellīgas, kā to dara baltie zīmuļi, ja tos savieno ar ziemas bālo ādu.

Bet, lai redzētu vairāk saules, un jau mazliet sajustu pavasari, pati dodos nedēļu ilgā ceļojumā uz kontrastu pilsētu Stambulu. Pilsētu, kurā iemīlējos jau 4 gadus atpakaļ. Nu, ir laiks atmodināt vecās jūtas un atkal izbaudīt krāsu, garšu un smaržu sprādzienu starp Eiropu un Āziju. Tiekamies pēc nedēļas, vai ātrāk (laba interneta ātruma gadījumā :)


You Might Also Like

2 komentāri