Inglot birstošais pūderis un pūderkrēms/ Inglot loose powder & cream powder apskats

ceturtdiena, decembris 27, 2012

Ievērtējot jauno Inglot veikalu t/c Riga Plaza, nevarēju atturēties, un, tomēr, kaut ko nopirku. Pats veikals man patika - jauka apkalpošana, un , ņemot vērā, ka tas ir pirmais veikals, un tirgus vēl nav izpētīts, pietiekami plašs Inglot produktu klāsts.
Runājot par pirkšanu - tā kā acu ēnas man ir pārpārēm ( visas nav no Inglot, tā jau būtu utopija, bet tomēr), un skropstu tušas un vaigu sārtumi arī pēdējā laikā savairojušies, pievērsos tieši tonālajiem krēmiem un pūderiem. Jau labu laiku atkal vēlos nomainīt tonālā krēma/ pūdera rutīnu. Šis bija īstais brīdis darīt kaut ko lietas labā. Tā, ilgi nedomājot, paņēmu pūderkrēmu, un birstošo pūderi ar atstarojošajām daļiņām. Tad, nu, par katru sīkāk - pēc nedēļu ilgas lietošanas.
Un atvērtā, " kas lācītim vēderā" veidā

Pūderkrēms - Cream Powder - man - tonis 88 - viens no gaišākajiem, kas vien bija atrodams ar vēsajiem, rozīgajiem apakštoņiem. Tekstūra - samtaina, mazliet matēta. Lai arī meitenes veikalā mani pārliecinaja, ka šis ir pilnībā sedzošs pūderkrēms, klājums drīzāk tāds vidēji sedzošs, kā arī prasa pamatīgu iztušēšanu ar pūderkrēma otu, un pirkstiem ( sasilstot - tekstūra kļūst padevīgāka un vieglāk iztušējot- vispār nemanāma). Ideāls klājums un noturība visas darba dienas garumā - garantēta. Āda izskatās veselīga un labi atpūtusies. Nostiprinot ar pūderi - turas līdz nākošās dienas rītam ( pārbaudīts!)
Pirmajā vietā sastāvā - hidrogenerētā augu eļļa, otrajā vietā - žožobas eļļa, kas ir dabisks antioksidantu un proteīnu avots. Tātad - tekstūra - arī taukaina un bagātīga, kā jau pūderkrēmam, taču arī matējoša, kas ir sava veida paradokss man, kā ļoti sausas ādas īpašniecei. Viss jau būtu skaisti, taču tieši šī pūderkrēma matējošā daba izsauca manai ādai sausus pleķus, kas liek man domāt, ka šis,tomēr, nav ikdienas variants ļoti sausai ādai. Drīzāk normālai, vai, pat uz robežas ar taukainu, jo arī taukainas ādas īpašniecēm šis pūderkrēms ļoti ietu pie sirds - ar savu spēju matēt, un regulēt ādas sebuma izdalīšanos.

Verdikts - labs produkts, pa labu cenu ( ar 20% atlaidi, sakarā ar veikala atklāšanu, samaksāju 7.60LVL, manuprāt, ļoti adekvāta cena (pus)profesionālajam tonālajam krēmam, kura analogi vidēji maksā par 40%- 50% dārgāk), taču nederēs visiem. Diezgan advancētās uzlikšanas un iztušēšanas dēļ, nevainojamam rezultātam nepieciešama laba tonālā krēma ota, un mazliet prasmes, ar. Īpaši bālas ādas īpašniecēm varētu būt problēmas ar toņa piemeklēšanu sev. Lai arī toņu izvēle ir liela ( 9- 12 toņi), daudziem no tiem ir dzeltenīgs apakštonis, kas ļoti bālas ādas īpašniecēm neizskatīsies dabiski.
Birstošais pūderis - Loose powder ( man Nr. 12 - visgaišākais) Ideāls pūderis par ideālu cenu ( 12.00 LVL, ar atlaidi - 9.60LVL) Produkta svars ir 30 grami, kas ir ļoti daudz - tie ir 4- 5 mēneši aktīvas lietošanas. Klājas nemanāmi. Tekstūra- puscaurspīdīga, ar atstarojošajām daļiņām, kas drīzāk ir konsistencē, un uz sejas parādās kā tāds ieturēts, veselīgs starojums, nevis gliteri. Iesaku šo pūderi visām - nenožēlosiet - minimāla piepūle ar lielu pūderotu - maksimāls rezultāts!

Lai maksimāli sasniegumi!

You Might Also Like

2 komentāri

  1. Vienreiz gāju garām Inglot bet neiegriezos...kaut kā nezinu uz ko tur skatīties, ēnas man nevajag, ;) Birstošai pūderis likās interesants.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Inglot vēl man patika nagu lakas, bet , tā kā nagus nelakoju, tad tās man arī izpalika. Un vaigu sārtumiem laba pigmentācija viņiem :)

      Dzēst