Favorīti no NYX cosmetics - piesātinātam svētku grimam.

otrdiena, novembris 08, 2016


Rudens izskatās izkūpējis gaisā, man personīgi prātā jau Ziemassvētki. Tā, laikam sniega ietekme, kas sagrozījusi visiem prātus. Oktobis bija ļoti piesātināts mēnesis - mana dzimšanas diena, vairāku teātra izrāžu apmeklējums, tajā skaitā arī Hermaņa jaunā izrāde "Pakļaušanās", kā arī vairāki blogeru pasākumi, tajā skaitā NYX jaunā veikala atklāšana Rīgā.  Par pašu veiklu man liels prieks - gan iekārtojums gaumīgs, gan stendos pārstāvēts viss NYX cosmetics plašais klāsts - ir kur izvērsties.
Šodien atrādīšu savus trīs favorītus no pagaidām visiem mēģinātajiem NYX produktiem - saderīgi savā starpā un viegli lietojami, tie ir ideāls pamats svētku grimam.

NYX Eye Lingerie krēmveida acu ēnas /tonis 11-Nude Me/ - ļoti pigmentētas, ļoti krēmīgas acu ēnas metāliskā tesktūrā. Sākumā par šī produkta iegādi dikti šaubījos, pēc tam domāju, ka tas būs ideāls kā pamats birstošajām zeltītajām acu ēnām, ko lietoju ikdienā, taču izmēģinot, secināju, ka vislabāk man patīk tās lietot vienas pašas. Produkts ļoti viegli izlīdzinās pa plakstiņu, līdz nofiksējas pats no sevis. Fiksācija nenotiek momentā, kas kādu laiku ļauj acu ēnas labi iestrādāt plakstiņā. Arī turas visu dienu. Jā, varbūt uz dienas beigām mazliet saraujas krociņās, bet gandrīz nemanāmi. Arī sajūta uz plakstiņiem forša, it kā tur nekā nav. Šīs noteikti iesaku, turklāt, izmantojot nedaudz tumšaku spīdīgu acu ēnu ārējā kaktiņā, īpaši nepiedomājot pie īpašas ēnojuma formas veidošanas - svinīgs, taču ne pārspīlēts, kā arī šosezon moderns acu grims ir gatavs pāris minūtēs.




NYX Lip Lingerie / tonis 12 - Exotic/ - Ilgi un dikti gribēju izmēģināt tieši šīs NYX šķidrās matētās lūpukrāsas, bet kaut kā nebija sanācis. Protams, sākotnēji gribēju pirkt tos matēti brūnos un šokolādes  toņus, taču veikalā secināju, ka ar dažiem no tiem izskatos pēc miroņa :) Varbūt nbija īstais apgaismojums, taču roka tik un tā pastiepās pēc man tuvākā toņa - brūnganā terrakotas, kas izrādījās lieliski saskan ar jau minētājām šķidrajām acu ēnām, radot harmonisku krāsu saspēli. Par produktu - tā ir šķidra lūpukrāsa, kas klājas ļoti mīksti, bet pāris sekunžu laikā sastingst un paliek matēta. Var klāt arī kārtās, tad produkts veido tiešām pigmentētu un vienmērīgu klājumu. Lūpas produkts protams sausina, bet ne kritiski. Arī noturība ir pieklājīga, man turas kādas 3-4 h izturot visas kafijas un gandrīz pusdienas. No lūpām pazūd navienmērīgi, atstājot tumšāku kontūru, taču manuprāt tā nav problēma, jo atjaunot ir ļoti ātri un viegli. Arī toņi šajā sērijā daudz - sākot no brūngan lillā, līdz tumši brūnai šokolādei. Foršs produkts.



NYX Eyebrow pencil / tonis - Taupe/  - manās rokās nonāca nejauši - tas bija NYX veikala atklāšanas labumu maisiņā. Izmēģinot mājās, secināju, ka produkts IR foršs. Tas ir vaska zīmulis, kas ir samērā paciets, taču ļauj iezīmēt precīzu uzacu kontūru, nepadarot tās smagnējas un pārāk iezīmētas vai stīvas, kas man pēdējā laikā kaitina. Turklāt, pati šobrīd audzēju uzacis, lai mainītu to formu, tāpēc konkrētāka formas iezīmēšana nepārcenšoties ir tas, kas man ir vajadzīgs. Noturība arī pieklājīga - turas visu dienu.

Tā tas viss izskatās kopā:











Kas Jums mīļākais no NYX produktiem? Man āķis lūpā pamēģināt vēl kaut ko, bet pagaidām esmu apjukumā :)

You Might Also Like

6 komentāri

  1. Man NYX ir diezgan svešs. :) no matētajām šķidrajām lūpukrāsām man ļoti patīk Sleek Matte Me, turas ap 6h, tagad gaidu ko līdzīgu no MUA.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Un man arī ir borda platmale :))))

      Dzēst
    2. MUA kosmētiku kaut kad ļooti sen esmu pasūtījusi, acu ēnas nepatika, bet lūpu krāsas gan nav mēģinātas :)

      Dzēst
    3. Platmales šoziem man arī topā...

      Dzēst
  2. Cik skaista. Lūpu krāsa ļoti izteiksmīga un patīk noturība

    AtbildētDzēst