The Body Shop Ziemassvētki - Saldā plūme un svētku kosmētika.

otrdiena, decembris 01, 2015



Kā jau katru gadu The Body Shop mūs lutina ar īpašām Ziemassvētku kolekcijām. Jau vairākus gadus īpašā svētku kolekcijā ir produkti no Dzērvene Pūdercukurā /Frosted Cranberry/ kolekcijas. Pagājušo gadu man īpaši patika svētku kolekcija  Cukurotais ābols /Glazed Apple/, kas ir pieejama arī šogad. Kā trešā svētku produktu sērija, kas ir absolūts jaunums šogad ir Saldā Plūme - saldi, piesātināti un izsmalcināti smaržojoša. Manā īpašumā ir nonākuši četri produkti no jaunās Saldās plūmes sērijas, kā arī divi īpaši svinīgi un mirdzoši The Body Shop svētku dekoratīvās kosmētikas produkti – acu ēnu četrotne un nagu laka. Šodien dalos ar savām sajūtām par The Bodyshop Svētku Plūmes kolekciju.
Vannas kubiņi “SALDĀ PLŪME “/10 gab./ – īpašas formas vannas sāls, kas izšķīstot ūdenī piepilda visu vannasistabu ar saldenu un ļoti piesātinātu gatavu plūmju un peoniju/īrisa ziedu aromātu. Katrs mazais gabaliņš ir pildīts ar dabisku aromātu no Turcijas plūmju dārziem. Kopsummā, produkts pietiks 10 vannošanās reizēm, taču ņemot vērā katra kubiņa intensitāti un piesatinātību, to var arī lauzt uz pusēm un izmantot divām reizēm.  Kamēr kubiņš šķīst ūdeni, tas rada minimālas putas un mazliet iekrāso ūdeni lillā. Man šis produkts ir tāds patīkams vannošanās  sīkums ar ko sevi papildus palutināt svētku laikā, vai arī uzdāvināt šādu lutināšanas kūri kādam no saviem mīļajiem.
Cena – 19.50 EUR/ Vērtējums – 8/10
Lūpu balzāms “SALDĀ PLŪME “/ 20 ml/ -  ar godīgas tirdzniecības bišu vasku no Kamerūnas. Klasiskais The Body shop lūpu balzāms ar saldu aromātu, kas ļoti labi mitrina lūpas. Šo lietoju ne tikai lūpām, bet arī kutikulām. Arī noformējums man ļoti patīk.
Cena –7.90EUR/ Vērtējums – 9/10


Ķermeņa skrubis “SALDĀ PLŪME “/ 250 ml/ - Gromāžas cukura skrubis, kura sastāvā ir Turcijas plūmju ekstrakts, Brazīlijas riekstu ekstrakts un godīgas tirdzniecības ceļā iegūts cukurs. Mans absolūtais kolekcijas favorītprodukts, kas ļoti maigi attīra ķermeņa ādu, netraumējot un mitrinot to. Tekstūra skrubim ir uz ādas kūstoša un ļoti plastiska. Produkts it kā sakūst ar ķermeņa ādu, nenotek, nesmērē dušas dienas un lieliski atbrīvo no atmirušajām ādas šūnām. Arī smaržo produkts fantastiski – pēc plūmju ievarījuma, sarkanajām peonijām un pūdercukura. Īsts svētku baudījums, ko novērtēs arī tie, kas prmssvētku laikā ar saldumu ēšanu neaizraujas :)

Cena –21.50 EUR/ Vērtējums – 9/10

Smaržūdens ar mirdzumu “SALDĀ PLŪME “/ 100 ml/ - Vēl viens jauns produkts šī gada Ziemassvētku kolekcijā. Maigs smaržūdens ar smalku, smalku šimeri sastāvā. Saskaroties ar ķemeņa ādu, šimeris veido ļoti delikātu un maigu spīdumu, tāds izgaismotāja efekts ķermenim. Šis būs ideāls produkts ne tikai Ziemassvētku ballēm, bet arī vasaras sezonai, kad gribēsies izcelt iedegumu un īpaši uzsvērt atslēgas kaulus, kājas un dekoltē zonu. Arī smarža šim produtkam ir noturīga, tā paliek uz ķermeņa ādas pāris stundas, veidojot īstas svētku asociācijas.
Cena –24.90 EUR/ Vērtējums – 9/10


Acu ēnu palete /Grooving Gold/ - Ļoti kvalitatīva acu ēnu palete, kas īpaši derēs svētku grimiem. Krāsas ir piesātinātas, taču ar tām var panākt arī dabiskāku dienas grimu. Lai arī visās četrās acu ēnās ir spīdumi, dienas laikā tie nenobirst uz vaigiem un uzvedas ļoti pieklājīgi.  Lai palielinātu noturību, iesaku šīs ēnas lietot ar acu ēnu bāzi. Acu ēnu toņi ļoti labi saskan savā starpā, ir krēmīgi un pigmentēti,  kā arī ļoti viegli iztušējas, nebirstot. Kopā ar acu ēnu bāzi, man šīs acu ēnas turas visu dienu.  Arī pats iepakojums un paletes noformējums man liekas ļoti piemīlīgs – ļoti kompakts, ar lielu, kvalitatīvu spoguli. Šādu paleti ir ļoti ērti nēsāt līdzi un jebkurā brīdī pārvērst dienas grimu par vakara.
                  Cena (thebodyshop.co.uk) - 16 GBP/ Vērtējums : 9/10
Vēl no šīs pašas kolekcijas manās rokās nonāca nagulaka ar lielākiem un mazākiem zelta/melniem spīdumiem, kuru var izmantot gan kā virskārtu jau esošajam manikīram, gan individuāli. Tā kā nagus īpaši nelakoju, ar šo iepriecināšu kādu no savām draudzenēm, kas aizraujas ar īpaši krāšņiem svētku manikīriem. 

The Bodyshop atkal ir trāpījis mērķī, izveidojot patiešām gaumīgu un interesantu Ziemassvētku kolekciju. Pati plānoju iegādāties pāris dāvanas citiem tieši no šīs Ziemassvētku kolekcijas. Pati sev no šīs kolekcijas vēl iegādāšos ķermeņa sviestu - internetā lasītas vairākas pozitīvas atsauksmes tieši par tā kūstošo tekstūru un smaržu.

Kādas Jūsu idejas smaržīgām un elegantām Ziemassvētku dāvanām? Vai kāds no Jums jau ir iepazinies ar Saldo Plūmi? :)



*testa produkti, kas manu viedokli nekādi neietekmēja, kā parasti :)

You Might Also Like

6 komentāri

  1. Es sev nopirku mazo komplektiņu ar Saldo plūmi - sviestu un dušas želeju, dāvanā dabūju arī mazo dzērveņu sviestu. :) Tagad atliek piepirkt tikai ābolu, lai būtu pilns komplekts. Saldā Plūme man atgādināja kādu smaržu no pagātnes, netieku vēl skaidra, ko tieši.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man Saldā plūme atgādina vienas bērnības ledenes, tikpat saldi smaržojošas ar skābumiņu. Lūpu sviests vislīdzīgāk smaržo, tam pat garša līdzīga. Man arī ābols plānos- ļoti ķermeņa sviestu gribu.:)

      Dzēst
  2. Mani diez ko neaizrauj vannas un tamlīdzīgās lietas, bet acu ēnas gan ir ļoti, ļoti glītas!

    Annija
    rigasmetro.wordpress.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, palete ļoti forša un ēnas tiešām kvalitativas un krēmīgas. Divu ēnu salikums ar minimālu iztušēšanu izskatās kā pusstundas ilgs, filigrāns grims :)

      Dzēst
  3. Man patīk kā izskatās tie vannas kubiņi- tāda forša dāvana sanāk!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, visi vienā trauciņā, arī uzglabāt ļoti ērti.

      Dzēst