Mīļāko MAC produktu trio - gludai ādai un spilgtām lūpām.

otrdiena, jūnijs 30, 2015


Sveiciens visiem sarkano lūpu mīļotājiem!

Šodien pastāstīšu par trīs saviem mīļākajiem produktiem no zīmola MAC, kas, nu, jau ir ienācis arī Latvijā un mīļākie produkti vairs nav jāmedī ārzemju braucienos un interneta veikalos. Atzīšos - no MAC neesmu mēģinājusi visu un pat ne pusi produktus, bet šis tas laika gaitā ir mēģināts. Konkrētie produkti ir mani favorīti jau vairākus gadus, lietoti ar pārtraukumiem.
Tātad, no labās :

MAC Select Cover - up concealer - maskējošs konsīleris uz ūdens bāzes. Šo lietoju gan zemacu lokiem, gan izsitumu un sarkano pleķīšu maskēšanai. Var panākt vidēju līdz pilnu sedzamību. Viegli iztušējas, nesaveļas un turas visas dienas garumā. Parasti šo klāju ar RT acu ēnu otu vai Beauty Blender. Ja labi pacenšas, ar šo var nomaskēt pat tetovējumus ( ir mēģināts!). Vienīgais, kas ir jāatceras - tā kā šis ir produkts uz ūdens bāzes, klājot šo uz sejas, pirms tam būtu labi izmantot krēmu uz ūdens bāzes, kā arī tonālajam vajadzētu būt uz ūdens bāzes. Tas ļoti atvieglo pludināšanu - produkts burtiski " iekūst " sejas ādā un piemērojas tonālajam. Lai gan, produkts ir lietots ar dažādiem tonāliem un praktiski nekad nav licies vilties. Arī pūderēt šo konsīleri vajadzētu ar vissmalkāko pūderi - pateicoties biezajai konsistencei, ja pūderis ir par daudz un ir mīmiskās grumbas, konsīleris var izskatīties nevīžīgi. Patēriņš - ekstrēmi minimāls. Vienu konsīlera iepakojumu lietoju līdz pat 2 gadiem. Cena : ap 20EUR

MAC Studio Sculpt foundation - želejveida konsistences, vidēji līdz ļoti sedzošs tonālais krēms. Ideāli derēs sausākai/ kombinētai ādai ziemas periodā un vakara iznācieniem. Klājas ļoti līdzeni, porās neiesēžas, sausos pleķīšus neizceļ, un visai sejai pietiek vien pus- zirnīša lieluma produkta. Seja ar šo izskatās ideāla līdz pat 8- 10 h. Padara ādu svaigu un dzīvīgu, neiesēžas kā maska. Taukainai ādai šis varētu ne visai patikt - tas obligāti jāfiksē ar pūderi, un noturība samazinās. Produkta sedzamību var variēt - no vidējas līdz ļoti sedzošai ( klājot vairākos plānos slāņos). Arī ieakojums man ļoti patīk - tūbiņa, kas ērti ieguļas rokā, un gumijas korķīts, kas neizslīd no rokām. Produkta patēriņš - minimāls. Attēlā redzat tonālo, kas ir lietots kopš novembra. Cena : 30EUR


MAC Russian Red matte lipstick - ar šo nevar kļūdīties. Perfekta, matēta sarkanā lūpu krāsa, gan vakara iznācieniem, gan ikdienai. Ideāli derēs tieši bālās ādas īpašniecēm ar auksto apakštoni, kas smaržo pēc vaniļas ledenēm. Tieši pateicoties aukstajam apakštonim - padara zobus baltākus un ļoti skaisti izceļ porcelāna ādu. Krēmīga konsistence un pieklājīga noturība. Ilgākai noturībai un precizitātei - ieteiktu lietot lūpu zīmuli ( bildē man gan nav, jo lūpu swatch tika taisīts uz ātru roku). Arī patēriņš ir ekonomisks - bildē esošā lūpu krāsa tiek lietota kopš decembra. Klasiska, Holivudas zelta laikmeta un Bonda filmu iedvesmota sarkanā lūpu krāsa, kurai jābūt katrā kosmētikas maciņā. Šī ir lūpu krāsa, ko lietoju arī ikdienā - slinkajās dienās, kad mugurā vien t-krekls un džinsi, tik un tā lūpu krāsa pievērš sev visu uzmanību. Ne velti viens no slavenajiem vizāžistiem ir teicis, ka Russian Red ir lūpu krāsa, kas runā pati par sevi un vienmēr pievērš sev visu uzmanību. Ideāls šīs lūpu krāsas tipāža raksturojums un uznāciens kino bija Džeimsa Bonda filmā "Casino Royale", kur Russian Red lūpas bija Evai Grīnai. Turklāt, salīdzinot ar otru MAC best - selleri Ruby Woo, man šī liekas mazāk lūpas sausinoša. Nav svarīgi, vai sarkanas lūpas ir ikdiena, vai tikai īpašo gadījumu stils - šo lūpu krāsu varu ieteikt. Cena : 20EUR

Kas Jums mīļākais no MAC? Vai jau bijāt Rīgas veikalā?

You Might Also Like

24 komentāri

  1. Kaut kā neuzrunā šis zīmols, pat nezinu kāpēc tā.. bieži eju garām, apskatu produktus, bet nevienu neesmu nopirkusi, kaut kāda pliekana sajūta uz viņiem :/
    Tev jau sarkanā lūpene superīgi ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man agrāk - pirms gadiem 6- 7 bija līdzīgi. Likās, kas tur tik īpašs tajā MAC. Taču gandrīz visi produkti nav likuši vilties un savu cenu atsver. Tagad esmu fanu pulciņā :)

      Dzēst
  2. Ļoti garšīgs menu! :)
    Mani tieši MAC ļoti uzrunā. Pagaidām manā kolekcijā ir tikai Ruby Woo un Pro Longwear konsīleris. Abi ļoti patīk.Noteikti gribētu pamēģināt acu ēnas un tonālo krēmu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es tagad plānoju atjaunot savu acu ēnu kolekciju ar pāris MAC ēnām - tādām, kurām analogus grūtķ atrast citiem ražotājiem :)

      Dzēst
  3. noteikti kaut kad vēlos izmēģināt viņu tonālos līdzekļus un konsīlerus. Pagaidām tikai dažas otas un acu ēnas ir lietotas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Acu ēnas esmu lietojusi minimāli, bet arī ir patikušas.

      Dzēst
  4. Gribu daudz ko izmēģināt, jo viss, kas ir ticis manos nagos ļoti paticis. Sevišķi Face & Body tonālais. Lūpenes gan tādas viduvējas, es neteiktu, ka tās ir baigi izcilas, noturība ok, bet nekas tāds pārreāls. Ir vienkārši lietotas labākas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es nemāku spriest par visam lūpu krāsām, jo mani interesē tikai matētās. Tās gan MAC ir ļoti pieņemamā kvalitātē, patīkamā tekstūrā un augstā pigmentācijā. Šobrīd nenāk prātā neviens cits, kam būtu labākas. Par lux kosmētiku nerunājot, protams. Varbūt, Kryolan, bet tā jau mazliet cita tipa kosmētika...vairāk skatuvei, kamerām utt.

      Dzēst
    2. Man ir tieši satin lūpukrāsas, matētās vēl nav, bet satīna ir tādas, kas ļoti (vismaz man) sit cauri rīcineļļu, kas arī ir sastāvā. Pigments ir labs, noturiba arī ok, bet tās pašas Bourjois ir labākas! Nu tas tā, neesmu baigais lūpu krāsu fans vispār. Bet gribas tik un tā citus toņus pamēģināt, tādus valkājamākus nekā Cyber un Heroine :D

      Dzēst
    3. Vajadzēs notestēt tās satīna lūpu krāsas veikalā. Tev ir Cyber un Heroine? :o Es tieši uz šīm abām skatos rudenim :) Man jau patīk tie piesātinātie toņi.

      Dzēst
    4. Jā, un vēl manā īpašumā ir Myth. Tā ir tiešām tāda līķa-nude. Ar spīdumu ir super. Bez spīduma ļoti var redzēt lūpu rieviņas,līnijas, neizskatās labi, bet tas jau raksturīgs visām nude lūpu krāsām. Pēc sajūtām tāda nedaudz krītaina arī, bet skaisti var iestrādāt ar pirkstu! :)

      Dzēst
    5. Forši, paldies par atsauksmi! Man nude lūpukrāsas kā suga nepatīk. Varbūt neesmu atradusi savu toni.

      Dzēst
  5. Man ļoti patīk Ruby Woo :) Esmu nopirkusi arī šo to no limitēta izlaiduma kolekcijām, bet tā arī neesmu atrādījusi, tikai klusi priecājos par šikiem iepakojumiem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Forši! Gaidu kārdinājuma rakstu ar MAC limitētajām :) Es pati skatījos uz Lv pieejamajām, bet tā arī nenopirku, jo veicu ievērojamu pasūtījumu no lux kosmētikas, kas atbrauks pavisam drīz. :)

      Dzēst
  6. Mani daudz kas interesē :) Gribu izmēģināt Strobe Cream, noteikti arī pūderus un tonālos. Ēnas jau arī :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tieši strobe cream pēdējais vēmju sarakstā. Kaut kā gribas nodalīt dekoratīvo no kopjošās kosmētikas. MAC man saistās tikai ar dekoratīvo :) Bet, ja nopirksi strobe cream - ļoti gaidīšu atsauksmi. Tavām atsauksmēm uzticos :)

      Dzēst
  7. Mani tas Mac arī vēl nav paņēmis. :/

    AtbildētDzēst
  8. Man tieši ir nepieciešams jauns konsīleris maskēt izsitumus. Vajadzēs šo iečekot.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, veikalā var patestēt un ar MAC meitenēm aprunāties :)

      Dzēst
  9. Man lēnām jau aug vēlmju saraksts. Kādreiz gribēju viņu lūpu krāsas, bet saprotu, ka nemaz viņas tā nelietoju, tāpēc došos vairāk uzmanību vērst uz lūpu zīmuļiem un slaveno konsīleri - Long Wear. :)

    AtbildētDzēst
  10. Man ļoti patīk MAC lūpukrāsas!

    AtbildētDzēst